הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יד 2(דחוף)

Creepy horse

משתמש משקיע
2,570
2,109
נק' מוניטין:
5,839
2,570
2,109
לפני 11 ימים יצר איתי קשר אדם לאחר שראה את המודעה שלי לגבי הסוני שאני מוכר.הוא יצר קשר ויש הסכמה בהודעות sms על הדגם ועל גודל הזיכרון.אמרתי לו מראש את סוג הדגם והוא הסכים.הבחור בא ובדק שהמכשיר פועל והכל טוב.והמכשיר היה במצב מצוין.מכרתי לו את המכשיר בסכום שמקובל על שנינו וכל אחד הלך לדרכו.עכשיו לאחר 11 ימים הוא יוצר קשר איתי ואומר ששיקרתי לו לגבי הדגם למרות שיש הודעות ועדים שמוכיחים שאני אמרתי לו במפורש איזה דגם הוא קונה ו הוא הסכים.עכשיו פתאום הוא ממציא שיש מסכים שחורים למרות שהסוני במצב מעולה ו הוא שיחק בו ואישר זאת בעצמו לפני שסגרנו אץ העסקה.
הוא משקר ומנסה לעקוץ אותי ומבקש החזר כספי מלא.עכשיו אני כמעט בטוח שהוא פגע במכשיר כי המכשיר היה במצב מושלם עד היום.
האם חובה עליי לתת לו החזר מלא למרות שהוא משקר ויש לי הוכחות לכך?
אם הוא מאיים שהוא רוצה את הכסף לערב משטרה?
אשמח לתשובות בהקדם.
@Aviad Barak

נערך לאחרונה:
מה המשטרה תעשה? זו עסקה פרטית, אין פה שום הסכם או התחייבות בכתב. הוא יכל לקנות דילדו בשקית במקום פלייסטיישן, הוא העביר לך את הכסף וזו בעיה שלו.
דגם לא נכון זו לא בעיה, יש לתלה בהודעות ואני בטוח שאפשר לבדוק איזה דגם זה במכשיר עצמו.
אל תחזיר לו את הכסף בשום פנים ואופן. עצה שלי- תתעקש ואל תוותר אף פעם כשאתה מתווכח איתו, מניסיון בתחום.
כל עוד הוא לא בן אדם מסוכן לא הייתי מתרגש. גם אם הוא ילך למשטרה והם ישימו עליו, עד שזה יטופל כולם ישכחו מזה כנראה.

אין לך שום חובה ושום כלום. הוא קנה, בדק, יש לך הוכחות בעיה שלו.
אם הוא רוצה שיגיש נגדך תלונה. קשה לי להאמין שהוא יעשה את זה
המלצה שלי, תכניס אותו לרשימה השחורה בטלפון(סינון אוטומטי)ותמשיך ביום שלך כרגיל

מה המשטרה תעשה? זו עסקה פרטית, אין פה שום הסכם או התחייבות בכתב. הוא יכל לקנות דילדו בשקית במקום פלייסטיישן, הוא העביר לך את הכסף וזו בעיה שלו.
דגם לא נכון זו לא בעיה, יש לתלה בהודעות ואני בטוח שאפשר לבדוק איזה דגם זה במכשיר עצמו.
אל תחזיר לו את הכסף בשום פנים ואופן. עצה שלי- תתעקש ואל תוותר אף פעם כשאתה מתווכח איתו, מניסיון בתחום.
כל עוד הוא לא בן אדם מסוכן לא הייתי מתרגש. גם אם הוא ילך למשטרה והם ישימו עליו, עד שזה יטופל כולם ישכחו מזה כנראה.

מבחינה משפטית יש פה אמא של הסכם והתחייבות בכתב.

בכל מקרה, אם יש לך איך להוכיח שהוא דפק את המכשיר הצדק לצידך ואין לך מה להחזיר את הכסף
אתה גם יכול להשתמש בטענה של : אם המכשיר היה דפוק אצלי אז למה שילמת לי ולקחת אותו?
אין פה שום טענה למשטרה, כי לא היה פה שום דבר "פלילי" הוא יכול לתבוע אותך בבית דין לתביעות קטנות אבל אני בספק אם יעשה את זה.
הוא בטח יאיים להרביץ לך או משהו כזה (ישראלים...)

• פותח/ת השרשור
הוא בטח יאיים להרביץ לך או משהו כזה (ישראלים...)

הוא ערס קטן והוא כבר איים עליי.
אני שוקל בערך 40 קילו יותר ממנו אז אני לא חושש.
תודה לכולם ו אני לא מתכוון להחזיר לו כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית