עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש התווית לשימוש? או הזרק ושכח?
אז זהו שכן.
למה ?
😱
אז מה זה החומר הזה שיש לי!!....אני מצרף תמונה.?...קניתי את זה 100 iu.....ועוד מחסנית של נורדי 30 iu.....אני כבר בשבועיים של שימוש ולא מרגיש כלכך שינוי דרמטי ...מה עליי לעשות!!....לוקח 5 iu ביום!!מממ כמה שיותר 😃
באופן כללי :
1-3 איו ליום משמש לאנטי אייג'ינג ושריפת שומן
4-8 איו ליום מינון מקובל לבודיבילדינג (שורף שומן כמובן)
8 ומעלה - פיתוח גוף למשוגעים , חולים במחלות כמו HIV , החלמה מניתוח (שריפות בעיקר ושברים).
המלצה שלי:
4-5 איו ליום נותן תוצאות יפות וגם תחושה שאתה אכן משתמש במשהו.... אם יש תקציב אז 7-8 זה פצצתי.
במה להשתמש:
מההיכרות שלי ממה שרץ בארץ ומה שזמין - רק פארמה : נורדיטרופין \ גנוטרופין. הנורדי יותר חזק וחביב יותר על מפתחי הגוף.
ביוטרופין גם בא בחשבון, אבל כאופציה אחרונה. יש פה ושם להשיג SAIZEN שהוא מוצר ברמה גבוהה ביותר ( רפואי כמובן) אבל בספק אם תהיה לך גישה אליו.
ה neo לפי דעתי זה gh סיני... לא פארמה בכל מקרה. אם תסיים בקבןק ביום שזה 10 איו כביכול אז אולי תרגיש משהו. נורדי זה נורדי. 4-8 איו ביום זה מעולה.אז מה זה החומר הזה שיש לי!!....אני מצרף תמונה.?...קניתי את זה 100 iu.....ועוד מחסנית של נורדי 30 iu.....אני כבר בשבועיים של שימוש ולא מרגיש כלכך שינוי דרמטי ...מה עליי לעשות!!....לוקח 5 iu ביום!!
שים לב שיש זיופים של כולם. קח את זה בחשבון.אז מה זה החומר הזה שיש לי!!....אני מצרף תמונה.?...קניתי את זה 100 iu.....ועוד מחסנית של נורדי 30 iu.....אני כבר בשבועיים של שימוש ולא מרגיש כלכך שינוי דרמטי ...מה עליי לעשות!!....לוקח 5 iu ביום!!
10 iu ביום זה מינון של מקצוענים בחו"ל...בשבילנו זה overdose.....זה נראה אמיתי ולא מזויף כי זה קופסה סגורה עם הוראות בתוכה!...אבל אני כבר אחרי שבועיים של שימוש ואין שינוי דרמטי...עליתי קילו וזה הכל....אתה ממליץ לי להמשיך עם נורדיטרופין? זה רפואי הנורדי הזה לא?!ה neo לפי דעתי זה gh סיני... לא פארמה בכל מקרה. אם תסיים בקבןק ביום שזה 10 איו כביכול אז אולי תרגיש משהו. נורדי זה נורדי. 4-8 איו ביום זה מעולה.
דבר אחד לזכור - שימוש ב gh הוא ארוך ולוקח זמן עד שממש מרגישים מה הוא באמת עושה. ההייתי אומר 3 חודשים לפחות .
בשבילנו זה לא אוברדוז כי מינון של הורמון גדילה סיני הוא לא כמו שמצויין10 iu ביום זה מינון של מקצוענים בחו"ל...בשבילנו זה overdose.....זה נראה אמיתי ולא מזויף כי זה קופסה סגורה עם הוראות בתוכה!...אבל אני כבר אחרי שבועיים של שימוש ואין שינוי דרמטי...עליתי קילו וזה הכל....אתה ממליץ לי להמשיך עם נורדיטרופין? זה רפואי הנורדי הזה לא?!
אז מה אם זה קופסה סגורה עם הוראות?! כל הנורדי המזויף שמסתובב בארץ מגיע ב"קופסה סגורה עם הוראות"...10 iu ביום זה מינון של מקצוענים בחו"ל...בשבילנו זה overdose.....זה נראה אמיתי ולא מזויף כי זה קופסה סגורה עם הוראות בתוכה!...אבל אני כבר אחרי שבועיים של שימוש ואין שינוי דרמטי...עליתי קילו וזה הכל....אתה ממליץ לי להמשיך עם נורדיטרופין? זה רפואי הנורדי הזה לא?!
אז מה אם זה קופסה סגורה עם הוראות?! כל הנורדי המזויף שמסתובב בארץ מגיע ב"קופסה סגורה עם הוראות"...
אתם הבנתם לא נכון....התחלתי עם 30 iu של נורדי ...ואחרכך קניתי 100 iu של neo...צירפתי תמונה .בשבילנו זה לא אוברדוז כי מינון של הורמון גדילה סיני הוא לא כמו שמצויין
חחח מה חשבת שיש להם מיכשור ל gh לאף חברת אנדרגראונד אין מיכשור ולא יהיה , הם לוקחים פשוט את החומר מאיזה ייצור סיני פשוט . חוץ מיזה הניאו שרץ בארץ זה המיץ של הזבלNEOTROPIN זה מוצר לש נאו לאבס שזו חברת אנדרגראונד שמייצרת סטרואידים סוג ב
מה להם ולהורמון גדילה
אתה חוזר על מה שאמרתי*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* מה חשבת שיש להם מיכשור ל gh לאף חברת אנדרגראונד אין מיכשור ולא יהיה , הם לוקחים פשוט את החומר מאיזה ייצור סיני פשוט . חוץ מיזה הניאו שרץ בארץ זה המיץ של הזבל
אני הרחבתי פשוט*אתה חוזר על מה שאמרתי