הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי סייקל

aleXtazy

משתמש מתחיל
53
9
נק' מוניטין:
10
53
9
אני מתחיל כרגע סייקל שני וצריך קצת עצות לגבי PCT
מדובר בסייקל יחיסית לא ארוך למטרת התחזקות וחיטוב
החומרים-

טסט פרופויונט 500 1-6
דקה דורבולין 350 1-6
טורינבול 50 1-3
שוקל להוסיף לשבועיים אחרונים ויני

3-4 אימונים בשבוע כוח + אירובי
תזונה - 250 חלבון , 150 פחממה, 60-80 שומן

משך הסייקל חודש וחצי בערך

PCT יכלול נולבדקס וכלומיד
יש צוריך להוסיף HCG לעניין?

נערך לאחרונה:
כל גוף מגיב אחרת
כל הכנסה של טסטטוסטרון לתקופה ארוכה מעל 45 עשויה לשתק את יצורו ...
יש שני מרכיבים אשר צריך לקחת בחשבון כאשר מכניסים HCG
1. אורך הסייקל מעל 45 יום
2. סוגי הטסטטוסטרון אשר משתמשים בהם ...

דקה דורבלין וטרנבולון נחשבים למשתקים החזקים ביותר של יצור טסט...

קרה לי פעם שהישתמשתי במשך 3 חודשים בטרנבולן ולאחר שגמרתי את הסייקל הירגשתי עיפות דיכאון וחוסר אנרגיה
והזיין היפסיק לעמוד לי .

.הירגשתי את זה כאשר איבדתי את זיקפת הבוקר ופשוט לא בא לי לזיין ...

עצתי לך
לבדוק האים לאחר סיום הסייקל הזין עומד לך והאים אתה מרגיש חיוני ונימרץ ...
עם שני הדברים\תנאים האלה מיתקיימים אזי שיצור הטסט תקין ואין כל בעיה ....

אני היזרקתי 1000 יחידות HCG וזה ממש פתר את הבעיה בתוך מספר שעות
כלומר
לא ניזקקתי לכל הכמות של 5000 יחידות HCG על מנת להחזיר לכשרות את יצור הטסט

• פותח/ת השרשור
דקה בהחלט משתק אבל בתקופה הקצרה הזאת לא יספיק להגיע לזה.
ונראה לי אתה מתבלבל עם טרן וטורינבול

לא היתיחסתי לטורינבול
נתתי את הדוגמא לטרן ודקה ככאלה שמשתקים את יצור הטסט

אמנם השמות של טרן וטורינבול דומים אבל לא נראה לי שהם זהים מבחינת הרכב כימקלי

אני מתחיל כרגע סייקל שני וצריך קצת עצות לגבי PCT
מדובר בסייקל יחיסית לא ארוך למטרת התחזקות וחיטוב
החומרים-

טסט פרופויונט 500 1-6
דקה דורבולין 350 1-6
טורינבול 50 1-3
שוקל להוסיף לשבועיים אחרונים ויני

3-4 אימונים בשבוע כוח + אירובי
תזונה - 250 חלבון , 150 פחממה, 60-80 שומן

משך הסייקל חודש וחצי בערך

PCT יכלול נולבדקס וכלומיד
יש צוריך להוסיף HCG לעניין?
אין טעם להריץ דקה ל-6 שבועות, האסטר ארוך מדי. הוא יורגש כשתהיה בסיום השימוש בטסט הקצר ויקלקל לחלוטין את ה-pct. נסה להשיג ננדרולון מוצמד אסטר קצר- NPP.
ניתן להשתמש בטורינבול או בוויני לכל אורך התקופה. אין ערך לשימוש בוויני לשבועיים.
כפי שנאמר, ביחוד בשימוש בננדרולון ונגזרותיו הידועים בהיקשרות טובה לרצפטור האנדרוגני, הפסקת פעילות האשכים לייצור טסט בעידוד LH תתרחש בעוצמה וככל שמדובר באסטרים קצרים גם מהר וכך גם אטרופיית האשך. השימוש ב-HCG החל מסוף השבוע הראשון חשוב מאוד.
שוב, HCG לא מחזיר את ייצור הטסט החופשי ומסדיר את פעילות ה-HPTA ולא שומר על צפיפות זרע תקינה. להיפך. כל עוד מתקיים שימוש ב-HCG פעילות המשוב נפגעת שכן מדווחות רמות גונדוטרופין LH גבוהות ועל-כן אין צורך בציפוף והגברת פולסי gnrh בהיפותלמוס לצורך הפרשתו. בעניין צפיפות הזרע, HCG פוגע במדד זה יותר מ-TRT (מביא לערכי FSH נמוכים מאוד) ולכן במקרים בהם השימוש ממושך קיים צורך בהוספת HMG לשם הסדרת רמות צפיפות זרע תקינות (המורפולוגיה והמוביליות לא ייפגעו במקרה זה).

• פותח/ת השרשור
אין טעם להריץ דקה ל-6 שבועות, האסטר ארוך מדי. הוא יורגש כשתהיה בסיום השימוש בטסט הקצר ויקלקל לחלוטין את ה-pct. נסה להשיג ננדרולון מוצמד אסטר קצר- NPP.
ניתן להשתמש בטורינבול או בוויני לכל אורך התקופה. אין ערך לשימוש בוויני לשבועיים.
כפי שנאמר, ביחוד בשימוש בננדרולון ונגזרותיו הידועים בהיקשרות טובה לרצפטור האנדרוגני, הפסקת פעילות האשכים לייצור טסט בעידוד LH תתרחש בעוצמה וככל שמדובר באסטרים קצרים גם מהר וכך גם אטרופיית האשך. השימוש ב-HCG החל מסוף השבוע הראשון חשוב מאוד.
שוב, HCG לא מחזיר את ייצור הטסט החופשי ומסדיר את פעילות ה-HPTA ולא שומר על צפיפות זרע תקינה. להיפך. כל עוד מתקיים שימוש ב-HCG פעילות המשוב נפגעת שכן מדווחות רמות גונדוטרופין LH גבוהות ועל-כן אין צורך בציפוף והגברת פולסי gnrh בהיפותלמוס לצורך הפרשתו. בעניין צפיפות הזרע, HCG פוגע במדד זה יותר מ-TRT (מביא לערכי FSH נמוכים מאוד) ולכן במקרים בהם השימוש ממושך קיים צורך בהוספת HMG לשם הסדרת רמות צפיפות זרע תקינות (המורפולוגיה והמוביליות לא ייפגעו במקרה זה).
היי, נראה שהתבלבלתי ומדובר בNPP.

• פותח/ת השרשור
היי,

סיימתי את הסייקל לפני קצת יותר משבוע שנמשך 6 שבועות כמעט, מהיום השלישי אחרי הזריקה האחרונה התחלתי לקחת כלומיד ונובה.
כלומיד ביום הראשון - 150
נובה ביום הראשון - 40

לאחר מכן -
כלומיד - 100 בשבועיים הראשונים לאחר מכן 50
נובה - 40 בשבועיים הראשונים ולאחר מכן 20

יש לי 2 אמפולות של HCG שאני עוד שוקל אם להשתמש בהם.
כרגע אני מרגיש קצת עייף על הבוקר וגם במשך היום...אשמח לקבל דעה ואם באמת יש צורך בHCG בעניין.

באיזה סייקלים כן יש צורך בהוספת HMG?
אשמח לתשובה 😃

באיזה סייקלים כן יש צורך בהוספת HMG?
אשמח לתשובה 😃
HMG הוא למעשה LH ו-FSH ביחס מסויים. הוא יסייע במצב שבו רמות ה-FSH צנחו מסיבה כלשהי מצב שיכול להביא לירידה בצפיפות הזרע (כלומר מספר ה"שחיינים" לנפח). שימוש ממושך בסטרואידים אנבוליים או שימוש ממושך ב-HCG במהלך TRT עלולים להביא למצב כזה, שהוא למעשה רמה מסויימת של עקרות.
מעבר לכך, למתן אקסוגני של גונדוטרופינים עלולה להיות תרומה להתאוששות במצב בו פולסי ההורמון המגרה הפרשה שלהם, ה-GNRH, אינם צפופים מספיק או בעלי משרעת נמוכה מדי. צריך לזכור שבסופו של דבר, בדיוק כמו ב-HCG, שימוש ממושך עלול לפגוע בחזרה לפעילות תקינה של ה-HPTA בגלל המשוב השלילי (כלומר, כל עוד מוחדר גונדוטרופין ממקור אקסוגני מוחזר משוב עם דרישה מופחתת לייצור שלו).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית