עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם ככה אני טס לתאילנדלא , יש שם חומר פעיל פשוט זה gh הנחשב הכי איכותי מבין הסינים שמיוצר במפעל עם סטנדרטים ברמה סבירה משאר ה gh הסינים אלה עם הפקק בצבע שונה
ברור שכן 80 מג זה המינימום , זה שהכדורים מיוצרים על 2.5מג זה אומר שהם בכוונה ייצרו את הטבליה למינון הזה שלא יהיה לזה שימושים אחרים מלבד רפואה , ואנבר כמו בכל חברה זה אותו חומר 20מג זה לנשים לא לגברים , אצל גברים זה לא ייתן כלום , וגם נניח שלוקחים 20מג , תחשב על 2.5 מג ? 8-10 כדורים ביום ??? נראה לך הגיוניממש לא 80 מ"ג. אם זה אנוואר אמיתי אפילו 20-30 מ"ג יספיקו. אם אתה לא מרגיש 20 מ"ג אין שם אנוואר.
עשיתי ניסיון עם טורינבול של, בלקן , סולו , העלה כ 3 קילו בזמן קצר אבל זה הרגיש לא טוב… עייפות , כאבי בטן עליונה , תחושת בצקת או פאמפ לא נעים בכל הגוף…
בכל מקרה אני בספק אם זה היה טוריבנול , גם נביעות לקח בתחילת הסייקל שלו את אותו כדור ואותה חברה ודיווח שהרגיש רע איתו.
לגבי ויני…. איך אתה משווה אותו לאנבר?
אם העלתה נוזלים זה לא טורינבול, העלתי איתו אז 3 קילו, אחי לוקח אותו לחיטוב כל הזמן וגם שהוא עושה קצת מסה.היה לי אותו נסיון עם טרינבול של בלקן. היה לי כאבי ראש נוראיים. סחרחורות. העליתי נוזלים מאוד מאוד מהר.
גם לי הייתה הרגשה שהיה שם איזה מיקס של דברים מאוד חזקים. אפילו על דיאנבול לא הרגשתי ככה. ניסיתי חברה אחרת והיה בסדר.
אם העלתה נוזלים זה לא טורינבול, העלתי איתו אז 3 קילו, אחי לוקח אותו לחיטוב כל הזמן וגם שהוא עושה קצת מסה.
של בלקן... גם חברים של אחי לקחו, וכבמובן השגתי את המקורי מהחברה בדרך לא דרך...
אז קיבלתה זיוף
לא לדבר עליו כך זה נושא רגיש אצלי!
בטח שאפשר..... הסריאל זה שטויות כי קניתי את הזיוף בידיעה שזה זיוף, והסריאל היה מצוין!המקור שלי היה אמין. בדקתי גם אז באתר של בלקן את הסריאל. אי אפשר לבדוק שם מספר פעמיים ככה שלפי מה שנראה לי זה היה אמיתי. למרות שהכל אפשר לזייף היום. עד היום אני לא יודע מה היה שם.