הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות קלוריות מומלצת במהלך סייקל

• פותח/ת השרשור ilusha
  • פורסם בתאריך

ilusha

משתמש מתחיל
235
14
נק' מוניטין:
17
235
14
ערב טוב!
וסורי אם העליתי את זה במקום הלא נכון..

מישהו יכול לייעץ על איזה כמות של קלוריות מומלץ להיות במהלך סייקל

משקל: 87
גובה:1.82

B.M.R : 1976 למיטב ידיעתי.. אומרים שהאינדיקציה לא מדויקת במחשבונים המפורסמים.
בגדול זה מה שיצא לי.. (לפי אותם מחשבונים).

פעילות של 5-6 פעמים בחדר כושר.. A.B.C במשך 60 דק' ללא ארובי עם ארובי יוצא לי 80-85 דק'

נכון לעכשיו אני על 3000 קלוריות

ערב טוב!
וסורי אם העליתי את זה במקום הלא נכון..

מישהו יכול לייעץ על איזה כמות של קלוריות מומלץ להיות במהלך סייקל

משקל: 87
גובה:1.82

B.M.R : 1976 למיטב ידיעתי.. אומרים שהאינדיקציה לא מדויקת במחשבונים המפורסמים.
בגדול זה מה שיצא לי.. (לפי אותם מחשבונים).

פעילות של 5-6 פעמים בחדר כושר.. A.B.C במשך 60 דק' ללא ארובי עם ארובי יוצא לי 80-85 דק'

נכון לעכשיו אני על 3000 קלוריות
על קצה המזלג, 35-45 קלוריות לק"ג משקל גוף ככלל אצבע. 3-4g חלבון לכל ק"ג משקל גוף. עם השומן (ממקורות טובים) והפחמימה ניתן לשחק בהתאם למטרה.

ההנחיה הכללית שקיבלת כמובן שנכונה אבל אתן לך חידוד קטן.
יש פה כמה משתנים שאיתם תוכל עם הזמן להבין כמה קלוריות בדיוק אתה צריך להכניס:

1. גנטיקה - אתה משמין בקלות ? אתה מעלה מסה בקלות ? או שאתה רזה וקשה לך להעלות מסה. אופציה אחת אתה לא צריך להשתולל אופציה שתיים - כמה שתשתולל לא ממש יעזור. אז או לאכול ממש נקי או קצת ללכלך.

2. רמת הפעילות ולייפסטייל - אם אתה עובד פיזית , או יושב במשרד כל היום יש לכך השפעה על הצריכה הקלורית שלך. תעשה התאמה.
3. איך ליישם - אחרי שקבעת לך ערך קלורי מסויים ובנית את תוכנית התזונה שלך אתה מתחיל לעקוב. עם שבוע שבועיים אתה עולה יפה במסה אז הכל טוב, אם לא ואתה שם שומן אז אתה צריך להוריד. העלאה תבוא בתוספת קטנה לכל ארוחה ולא סתם לאכול עוד. עוד 100 גרם אורז לדוגמא בכל ארוחה. ולהיפך.

דבר נוסף להתייחס אליו - איפה אתה נמצא ביחס לסייקל. בתחילת הסייקל אין טעם להפגיז קלוריות אם אתה על ארוכים אז יקח קצת זמן עד שהגוף יהיה ממש "בתוך הסייקל" . בנוסף תן לגוף לבנות קצת עומס , שהרי ככל שאתה מתקדם בסייקל אתה מתחיל לגרור עומס על הגוף על השרירים ומערכת העצבים, שם זה זמן לתמוך בעוד קלוריות.
ואחרון חביב - שים לב שאתה מחשב עכשיו לפי משקל התחלתי. סיכוי סביר שאחרי חודשיים בסייקל את תעלה לפחות איזה עשר קילו, זה ישנה את החישוב הקלורי שלך כלפי מעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית