הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיגוע דקירה בת"א, החייל נפצע אנושות ונפטר מפצעיו.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
ברור. קח ערבי תן לו הון עתק בלתי נתפס, להסתובב בכל אירופה עם מכוניות יוקרה. כל יום להחליף בחורה, ללבוש בגדי מעצבים פעם אחת ולזרוק לזבל ושאר פינוקים ששאר אוכלוסיית העולם לא מעיזה אפילו לחלום עליהם. ואז נראה לך שהוא ירקוד לניגון הטרור?
מה פתאום!
הוא יהיה אזרח למופת, יעשה הסבה לארכי טרוריסט, יקים ארגון משלו (כי השאר לא מספיק קיצוניים) יכשיר טרוריסטים, יחטוף מטוסים וירסק אותם לתוך גורדי שחקים.
בעזרת מניפולציה והפחדה פלשו לאנשים לתוך הבתים, כסיבה "מעורבות בטרור". http://en.wikipedia.org/wiki/9/11_Truth_movement
אני מאמין שאם ערבי או כל אדם אחר יחיה מספיק טוב- השנאה אצלו תירד(אלא אם מדובר על פוסט טראומה ואז זה ישאר לכל החיים, אבל להגדיר שנאה מסוימת לעם ספציפי היא חסרת בסיס). יש ערבים ששונאים יהודים, אבל יש גם אחרים. מי עשה יותר גרוע לכלל המדינה- המנהיגות או אותם עשבים שוטים\מחבלים?

בעזרת מניפולציה והפחדה פלשו לאנשים לתוך הבתים, כסיבה "מעורבות בטרור". http://en.wikipedia.org/wiki/9/11_Truth_movement
אני מאמין שאם ערבי או כל אדם אחר יחיה מספיק טוב- השנאה אצלו תירד(אלא אם מדובר על פוסט טראומה ואז זה ישאר לכל החיים, אבל להגדיר שנאה מסוימת לעם ספציפי היא חסרת בסיס). יש ערבים ששונאים יהודים, אבל יש גם אחרים. מי עשה יותר גרוע לכלל המדינה- המנהיגות או אותם עשבים שוטים\מחבלים?
הפוסט הקודם שלי סותר את האמונה שלך.

כי קל יותר לשייך אנשים לקבוצות,שבטים,אויבים וחברים. אם יש אותנו, ויש אותם- ואחד מהם רוצח אותנו, מכאן יוצא שהם אויבים שלנו ואנחנו צריכים להרוג אותם כדי לחיות. זה נכון עד גבול מסוים כי אי אפשר להכחיד 2 מיליון ערבים.

יהיה בדיוק ההפך - יהיה יותר גרוע. אנשים חיים בסרט שהם חושבים שהערבים יכולים להמשיך לחיות באותו המצב, ללא הסדר מדיני. מה שקורה עכשיו ברחובות זה כישלון של שנים של ממשלות כושלות שלא מסוגלות להגיע להסדר עם הערבים. כשאין לאוכלוסיה כל כך גדולה עתיד כלכלי, חינוכי ותרבותי הם מתחילים לפעול באלימות: ההיסטוריה הוכיחה את עצמה כל פעם מחדש כשדבר כזה התרחש בעבר. אתן לך דוגמאות: אפרו-אמריקאים בארה"ב, השחורים בדרום אפריקה, ברית המועצות לשעבר (לא בדיוק, אבל דומה), שלטון המלוכה האנגלי בשטחי אמריקה במאה ה-18 ועוד. האינתיפאדה הפעם לא תסיים היטב כי היא לא תסתיים כמו הקודמות אלא אם יהיה שוב איזה חומת מגן, אבל גם זה כנראה כבר לא יעזור כי הרבה מהפיגועים הללו לא מגיעים מהשטחים אלא מערבים-ישראלים שפועלים "בשליחות" ה"אחים" שלהם מהשטחים. זה משהו שכבר לא תצליח לעצור וזה רק יהיה גרוע יותר. כשמילים לא עובדות, עוברים למעשים וזו התוצאה. ישראל גם לא פועלת במספיק כוח מפחד של תגובה עולמית - וזה ביחס ישיר לממשלת בנימין נתניהו AKA כישלון של עשור שעדיין ממשיך לקבל 20-30 מנדטים כל בחירות. עם ישראל "מבקש" את הארועים הללו, המלחמות, הפיגועים, יוקר המחייר, כלכלה פח אשפה, חוסר יכולת לרכוש דירה ועוד כל 3-4 שנים מחדש - על מה הבכי אז? הרוב קובע - דמוקרטיה.

אם תשכנע את השכנים והחברים להפסיק להצביע לאימפוטנט שיודע לנאום באו"ם ותו לא, אולי הדברים יראו אחרת. אפילו האמריקאים קראו לנתניהו פחדן, שחצן, עלוב, שקרן ואחד שחווה בכל מיני תסמונות פסיכוטיות - תיאור מדוייק הייתי אומר. אם לא אולמרט, היית היום יושב על חבית נפץ שקוראים לה כור אטומי בסוריה כי לנתניהו 100% לא היה ביצים לפוצץ את זה ב"שושו" כמו שאולמרט עשה (ואני ממש לא מתמוכי אולמרט וגם לא מתחבר כלל לשמאל: הן כלכלית והן ביטחונית).
שמענו את הסיפורים האלה שאם המצב הכלכלי שלהם יהיה בסדר הם ישבו בשקט, אתה יכול ללכת ולחפש כמה ערבים מאירופה שהם אקדמים ו/או ממשפחה מובססת העדיפו את דעאש על רמת חיים טובה יותר משל רוב הפורום הזה..

שמענו את הסיפורים האלה שאם המצב הכלכלי שלהם יהיה בסדר הם ישבו בשקט, אתה יכול ללכת ולחפש כמה ערבים מאירופה שהם אקדמים ו/או ממשפחה מובססת העדיפו את דעאש על רמת חיים טובה יותר משל רוב הפורום הזה..
כמה העדיפו את דעאש?

ההגדרה שלך לעוכרי ישראל היא ערבים? ואני לא אוהב ערבים, אני אוהב את אמא שלי ואת הכלוב
זה גם דברים שאני אוהב.
כן, ערבים(למעט הדרוזים ובודדים ערבים אחרים) ושמאל(כנל תקשורת, בין היתר) הינם הגדרתי לעוכרי ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית