הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בקשר לגיינר - מה מתאים לי, אופן שימוש, מאיפה לקנות שייקר

Eargasm

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אהלן,
אני בן 17.5, מתאמן בSS מתחילת ספטמבר (חודשיים וקצת)
אני רזה וגבוה (190) ותמיד הציק לי שאני שחיף וחלש, עכשיו כשאני בSS אני סוף סוף רואה תוצאות, מתייצב, כבר לא מכופף, ומתחזק בטירוף.
אמנם יש עלייה במסת שריר, בשוקיים גדולה מאוד (בגלל הסקוואטים) ביידים סבירה, בטן (הוספנו לתוכנית גם DEEPS בA וPULL UPS בB, ו5 דקות בטן) לאט לאט וגב התחזק מאוד ולא מפריע לי מסה באיזור הזה.
הייתי רוצה קצת להתרחב יותר ואני אוכל הרבה אבל לא מספיק בשביל שזה יקרה ויש לי חילוף חומרים מהיר - לכן חשבתי להעזר בגיינר (כמובן כתוסף ולא כאוכל)

איזה גיינר הכי יתאים לי ומומלץ? (חשבתי על דיינטייז שהוא זול ואומרים שהוא מעולה)
מאיפה אני משיג שייקר? ראיתי שזה הכי זול בארץ ומאיביי סתם יקר אלא אם כן זה מסין ואני לא אחכה לזה חודש עכשיו: http://www.biogaya.co.il/שייקר-עם-קפיץ-פאוורטק.html
30 שקל עם משלוח...

מתי וכמה ואיך אני אמור לשתות אותו?
כמובן שאני אזמין מחו"ל

תודה!

גיינר זה לא אבקת קסמים, זה בסהכ אוכל דחוס קלורית בצורת נוזל שעוזר לך לצרוך כמות קלורית גבוהה (כי לאנשים מסויימים קשה לאכול כמות גבוהה של אוכל מוצק)

איך ההתקדמות שלך מבחינת משקל גוף? ואיך נראה התפריט שלך?

• פותח/ת השרשור
גיינר זה לא אבקת קסמים, זה בסהכ אוכל דחוס קלורית בצורת נוזל שעוזר לך לצרוך כמות קלורית גבוהה (כי לאנשים מסויימים קשה לאכול כמות גבוהה של אוכל מוצק)

איך ההתקדמות שלך מבחינת משקל גוף? ואיך נראה התפריט שלך?

ברור לי שזו לא אבקת קסמים. סתם נראה כמו תוספת נחמדה וטעימה שיכולה לתרום למאמץ...
מבחינת משקל - חברים שלי עובדים בצורה מסודרת, ויש להם הכל מתוקתק בטלפון כולל שקילה פעם בשבוע ומשקל בכל תרגיל - אני פשוט זוכר את המשקלים בכל תרגיל בלי בעייה אז לא ראיתי צורך בלרשום - ומשקל פשוט לא עניין אותי אז לא בדקתי ככה שאין לי מה להגיד לך.
תפריט - לא נוגע בג'אנק, אוכל המון סנדוויצים במהלך היום בבית ספר, פרי או 2, וחטיף אנרגיה (בבית ארוחת בוקר לפני בית ספר בדרך כלל עוגות בריאות שאמא מכינה), וארוחת צהרים גדולה ומלאת בשר לסוגיו ופחמימות בצד בכמות, בערב מכין סנדוויץ גבינות חסה פטרוזילה עגבניה וכאלה...
לא רוצה להיות "זונה" של תפריטים, אני פשוט אוכל הרבה ובריא. חברים שלי עושים אותו דבר וגדלים יופי, אני פשוט רק חודשיים בזה.
לא ציינתי רק שבימים שיש חדכ (ישר אחרי בית ספר) - שני ורביעי - אני אוכל לפני פרי ואחרי טונה וכשמגיע הביתה דופק את ארוחת הצהרים שציינתי קודם, ובימי שישי אוכל בבית ארוחת בוקר גדולה ביצה סלט גיבנות והרבה לחם מלא, לפני אוכל פרי או 2, ואחרי ארוחת צהרים גדולה במיוחד כי יש אוכל של שישי

סתם נראה כמו תוספת נחמדה וטעימה שיכולה לתרום למאמץ...
אין שום הבדל בין זה לבין קופסאת טונה עם לחם. פשוט את זה יותר קל לצרוך.

ומשקל פשוט לא עניין אותי אז לא בדקתי ככה שאין לי מה להגיד לך.
אם אתה רוצה לעלות במשקל למה המשקל לא מעניין אותך?

חברים שלי עובדים בצורה מסודרת, ויש להם הכל מתוקתק בטלפון כולל שקילה פעם בשבוע ומשקל בכל תרגיל - אני פשוט זוכר את המשקלים בכל תרגיל בלי בעייה אז לא ראיתי צורך בלרשום - ומשקל פשוט לא עניין אותי אז לא בדקתי ככה שאין לי מה להגיד לך.
תפריט - לא נוגע בג'אנק, אוכל המון סנדוויצים במהלך היום בבית ספר, פרי או 2, וחטיף אנרגיה (בבית ארוחת בוקר לפני בית ספר בדרך כלל עוגות בריאות שאמא מכינה), וארוחת צהרים גדולה ומלאת בשר לסוגיו ופחמימות בצד בכמות, בערב מכין סנדוויץ גבינות חסה פטרוזילה עגבניה וכאלה...
לא רוצה להיות "זונה" של תפריטים, אני פשוט אוכל הרבה ובריא. חברים שלי עושים אותו דבר וגדלים יופי, אני פשוט רק חודשיים בזה.
אין צורך ליהיות קיצוני ולרשום כל דבר אבל לבנות תפריט עקרוני ולעבוד לפיו זה הדרך הבטוחה ביותר להצלחה. בכל דרך אחרת יכול ליהיות שתצליח ויכול ליהיות שלא. כשתסיים אם לא תיהיה מרוצה לא יהיה לך מושג מה לשנות.

לא ציינתי רק שבימים שיש חדכ (ישר אחרי בית ספר) - שני ורביעי - אני אוכל לפני פרי ואחרי טונה וכשמגיע הביתה דופק את ארוחת הצהרים שציינתי קודם, ובימי שישי אוכל בבית ארוחת בוקר גדולה ביצה סלט גיבנות והרבה לחם מלא, לפני אוכל פרי או 2, ואחרי ארוחת צהרים גדולה במיוחד כי יש אוכל של שישי
לא קריטי בכלל מה אתה אוכל לפני או אחרי.

אני פשוט אוכל הרבה ובריא
ציטטתי את זה בנפרד כדי להגיד לך שאין דבר כזה בריא ולא בריא..הכול שאלה של כמות..ואת זה אתה לא בודק

ממליץ לך לקרוא:
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

• פותח/ת השרשור
אין שום הבדל בין זה לבין קופסאת טונה עם לחם. פשוט את זה יותר קל לצרוך.

בא לי גם קצת מתוק, נמאס לי רק מאוכל כל היום בלי קצת מתוק... בשביל מה אני עובד אם לא בשביל להנות מהכסף ולהתפנק עליו? אני לא צריך לשלם על דירה ואוכל ומיסים וכל השיט הזה אני עוד יכול לנצל את הכסף לדברים סתמיים וכיפיים - אז יאללה זה אחד מהם. בא לי לנסות את זה

אם אתה רוצה לעלות במשקל למה המשקל לא מעניין אותך?

כשמציגים את זה ככה... כן, יצאתי מפגר. לקחתי מהחברים את האפליקציה ואני אתחיל לעבוד מסודר ולעקוב. יותר מעניין אותי הויזואלי וההרגשה שלי לא המשקל אבל שיהיה

אין צורך ליהיות קיצוני ולרשום כל דבר אבל לבנות תפריט עקרוני ולעבוד לפיו זה הדרך הבטוחה ביותר להצלחה. בכל דרך אחרת יכול ליהיות שתצליח ויכול ליהיות שלא. כשתסיים אם לא תיהיה מרוצה לא יהיה לך מושג מה לשנות.

יהיה בסיידר

המון תודה, קניתי מהם בסוף וביקשתי להחליף את הסוכר השטותי הזה בעוד חטיף חלבון...: https://www.tevabari.co.il/product.aspx?id=2968662
נקווה שהקרם עוגיות טעים

בא לי גם קצת מתוק, נמאס לי רק מאוכל כל היום בלי קצת מתוק... בשביל מה אני עובד אם לא בשביל להנות מהכסף ולהתפנק עליו? אני לא צריך לשלם על דירה ואוכל ומיסים וכל השיט הזה אני עוד יכול לנצל את הכסף לדברים סתמיים וכיפיים - אז יאללה זה אחד מהם. בא לי לנסות את זה
אפשר גם סתם אבקת חלבון.
או שתאכל שוקולד / גלידה וכו'. אין הבדל

כשמציגים את זה ככה... כן, יצאתי מפגר. לקחתי מהחברים את האפליקציה ואני אתחיל לעבוד מסודר ולעקוב. יותר מעניין אותי הויזואלי וההרגשה שלי לא המשקל אבל שיהיה
אמרתי לך לא חייבים ואיזה אפליקציה..מספיק שתעקוב אחרי זה ותראה את המגמה. המלצה שלי תפתח כאן לוג.

תפרסם את עצמך במקום אחר חביבי
אין לאף אחד כאן שום אינטרס לפרסם את אמינו שופ. חטיפי חלבון לא קניתי מהם אבל אבקה כן ואני יכול להעיד על מהירות משלוח מטורפת ומחיר שאי אפשר להתחרות בו פה בארץ.

• פותח/ת השרשור
אפשר גם סתם אבקת חלבון.
או שתאכל שוקולד / גלידה וכו'. אין הבדל

אמרתי לך לא חייבים ואיזה אפליקציה..מספיק שתעקוב אחרי זה ותראה את המגמה. המלצה שלי תפתח כאן לוג.

אין לאף אחד כאן שום אינטרס לפרסם את אמינו שופ. חטיפי חלבון לא קניתי מהם אבל אבקה כן ואני יכול להעיד על מהירות משלוח מטורפת ומחיר שאי אפשר להתחרות בו פה בארץ.

עברתי על ההודעות של החמוד ההוא והוא מפרסם אותם... לא מכיר אותם ולא את האבקות שלהם.
אני עדיין יכול לבטל - על מה אתה ממליץ?

הסופר מאס סתם יקר יכלת לקנות מאמינו שופ של אקסטרים או סאן..

כנל לגביך

עברתי על ההודעות של החמוד ההוא והוא מפרסם אותם... לא מכיר אותם ולא את האבקות שלהם.
אני עדיין יכול לבטל - על מה אתה ממליץ?
אמינו שופ הם חלק מהאתר, הם הוקמו ממש לא מזמן לכן להרבה אנשים (שאוהבים את האתר) יש להם "גאוות יחידה" של אמינו שופ.
אני אישית גן הזמנתי מהם והייתי מאוד מרוצה (הזמנתי אבקת חלבון).
אני לא משתמש בגיינרים כי אין לי בעיה של לאכול ככה שאני לא יודע להמליץ, אבל בוודאות אני יכול להגיד לך שזה הכי זול שתמצא בארץ ומאוד קרוב למחירים של הזמנות מחו"ל, מה שנחמד זה הזמן משלוח.

וכמו שאמרתי מקודם לאף אחד כאן באתר חוץ מאשר למשתמש "אמינו שופ" אין שום אינטרס איתם עד לא מזמן הייתי ממליץ לך לקנות מחו"ל כי לא היה כאן בארץ אף מקום ששווה את הכסף שהם דורשים על אבקות\גיינרים\חטיפים וכו'.

חחחחחח למה אתה חושב שהחברה הזאת שלי? אני אומר לטובתך שהמחירים שם יותר טובים וגם הגיינר שלהם יותר טוב תעשה מה שאתה רוצה.. ועל איזה בידיוק הודעות עברת שאני מפרסם אותם?? אם ככה אולי אני אתחיל לדרוש כסף לא זכור לי שאני עובד אצלם.

תוקף? כתבתי לך כנ"ל והכנ"ל היה השאלה "אני עדיין יכול לבטל - על מה אתה ממליץ?"
בלי קשר למה שרשמתה כנ״ל
לפי דעתי אקסטרים תשע קילו אם כבר לקנות גיינר שיהיה משתלם
תוקף? כתבתי לך כנ"ל והכנ"ל היה השאלה "אני עדיין יכול לבטל - על מה אתה ממליץ?"
בלי קשר למה שרשמתה כנ״ל
לפי דעתי אקסטרים תשע קילו אם כבר לקנות גיינר שיהיה משתלם

• פותח/ת השרשור
קניתי את ה5.5 קילו של הקרם עוגיות, אני תיכף יוצא לאימון אז עשיתי לי חצי סקופ, שמתי 200 מ"ל מים ו125 מ"ל אבקה, כי כתוב שסקופ זה 250 וצריך לשים 350-450 מ"ל חלב או מים.
שקשקתי 15 שניות, שתיתי, ואיכס זה פשוט אבקה רק עם מים!
זה לא אמור להנמס או משהו? זה ממש לא טעים יש לי בחילה עכשיו אחרי חצי סקופ... וכל ה"שוקולד" נשאר למטה אחרי שהפסקתי לערבב... לא היו גושים אבל זה היה פשוט לשתות מים עם אבקה... מה עשיתי לא נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית