הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע שאלה דחופה בנושא gh מצורפת תמונה

• פותח/ת השרשור hsain
  • פורסם בתאריך

hsain

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
1
21
1
שלום לכולם.
זה שאלה בנוגע ל gh (נורדיטרופין 10 mg)....מצורפת תמונה.
מישהו יכול לעזור ולהגיד לי בוודאות כמה iu משכתי.?

תודה מראש

קבצים מצורפים

• 20141111_223606.jpg
    20141111_223606.jpg
    KB 35.8 · צפיות: 588
חח האמת שהלכתי לישון ישירות אחרי זה אז לא הרגשתי כלום.
אני מכניס 3 איו לפני שינה ומתעורר אחרי שעתיים עם נפילת סוכר כולי רועד ומזיע....
עכשיו כבר לא אבל בחודש הראשון זה היה לונה פארק.
מוזר לי מה שאתה אומר...

איך אתה ממיר יחידות IU לML?
אני לא ממיר מ-IU ל-ML. החשיבות היא לא לנפח אלא למשקל.
במחסנית נורדי של 45IU ישנם 15mg/45iu/1.5ml. ז"א ש-1cc/30iu (נפח הזרקה), לעומת הנורדי 10mg/30iu/1.5ml שבו 1cc/20iu.
שים לב שב-30iu הם 10mg כך או כך.

• פותח/ת השרשור
חח האמת שהלכתי לישון ישירות אחרי זה אז לא הרגשתי כלום.
איזה התקדמות ועליה במשקל אתה מצפה שתהיה לי בחודש אם אני ממשיך ב 4 iu כל יום לפני שינה?...(האמת שהזעתי קצת אבל לא היו בעיות חריגות דווקא השינה יותר עמוקה)

אני לא ממיר מ-IU ל-ML. החשיבות היא לא לנפח אלא למשקל.
במחסנית נורדי של 45IU ישנם 15mg/45iu/1.5ml. ז"א ש-1cc/30iu (נפח הזרקה), לעומת הנורדי 10mg/30iu/1.5ml שבו 1cc/20iu.
שים לב שב-30iu הם 10mg כך או כך.

אז אם ערבבתי כHCG 5000 IU עם 5ML BAC WATER
אז זה יוצא ש0.25ml שווה ל250IU?

איזה התקדמות ועליה במשקל אתה מצפה שתהיה לי בחודש אם אני ממשיך ב 4 iu כל יום לפני שינה?...(האמת שהזעתי קצת אבל לא היו בעיות חריגות דווקא השינה יותר עמוקה)

קודם כל עדיף תפצל ל 2איו בבוקר ו 2 איו לפני השינה. ( או 2 איו לפני אימון ו 2 לפני השינה).
בחודש אני בספק אם תראה משהו... בעיקר ירידה באחוז שומן. לגבי מסה - לא מאמין שתעלה משהו. אבל אולי ההרגשה הכללית תתחיל להשתפר.

• פותח/ת השרשור
קודם כל עדיף תפצל ל 2איו בבוקר ו 2 איו לפני השינה. ( או 2 איו לפני אימון ו 2 לפני השינה).
בחודש אני בספק אם תראה משהו... בעיקר ירידה באחוז שומן. לגבי מסה - לא מאמין שתעלה משהו. אבל אולי ההרגשה הכללית תתחיל להשתפר.
מה אתה רציני...אני מכיר אנשים שלקחו 120 iu בשילוב עם דיקה וטסטסטרון והפכו לבהמות אפילו העצם שלהם נהיה עבה ברמה מטורפת ואני כן משלב עם טסטסטרון אננטט 500 מג בשבוע....ולגבי פיצול זה בעייתי בשבילי בגלל הצבא אחי.

מה אתה רציני...אני מכיר אנשים שלקחו 120 iu בשילוב עם דיקה וטסטסטרון והפכו לבהמות אפילו העצם שלהם נהיה עבה ברמה מטורפת ואני כן משלב עם טסטסטרון אננטט 500 מג בשבוע....ולגבי פיצול זה בעייתי בשבילי בגלל הצבא אחי.
120iu?... מדבר שטויות?

אם אני זוכר נכון העדיפות היא לתת בבוקר מהסיבה שבלילה הגוף מפריש טיבעי וחבל להפריע לתהליך

• פותח/ת השרשור
120iu?... מדבר שטויות?
אחי זה לא שטויות אם אתה רואה אותו היום אתה לא תאמין...כמובן שהוא שילב עם הרבה סטרואידים אנאבולים אחרים
אם אני זוכר נכון העדיפות היא לתת בבוקר מהסיבה שבלילה הגוף מפריש טיבעי וחבל להפריע לתהליך
בלילה גם טוב....במקרה שלי אין לי אפשרות בבוקר בגלל הצבא.

אחי זה לא שטויות אם אתה רואה אותו היום אתה לא תאמין...כמובן שהוא שילב עם הרבה סטרואידים אנאבולים אחרים

בלילה גם טוב....במקרה שלי אין לי אפשרות בבוקר בגלל הצבא.
סמוך עלי, אתה מדבר שטויות. זה קורה הרבה מאוד בפורום הזה.

נערך לאחרונה:

אתה מתכוון 120 איו בחודש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית