עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום לכולם.
זה שאלה בנוגע ל gh (נורדיטרופין 10 mg)....מצורפת תמונה.
מישהו יכול לעזור ולהגיד לי בוודאות כמה iu משכתי.?
תודה מראש
תודה אחי....רציתי 4 ...כנראה טעיתי ולקחתי 8.8 איו.(זה על הסימון 40 לפי מה שראיתי)
חח את זה אני יודע...המחט בלבל אותי...עשיתי 8 איו ליומיים...מזל ששאלתי .10mg/30IU /1.5 mL
(לפני שיתחיל עוד ויכוח... 😆)
חח האמת שהלכתי לישון ישירות אחרי זה אז לא הרגשתי כלום.הכנסת בפעם אחת את כל זה ? ?
כי אם כן אני בטוח שהרגשת כמו בלונה פארק. 🤡
אני מכניס 3 איו לפני שינה ומתעורר אחרי שעתיים עם נפילת סוכר כולי רועד ומזיע....חח האמת שהלכתי לישון ישירות אחרי זה אז לא הרגשתי כלום.
10mg/30IU /1.5 mL
(לפני שיתחיל עוד ויכוח... 😆)
אני לא ממיר מ-IU ל-ML. החשיבות היא לא לנפח אלא למשקל.איך אתה ממיר יחידות IU לML?
איזה התקדמות ועליה במשקל אתה מצפה שתהיה לי בחודש אם אני ממשיך ב 4 iu כל יום לפני שינה?...(האמת שהזעתי קצת אבל לא היו בעיות חריגות דווקא השינה יותר עמוקה)חח האמת שהלכתי לישון ישירות אחרי זה אז לא הרגשתי כלום.
אני לא ממיר מ-IU ל-ML. החשיבות היא לא לנפח אלא למשקל.
במחסנית נורדי של 45IU ישנם 15mg/45iu/1.5ml. ז"א ש-1cc/30iu (נפח הזרקה), לעומת הנורדי 10mg/30iu/1.5ml שבו 1cc/20iu.
שים לב שב-30iu הם 10mg כך או כך.
איזה התקדמות ועליה במשקל אתה מצפה שתהיה לי בחודש אם אני ממשיך ב 4 iu כל יום לפני שינה?...(האמת שהזעתי קצת אבל לא היו בעיות חריגות דווקא השינה יותר עמוקה)
מה אתה רציני...אני מכיר אנשים שלקחו 120 iu בשילוב עם דיקה וטסטסטרון והפכו לבהמות אפילו העצם שלהם נהיה עבה ברמה מטורפת ואני כן משלב עם טסטסטרון אננטט 500 מג בשבוע....ולגבי פיצול זה בעייתי בשבילי בגלל הצבא אחי.קודם כל עדיף תפצל ל 2איו בבוקר ו 2 איו לפני השינה. ( או 2 איו לפני אימון ו 2 לפני השינה).
בחודש אני בספק אם תראה משהו... בעיקר ירידה באחוז שומן. לגבי מסה - לא מאמין שתעלה משהו. אבל אולי ההרגשה הכללית תתחיל להשתפר.
120iu?... מדבר שטויות?מה אתה רציני...אני מכיר אנשים שלקחו 120 iu בשילוב עם דיקה וטסטסטרון והפכו לבהמות אפילו העצם שלהם נהיה עבה ברמה מטורפת ואני כן משלב עם טסטסטרון אננטט 500 מג בשבוע....ולגבי פיצול זה בעייתי בשבילי בגלל הצבא אחי.
אם אני זוכר נכון העדיפות היא לתת בבוקר מהסיבה שבלילה הגוף מפריש טיבעי וחבל להפריע לתהליךקודם כל עדיף תפצל ל 2איו בבוקר ו 2 איו לפני השינה. ( או 2 איו לפני אימון ו 2 לפני השינה).
בחודש אני בספק אם תראה משהו... בעיקר ירידה באחוז שומן. לגבי מסה - לא מאמין שתעלה משהו. אבל אולי ההרגשה הכללית תתחיל להשתפר.
אחי זה לא שטויות אם אתה רואה אותו היום אתה לא תאמין...כמובן שהוא שילב עם הרבה סטרואידים אנאבולים אחרים120iu?... מדבר שטויות?
בלילה גם טוב....במקרה שלי אין לי אפשרות בבוקר בגלל הצבא.אם אני זוכר נכון העדיפות היא לתת בבוקר מהסיבה שבלילה הגוף מפריש טיבעי וחבל להפריע לתהליך
סמוך עלי, אתה מדבר שטויות. זה קורה הרבה מאוד בפורום הזה.אחי זה לא שטויות אם אתה רואה אותו היום אתה לא תאמין...כמובן שהוא שילב עם הרבה סטרואידים אנאבולים אחרים
בלילה גם טוב....במקרה שלי אין לי אפשרות בבוקר בגלל הצבא.
מה אתה רציני...אני מכיר אנשים שלקחו 120 iu בשילוב עם דיקה וטסטסטרון והפכו לבהמות אפילו העצם שלהם נהיה עבה ברמה מטורפת ואני כן משלב עם טסטסטרון אננטט 500 מג בשבוע....ולגבי פיצול זה בעייתי בשבילי בגלל הצבא אחי.
מה אתה חושב?אתה מתכוון 120 איו בחודש?