הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שרירים קטנים בתוכניות של SS ו5X5

• פותח/ת השרשור Hikakku
  • פורסם בתאריך

Hikakku

משתמש מתחיל
209
5
נק' מוניטין:
282
209
5
אני מתאמן כבר מעל שנה.. הייתי מאתמן על תוכניות מפוצלות רגילות של AB\ABC וכל זה..
אני מגלה עניין רב בתוכניות הכח והייתי רוצה להתחיל לעבוד לפיהן... למרות שכרגע אני לא יכול, מחר אני מתגייס אז אני לא יודע איך מה ומתי...
אבל בכל מקרה ברגע שאני יוכל לחזור להתאמן באופן סדיר אני הולך ללכת על SS ואז למשהו מתקדם יותר...

השאלה היא בעצם, מה אתם ממליצים לבנאדם שכבר לא מעלה משקל על המוט מאימון לאימון , ויש לו פיגור באחד השרירים הקטנים, לדוגמא : הטרייספס שלי בפיגור עצבני...
אכשיו כידוע לי לא מאמנים שרירים קטנים בתוכניות כח... אז מה הייתם ממליצים לבנאדם שרוצה להכניס קצת פרופורציות בין הבייספס והטרייספס ורוצה לתת דגש באחד מיהם?

אני חייב להגיד שהטרייספס שלי ממש עולה לי על העצבים.. לא משנה מה עשיתי עד אכשיו , אף פעם לא הצלחתי להכניס אותו לפרופוציות... כלומר, זה לא שהטרייספס לא גודל ביכלל, הוא גודל , אבל תמיד נשאר באותו יחס לשאר הגוף... יש מצב שזה פשוט גנטי ?

ובכללי, מה הייתם ממליצים לבנאדם שמתאמן בתוכנית כח לעשות עם הוא רוצה לתת דגש לקבוצת שרירים קטנה ?

• פותח/ת השרשור
אלא אם השקעת קרוב ל3-4 אלף שקל אני לא חושב שאתה בכלל יכול להתאמן כמו שצריך בבית

למה לזלזל? אני אמרתי שיש את כל הציוד הנדרש... והשקעתי יותר מ4 אלף... מזה משנה?!
img0011wr3.jpg

הדבר היחיד שחסר זה עוד 2 פלאטות של 20... ותאכלס יש לי את כל מה שצריך בכללי, ויותר ממה שצריך לSS ו5X5 ... אני רק לא יכול לזרוק תמשקולות על הריצפה ^^

בכל מקרה אני יעבור למכון כושר ביגלל שאני כבר כמאת בגבול של המשקלים שיש לי בבית... ומעדיף לא לקנות יותר פלאטות.. גם ככה אני יעבור מתשיהו , ולהורים מה שיש זה מספיק...
חוץ מזה שבא לי להרשם למכון.. אף פעם לא הייתי במכון כושר ם-ם

איי איי, הייתי מוכר הכל ומשאיר ספת לחיצה, קונה כלוב ועוד היית נשאר עם עודף

למה לזלזל? אני אמרתי שיש את כל הציוד הנדרש... והשקעתי יותר מ4 אלף... מזה משנה?!
img0011wr3.jpg

הדבר היחיד שחסר זה עוד 2 פלאטות של 20... ותאכלס יש לי את כל מה שצריך בכללי, ויותר ממה שצריך לSS ו5X5 ... אני רק לא יכול לזרוק תמשקולות על הריצפה ^^

בכל מקרה אני יעבור למכון כושר ביגלל שאני כבר כמאת בגבול של המשקלים שיש לי בבית... ומעדיף לא לקנות יותר פלאטות.. גם ככה אני יעבור מתשיהו , ולהורים מה שיש זה מספיק...
חוץ מזה שבא לי להרשם למכון.. אף פעם לא הייתי במכון כושר ם-ם

הספה מחוברת לסטנד?

תאמין לי שאחרי כמה אימונים לא ישאר לך כוח לעשות סטים לאימוני ידיים, הם עובדים מספיק בתרגילי הלחיצה / חתירה/משכיה בתוכנית

• פותח/ת השרשור
הספה מחוברת לסטנד?

לא, הם מאותה חברה אבל לא קשורים אחד לשני....

לkozaman זהו שלא איכפת לי לא לעבוד על ידיים, ועשיתי אימון אחד FBW עם נפח נמוך ועצימות גבוהה, עם תרגילים מורכבים , ואני מבין למה אתם מתכוונים ובאמת שהידיים מורגשות היטב וזה...
אבל מה שמפריע לי זה החוסר פרופוציות בין היד קידמית והיד האחורית...
וזהו בתכלס...

לא, הם מאותה חברה אבל לא קשורים אחד לשני....

לkozaman זהו שלא איכפת לי לא לעבוד על ידיים, ועשיתי אימון אחד FBW עם נפח נמוך ועצימות גבוהה, עם תרגילים מורכבים , ואני מבין למה אתם מתכוונים ובאמת שהידיים מורגשות היטב וזה...
אבל מה שמפריע לי זה החוסר פרופוציות בין היד קידמית והיד האחורית...
וזהו בתכלס...

אפשר לדעת כמה עלה הסטנד ואיפה קנית אותו?

היד אחורית עובדת כמו לאדע מה בתוכנית... אין לך מה לדאוג 😃
אני שמח לראות משתמש חדש שעושה סקוואט ודדליפט בלי שאף אחד יצעק עליו
רק כדאי שתקנה איזה 2 דברים לרצפה שתוכל לזרוק את המשקולות כי זה עוצר אותך בדדליפט וגם בסקוואט כשהוא יהיה קשה מאוד מאוד :]
בהצלחה... תפתח לוג 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית