הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש מצב שיש סכרת ?

• פותח/ת השרשור shifu
  • פורסם בתאריך

shifu

משתמש מתחיל
155
28
נק' מוניטין:
120
155
28
שלום אחים שלי אני שואל פה מפני שלא ידעתי איכן לשאול לא יודע לאיזה פורום לספח את שאלתי.
אני נמצא על ud2
הפחמימות שאני מכניס בעיקר באות מחסה ברוקולי ומלפפון ירוק
אינני מוצא שיש שום סוכר בתפריט שלי ואף ע"פ כן בבדיקת סוכר שעשיתי כבר כמה ימים ברצף יוצא לי 145 -160
אמא שלי חולת סכרת
יש מקום לדאוג?
אשמח לשמוע דעתכם
תודה 😃

כן, יש מקום לדאוג. אלו ערכים של טרום-סוכרת וודל-פחמימה (קיצוני כ"כ) עלול להיות לא בשבילך.
זה לא המקום לקבל אבחנה רפואית, תפנה לרופא.

• פותח/ת השרשור
כן, יש מקום לדאוג. אלו ערכים של טרום-סוכרת וודל-פחמימה (קיצוני כ"כ) עלול להיות לא בשבילך.
זה לא המקום לקבל אבחנה רפואית, תפנה לרופא.

אני לא יודע מה לחשוב....זה מה שחסר לי...סכרת :(

כשאתה אומר 140-165 אתה מתכוון לערכים בצום אחרי שאתה מתעורר?

הפתרון הוא לא מסובך, זה אומר להפוך את התזונה למתונה יותר (לא קיצוני בכמות הפחמימה לשני הכיוונים, בערך גרם100-150 )
להתאמן אינטנסיבי מספר פעמים בשבוע ולהוסיף אירובי בנוסף לאימוני כוח, הם משפרים את הרגישות לאינסולין פלאים.
ולהוריד בא"ש.

• פותח/ת השרשור
כשאתה אומר 140-165 אתה מתכוון לערכים בצום אחרי שאתה מתעורר?

הפתרון הוא לא מסובך, זה אומר להפוך את התזונה למתונה יותר (לא קיצוני בכמות הפחמימה לשני הכיוונים, בערך גרם100-150 )
להתאמן אינטנסיבי מספר פעמים בשבוע ולהוסיף אירובי בנוסף לאימוני כוח, הם משפרים את הרגישות לאינסולין פלאים.
ולהוריד בא"ש.
בבוקר עם הדקירה באצבע.
בהעדר פחמימות אני על 145-160 זאת אומרת שאולי אם אעלה ל150 גרם פחמימות זה רק יחמיר?
עושה אירובי 3 בשבוע
ולגבי אחוז שומן רוב החברה פה העריכו אותי על 10 אחוז

אף אחד לא מוסמך פה לתת לך אבחנה רפואית והמלצות לטיפול, וגם אם היה מוסמך, לא היה שולף מהשרוול על סמך אפס נתונים ומבלי לבדוק את המטופל מתוך אחריות אישית ומקצועית. ולכן - תפנה לרופא.

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא מוסמך פה לתת לך אבחנה רפואית והמלצות לטיפול, וגם אם היה מוסמך, לא היה שולף מהשרוול על סמך אפס נתונים ומבלי לבדוק את המטופל מתוך אחריות אישית ומקצועית. ולכן - תפנה לרופא.

בוודאי שאפנה לרופא אחי.
חשבתי שיש המון עם ניסיון עשיר פה בפורום ולכן אולי מישהו חווה את אותו הדבר בגלל דיאטה מהסוג הנ"ל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית