עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עצוב כמה שזה נכון..אינתיפאדה שלישית כבר אמרנו?
הם במקסימום יגידו שהמחבל בדק עד כמה הסכין שלו חדה.הייתי אומר שאני אשמח לשמוע איך השמאל יגיבו על זה אבל האמת שזה פשוט יעצבן אותי.
@Rhinoהייתי אומר שאני אשמח לשמוע איך השמאל יגיבו על זה אבל האמת שזה פשוט יעצבן אותי.
*מפחד לעלות עם מדים לאוטובוס*
אחשלי הם צריכים לפחד ממך. אתה חייל בצה"ל וגם אם עשית 02 עשית הרבה יותר ממה שרובם עשו ויעשו כל החיים שלהם מבחינת הכשרה ככה שבחיים אל תחשוב על זה בכלל שיש מה לפחד מהם.
הייתי אומר שאני אשמח לשמוע איך השמאל יגיבו על זה אבל האמת שזה פשוט יעצבן אותי.
מה יש לומר? מזעזע ועצוב
🤦♂️אחשלי הם צריכים לפחד ממך. אתה חייל בצה"ל וגם אם עשית 02 עשית הרבה יותר ממה שרובם עשו ויעשו כל החיים שלהם מבחינת הכשרה ככה שבחיים אל תחשוב על זה בכלל שיש מה לפחד מהם.
אחשלי הם צריכים לפחד ממך. אתה חייל בצה"ל וגם אם עשית 02 עשית הרבה יותר ממה שרובם עשו ויעשו כל החיים שלהם מבחינת הכשרה ככה שבחיים אל תחשוב על זה בכלל שיש מה לפחד מהם.
זה נקרא כמו משהו שיכתוב מישהו שעשה בדיוק את ה 02 הזה... 😃
אז זהו שלא,
רובאי 08. רוב הזמן בפלוגה המבצעית וגם כשלא זה היה בהכשרות.
מאות מעצרים ומבצעים בצפון, באיו"ש בבקעה וכו'..
אני אומר את זה בתור מישהו שנגעל לראות חיילים שמתנהגים כמו כוסיות ועצם זה שבן אדם לובש מדים משייך אותו לצה"ל ואמור לשדר מספיק הרתעה מכל מיני גורמים.. מה שבטוח אסור לו לשדר פחד. לא כלפי אזרחים ובטח לא כלפי מחבלים ששורצים בכל חור בת"א וירושלים.
ציפיתי שתגיד בדם ובאש נפדה את פלסטין או משהומה יש לומר? מזעזע ועצוב
מה זה? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום.ציפיתי שתגיד בדם ובאש נפדה את פלסטין או משהו
מקרה ששמעתי בבית כנסת בשבת האחרונה:מפחיד להיות עם מדים גם אם אתה עם נשק,כי הצבא לא יגבה אותך אם תפעל נגד (ראה ערך דוד הנחלוואי)