הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה הייתם עושים עם 8 חבילות של bonavar ?

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
חבר שחזר מתאילנד הביא לי 8 חבילות של bonavar 2.5 mg לכדור , 50 כדורים בכל חבילה כך שיש לי למעשה 1000 מ"ג של אנבר.
שאלתי היא:
1. האם לדעתכם החומר אמיתי ? (צרפתי צילום)
2. איך ניתן להפיק ממנו את המיטב לסייקלים משולבים ואו לסולו ?

עצתכם
תודה

קבצים מצורפים

• bonavar-body-research.jpg
    bonavar-body-research.jpg
    KB 11.1 · צפיות: 352
לא , יש שם חומר פעיל פשוט זה gh הנחשב הכי איכותי מבין הסינים שמיוצר במפעל עם סטנדרטים ברמה סבירה משאר ה gh הסינים אלה עם הפקק בצבע שונה
אם ככה אני טס לתאילנד
מעניין כמה עולה שם טסטוסטרון ?

• פותח/ת השרשור
אכן אחרי בירור עם המקור , נקנה בבית מרקחת בעלות של קנס על חנייה פחות או יותר לקופסא….
מעניין מה שאתם אומרים….
באביב אני נוסע לתאילנד לחגוג 40 , תארגנו רשימת בקשות… 🚬🤪🚬

נו וברצינות, יוצא לי להגיע איזה פעמיים בשנה לשם, האם זה מסוכן להביא משם חומרים שנקנו מבית המרקחת שלהם ?
כגון מה שהזכרתם פה

וואי בכדור יש לך 2.5מג אתה יודע מה זה אומר חח שאתה צריך לקחת 80-100מג ליום תעשה את החישוב זה לא יזיז לך 400 כדור , כמו שאמרו כאן כולם תמכור לבאדי בילדרית

ממש לא 80 מ"ג. אם זה אנוואר אמיתי אפילו 20-30 מ"ג יספיקו. אם אתה לא מרגיש 20 מ"ג אין שם אנוואר.
ברור שכן 80 מג זה המינימום , זה שהכדורים מיוצרים על 2.5מג זה אומר שהם בכוונה ייצרו את הטבליה למינון הזה שלא יהיה לזה שימושים אחרים מלבד רפואה , ואנבר כמו בכל חברה זה אותו חומר 20מג זה לנשים לא לגברים , אצל גברים זה לא ייתן כלום , וגם נניח שלוקחים 20מג , תחשב על 2.5 מג ? 8-10 כדורים ביום ??? נראה לך הגיוני

יש אנבאר אמיתי רפואי שזה האמריקאי של חברת WATSON וBTG. גם שם יש 10 מ"ג וגם 2.5. יש תוצאות גם ב-20-30 מ"ג.
זה הבעיה שאין אנבאר אמיתי במיוחד לא בארץ אז אין מה להשוות.
מה שכן זה הרבה כדורים לקחת ויש רק 50 בקופסא.

• פותח/ת השרשור
עשיתי ניסיון עם טורינבול של, בלקן , סולו , העלה כ 3 קילו בזמן קצר אבל זה הרגיש לא טוב… עייפות , כאבי בטן עליונה , תחושת בצקת או פאמפ לא נעים בכל הגוף…
בכל מקרה אני בספק אם זה היה טוריבנול , גם נביעות לקח בתחילת הסייקל שלו את אותו כדור ואותה חברה ודיווח שהרגיש רע איתו.
לגבי ויני…. איך אתה משווה אותו לאנבר?

עשיתי ניסיון עם טורינבול של, בלקן , סולו , העלה כ 3 קילו בזמן קצר אבל זה הרגיש לא טוב… עייפות , כאבי בטן עליונה , תחושת בצקת או פאמפ לא נעים בכל הגוף…
בכל מקרה אני בספק אם זה היה טוריבנול , גם נביעות לקח בתחילת הסייקל שלו את אותו כדור ואותה חברה ודיווח שהרגיש רע איתו.
לגבי ויני…. איך אתה משווה אותו לאנבר?

היה לי אותו נסיון עם טרינבול של בלקן. היה לי כאבי ראש נוראיים. סחרחורות. העליתי נוזלים מאוד מאוד מהר.

גם לי הייתה הרגשה שהיה שם איזה מיקס של דברים מאוד חזקים. אפילו על דיאנבול לא הרגשתי ככה. ניסיתי חברה אחרת והיה בסדר.

היה לי אותו נסיון עם טרינבול של בלקן. היה לי כאבי ראש נוראיים. סחרחורות. העליתי נוזלים מאוד מאוד מהר.

גם לי הייתה הרגשה שהיה שם איזה מיקס של דברים מאוד חזקים. אפילו על דיאנבול לא הרגשתי ככה. ניסיתי חברה אחרת והיה בסדר.
אם העלתה נוזלים זה לא טורינבול, העלתי איתו אז 3 קילו, אחי לוקח אותו לחיטוב כל הזמן וגם שהוא עושה קצת מסה.
של בלקן... גם חברים של אחי לקחו, וכבמובן השגתי את המקורי מהחברה בדרך לא דרך...
אז קיבלתה זיוף
לא לדבר עליו כך זה נושא רגיש אצלי!

אם העלתה נוזלים זה לא טורינבול, העלתי איתו אז 3 קילו, אחי לוקח אותו לחיטוב כל הזמן וגם שהוא עושה קצת מסה.
של בלקן... גם חברים של אחי לקחו, וכבמובן השגתי את המקורי מהחברה בדרך לא דרך...
אז קיבלתה זיוף
לא לדבר עליו כך זה נושא רגיש אצלי!

המקור שלי היה אמין. בדקתי גם אז באתר של בלקן את הסריאל. אי אפשר לבדוק שם מספר פעמיים ככה שלפי מה שנראה לי זה היה אמיתי. למרות שהכל אפשר לזייף היום. עד היום אני לא יודע מה היה שם.

המקור שלי היה אמין. בדקתי גם אז באתר של בלקן את הסריאל. אי אפשר לבדוק שם מספר פעמיים ככה שלפי מה שנראה לי זה היה אמיתי. למרות שהכל אפשר לזייף היום. עד היום אני לא יודע מה היה שם.
בטח שאפשר..... הסריאל זה שטויות כי קניתי את הזיוף בידיעה שזה זיוף, והסריאל היה מצוין!
והטבליות לא היו דומות למקורי, ואם אתה רוצה לבדוק מקור, יש לך שם בדיקה של החנויות והאתרים החוקיים שמוכרים (לא את הרשימה של האתרים ,אלא אתה מכניס שם אתר או חנות וזה אומר לך חוקי או לא).

היום בלקן הם מעצמה , הם התחילו כאנדרגראונד כמו כל חברה אבל קיבלו שם מאוד רציני בתעשייה של הסטרואידים גם כיום הם אנדרגראונד כמו כל חברה אבל נחשבים בין הטובים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית