הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

פיגוע דקירה בת"א, החייל נפצע אנושות ונפטר מפצעיו.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
*מפחד לעלות עם מדים לאוטובוס*

אחשלי הם צריכים לפחד ממך. אתה חייל בצה"ל וגם אם עשית 02 עשית הרבה יותר ממה שרובם עשו ויעשו כל החיים שלהם מבחינת הכשרה ככה שבחיים אל תחשוב על זה בכלל שיש מה לפחד מהם.

אחשלי הם צריכים לפחד ממך. אתה חייל בצה"ל וגם אם עשית 02 עשית הרבה יותר ממה שרובם עשו ויעשו כל החיים שלהם מבחינת הכשרה ככה שבחיים אל תחשוב על זה בכלל שיש מה לפחד מהם.
10241.jpg

🤦‍♂️

זה נקרא כמו משהו שיכתוב מישהו שעשה בדיוק את ה 02 הזה... 😃

זה נקרא כמו משהו שיכתוב מישהו שעשה בדיוק את ה 02 הזה... 😃

אז זהו שלא,
רובאי 08. רוב הזמן בפלוגה המבצעית וגם כשלא זה היה בהכשרות.
מאות מעצרים ומבצעים בצפון, באיו"ש בבקעה וכו'..

אני אומר את זה בתור מישהו שנגעל לראות חיילים שמתנהגים כמו כוסיות ועצם זה שבן אדם לובש מדים משייך אותו לצה"ל ואמור לשדר מספיק הרתעה מכל מיני גורמים.. מה שבטוח אסור לו לשדר פחד. לא כלפי אזרחים ובטח לא כלפי מחבלים ששורצים בכל חור בת"א וירושלים.

אז זהו שלא,
רובאי 08. רוב הזמן בפלוגה המבצעית וגם כשלא זה היה בהכשרות.
מאות מעצרים ומבצעים בצפון, באיו"ש בבקעה וכו'..

אני אומר את זה בתור מישהו שנגעל לראות חיילים שמתנהגים כמו כוסיות ועצם זה שבן אדם לובש מדים משייך אותו לצה"ל ואמור לשדר מספיק הרתעה מכל מיני גורמים.. מה שבטוח אסור לו לשדר פחד. לא כלפי אזרחים ובטח לא כלפי מחבלים ששורצים בכל חור בת"א וירושלים.

אם המדים היו באים עם שכפץ מתחת לא הייתי משדר פחד.

מפחיד להיות עם מדים גם אם אתה עם נשק,כי הצבא לא יגבה אותך אם תפעל נגד (ראה ערך דוד הנחלוואי)

מפחיד להיות עם מדים גם אם אתה עם נשק,כי הצבא לא יגבה אותך אם תפעל נגד (ראה ערך דוד הנחלוואי)
מקרה ששמעתי בבית כנסת בשבת האחרונה:
פלוגה כלשהי עברה במחנה פליטים כלשהו,ומלמעלה מישהו התכוון לזרוק מקרר על הג'יפ,המפקד שישב בג'יפ ירה בערבי וקיבל 10 שנים בכלא צבאי.
מדובר על 2002-3.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית