הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אתגר החודש: Grace

SystematicChaos

A girl, but squats more than you
1,801
3
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,321
1,801
3
נתחיל בנוהג חדש- אתגר חודשי!
כל פעם אימון Crossfit קלאסי אחר במטרה לגרום לאנשים ש Crossfit לא נמצא בשגרת אימונים שלהם מידי פעם לעשות אימון, ולו רק בשביל התחרות.

והאתגר הראשון:

Grace

30 חזרות של 60 ק"ג Clean and Jerk.

האימון על זמן. ניתן להוריד משקל למי שלא מסוגל לבצע במשקל הזה, או להחליף את ה- Jerk ב- Push press.
חובה לציין שינויים שבוצעו באימון.
מקוה לשיתוף פעולה של כולם!

לא, לא ניתן להוריד משקל וחובה לצרף סירטון 😃
מנסיון שלי עם DT זה לא הולך להיות פשוט כמו שזה נשמע.

מבטיח לנסות אבל רק אם אף אחד לא מוריד משקל.

אתה הראשון שמוריד את המשקל יא ליצן.

תראה לנו.

תבוא לצלם ואני מעלה סרט, אני לא מצלם את עצמי עושה אימון קרוספיט 🤡
בהזדמנות הראשונה אני אעשה את גרייס, נשמעת כוסית

דרך אגב, ההרמה המקורית דל קרוספית בגרייס באמת CLEAN & JERK, אך כבר מזמן גרייס הפך ל-"מהקרקע למעל הראש, בכל דרך אפשרית"...
אני רק אומר, כי זה אחלה דרך לאמן את ההרמה C & J אך מה שחשוב זה העבודה.
איאן

זו ממש לא אחלה דרך לאמן C&J. אולי ב-3 החזרות הראשונות.

זו ממש לא אחלה דרך לאמן C&J. אולי ב-3 החזרות הראשונות.

גם לא ב3 הראשונות , אין מה לעבוד על טכניקה במשקל שאתה מסוגל לעשות בו כל כך הרבה חזרות .

מי ?
לעבוד בטכניקה טובה במשקל קל זה יפה , אבל אין לזה משמעות ...

ללא אימוני טכניקה ,לעולם לא תגיע לפוטנציאל האמיתי שלך
גם אם אתה בטוח שאתה כבר חזק מאוד,תמיד יש מקום לשיפור

דרך אגב,אימוני טכניקה נטו הם ללא משקל ,אלה אימוני טכניקה ולא אימוני כוח

בהצלחה בללמוד לעשות סקוואט עם מאטא ואז לנסות את הטכניקה על משקלים כבדים.

כנראה אין לך רקע מספיק באימוני כח וספורט .
לבצע טכניקה על יבש , זה נחמד וטוב וכולנו עושים את זה כל אימון .
אבל מבחנתי זה לא שווה שום דבר , מה שנבדק זה איך אתה עושה את הדברים במבחן האמיתי
שזה התחרות , לאף אחד לא אכפת כמה יפה אתה עושה סקוואט של 60 קילו ל20 חזרות או קולע זריקת עונשין שזה רק אתה והסל וכו...

כנראה אין לך רקע מספיק באימוני כח וספורט .
לבצע טכניקה על יבש , זה נחמד וטוב וכולנו עושים את זה כל אימון .
אבל מבחנתי זה לא שווה שום דבר , מה שנבדק זה איך אתה עושה את הדברים במבחן האמיתי
שזה התחרות , לאף אחד לא אכפת כמה יפה אתה עושה סקוואט של 60 קילו ל20 חזרות או קולע זריקת עונשין שזה רק אתה והסל וכו...

1.אני שמח שאתה מתרגל טכניקה
2.אם אתה מתחרה ,אני מאמין שיש לך מאמן ,הוא יודע שאתה מזלזל בנושא הזה?
3.בהזדמנות אני אשלח לך אימון קרוספיט שמשלב בתוכו סקואט + 60 ק"ג,אל תשכח לצלם,לפרסם ולבקש סליחה על הזילזול.

ולבסוף ,אלא אם כן אתה מכיר אותי,אני מבקש להמנע מהערות כמו :כנראה אין לך רקע...אלו לא הערות שגוררות התייחסות רצינית ,למרות שבכל זאת הגבתי

3.בהזדמנות אני אשלח לך אימון קרוספיט שמשלב בתוכו סקואט + 60 ק"ג,אל תשכח לצלם,לפרסם ולבקש סליחה על הזילזול.

ולבסוף ,אלא אם כן אתה מכיר אותי,אני מבקש להמנע מהערות כמו :כנראה אין לך רקע...אלו לא הערות שגוררות התייחסות רצינית ,למרות שבכל זאת הגבתי
אתה מודע לזה ש60ק"ג סקוואט זה משקל בדיחה? אתה מודע לעובדה שהבחור שאמרת לו עכשיו משהו על 60ק"ג עושה סקוואטים עם 200 קילו?

סיימתי

כן הוא יודע שאני שונא לעשות אימונים ללא מגע , ואימונים ב50% מהירות .
לא אמרתי שהם מיותרים , אמרתי שאני עושה אותם כל אימון , אבל הערך שלהם נמוך לדעתי .

אני קראתי את הרקע שלך באימוני כח (אתה פרסמת אותו ) , ולכן על פי זה ועל פי מה שאתה כותב לדעתי חסר לך רקע בתחום הזה .
זה לא נועד לזלזל אבל אני לא יכול לקחת מישהוא ברצינות שהוא אומר שאני צריך לעשות אימוני טכניקה עם משקל נמוך , החוכמה זה לעבוד עם טכניקה טובה כאשר המשקל גבוה .
להביא לי אימון אירובי עם 60 קילו סקוואט ולהגיד שהוא קשה זה מצחיק , לרוץ 10 קילומטר יהיה לי יותר קשה .

נערך לאחרונה:
אימוני טכניקה אפשר ורצוי לעשות עם כל משקל (שהמתאמן יכול לבצע). ביצוע טכניקה טובה עם משקל קל (אפילו מגוחך - מוט ריק) עוזר בבניית ויותר מאוחר בהשרשת התנועות הנכונות ודפוסים מוטורים שאנחנו מכוונים אליהם. ראה burgener warmup, ראה ריפ שמתחיל כל מתאמן ממוט ריק.
יש תקלות טכניות שיתגלו רק כשיש משקל על המוט (מעט או יותר) ואותם כמובן צריך לפתור עם משקל על המוט. וגם לחזור קצת במשקל ולהדגיש את התיקון.

עם זאת, WOD על זמן הוא מקום מחורבן לעבוד על טכניקה. בגרייס אין זמן או צורך לנתח כל חזרה ולנסות לשנות דברים. כשאתה מתנשף כמו מנייאק, כל מה שצריך לדאוג הוא שהטכניקה שלך בטוחה והכי יעילה שאתה יכול באותו רגע. בגרייס צריך לבחור משקל שבו אפשר לעשות 30 חזרות עם טכניקה סבירה+ ולרוץ עם זה. בימים אחרים אפשר לשפר את הטכניקה בקלין-ג'רק.

Back
למעלה תחתית