הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ gyno!?

cmatrix

משתמש מתחיל
35
2
נק' מוניטין:
2
35
2
אני כרגע בשבוע מ"ס 5 של הסייקל TEST E 500MG EW
ופעמיים בשבוע 0.5MG ARIMIDEX
ביום שני וחמישי בימים שאני לוקח את הזריקה

עכשיו השאלה בתחילת הסייקל הרגשתי כמו כאב בפטמות אבל כי חשבתי על זה אחרי כמה ימים עבר לי לגמרי
עכשיו פתאום נהפכתי עוד פעם לפרנואיד ופטמה הימינית שורפת לי כזה [גם אולי כי אני נוגע בא המון בגלל הפניקה]
ושאני לוחץ על הפטמה אני לא מרגיש גולה או כל דבר אחר
וכשאני נוגע בא היא לא באמת כואבת מרגישה רגילה
ואין שום סימן אדום מסיביבה
פשוט אני מרגיש כאילו היא שורפת כזה...

מה דעתכם זה גם בראש..?

ברמה הבסיסית ביותר. אם יש לך שאיפות בתחום זה יכול לשלש את עצמו כמו כלום ..... (GH , IGF )

זה כבר משהו אחר.. לפי הבנתי ה GH פי כמה וכמה? מזל שאצלי זה רק ברמה החובבנית מינוס

בכל מקרה, אני רווק וגר לבד ולא חוסך על אוכל ולא עובר את ה 2000 ש"ח בחודש כולל תוספי תזונה.

עכשיו התחלתי סייקל ראשון בחיים אז לא מחשיב את זה.. וע"פ תכנון עתידי אעשה זאת פעם בשנה בתחילת החורף

כשחושבים על זה.. כל מה שהשקעתי כל השנים.. יכלתי לקנות אחלה ג'יפ בכסף הזה
השאלה היא אם אתה מרוצה מההשקעה שלך בעצמך .. אם לא חווית עוד משהו בחיים ג'יפ או לא זה לא משנה תלוי איך אתה מרגיש לגבי מה שהשגת

השאלה היא אם אתה מרוצה מההשקעה שלך בעצמך .. אם לא חווית עוד משהו בחיים ג'יפ או לא זה לא משנה תלוי איך אתה מרגיש לגבי מה שהשגת

אני מרוצה, לא רק מבחינת חיצונית, אלא הרגשה פנימית, פיתוח גוף גם ברמה החובבנית זו "מחלה", להתאמן ולהשקיע עד כמה שאפשר ברמה החובבנית עושה לי טוב על הנשמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית