הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרך לפלטות רצופה דלקות

• פותח/ת השרשור TheZoRT
  • פורסם בתאריך
מלמדים שם דדליפט?
לא, קמפוס "שיאים" לא תומך בביצוע דדליפט כיוון שהוא תרגיל שלא נחוץ לאוכלוסיה הכללית, והוא מסוכן בגל העומסים על הגב התחתון.🤡
תרגיל מסובך מדי!

חתימות רק אחרי משחקים של הקבוצה

לא, קמפוס "שיאים" לא תומך בביצוע דדליפט כיוון שהוא תרגיל שלא נחוץ לאוכלוסיה הכללית, והוא מסוכן בגל העומסים על הגב התחתון.🤡
תרגיל מסובך מדי!

חתימות רק אחרי משחקים של הקבוצה
וואו נשמע כמו מקום נוראי, זה גורם לוינגייט להישמע כמו wichita falls, באמת לא מלמדים שם דדליפט? אם כן אז לא עדיף ללמוד בוינגייט? או שבעצם זה לא משנה כי גם אתה עושה את זה בשביל התעודה אם אני מבין נכון...

וואו נשמע כמו מקום נוראי, זה גורם לוינגייט להישמע כמו wichita falls, באמת לא מלמדים שם דדליפט? אם כן אז לא עדיף ללמוד בוינגייט? או שבעצם זה לא משנה כי גם אתה עושה את זה בשביל התעודה אם אני מבין נכון...

וינגייט יותר יקר אם אני לא טועה

איך זה שהמלצתם לו לעשות בשיטה של דייב טייט כשלפי השיטה של ריפטו כמעט כל מה שהוא עושה הוא שגוי?

אימון 17.9

סקוואט 67.5 קילו 5-5-5 קשה פיצוצים. בסט האחרון לא שברתי מקביל בכל החזרות. אימון הבא כבר יהיה אחרי החג (אוכל אוכל אוכל), ככה שאני מקווה לעשות 70 לחמישיות כמו שצריך.

פרס 45 קילו 5-5-5 סגרתי את המשקל הזה! מבסוט מהחיים.

מתח (צ'ינאפס) 5-4-4. מתחיל סופסוף להרגיש שיפור פה, למרות שלא עשיתי את כל החזרות מdead hang.

עוד שתי נקודות מעניינות:
1) המזגנים היו מקולקלים או משהו כזה. פשוט זוועה להתאמן ככה!! לא מומלץ בכלל....הרגשתי כמו בסאונה..
2) ראיתי איזה בחור מתאמן קצת ברצינות (הוא הבנאדם הרביעי בערך שאני רואה שעושה דדליפט). טיפוס נחמד, רוסי שנראה שמבין עניין. בקיצור, הוא התחיל לעשות סומו דדליפט והוסיף הרבה משקל. פעם ראשונה שאני רואה מישהו (פיסית, לא בסרטון) עובד עם 3 פלטות. מרשים+.

היום באתי להתאמן עם שעון. נחתי 5-6 דקות בין הסטים.
יכול להיות שסתם לא הייתי מפוקס מספיק בגלל החום.
כמו שאמרתי, ננסה לתקן את המצב ב70 קילו בשבוע הבא.

פלטה זה הפלטות הגדולות של ה20 קילו, ככה שכשיש לך פלטה יש לך לפחות 60 קילו (פלטה מכל צד+מוט).
אני מקווה מאוד מאוד מאוד לא להיתקע בפרס, למרות שאני כבר מרגיש שזה מתקרב. בנתיים אני ממשיך להעלות משקל כל פעם שאני סוגר חמישיות.

כנראה שיום ראשון אני אפספס את האימון בגלל החג...לא נורא.

משקל נכון לאתמול: 74.5 קילו (ממשיך לעלות- ועכשיו החג בא בתזמון מעולה 😃)

אני מנצל את הזמן לעשות קצת מתח ואירובי קל, לא חושב שזה יזיק, תשקול את זה זורט 😃

23.9

אימון חרא.
סקוואט 70 4-1...ראיתי שחור בעיניים, הרגשתי רע וכאבה לי הבטן....נחתי קצת והלכתי הביתה.

כשהגעתי הביתה הבנתי למה- 40.2 מעלות חום....

באסה :/ העיקר שהקשבת לגוף שלך.
החלמה מהירה.
אגב,במצב של מחלות באמצע SS,מה עושים?חוזרים קצת אחורה במשקלים,או שצריך להתחיל מחדש בערך?

קרה לי עם 102 לפני חצי שנה או משהו כזה, בקטנה. תרגיש טוב. הרבה ויטמין C ואומגה 3.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית