עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום רב
אנסה לנצל את חוכמת ההמונים ולשאול איזה דגם יד שניה/שלישית יעשה לי כמה שפחות בעיות ויהיה כמה שיותר
אמין , טווח מחיר עד 25 א״ש
אני לא מבין דבר ברכבים
תודה
בסדר יפנים, קוריאנים, העיקר עיניים מלוכסנות.מצטרף להמלצה על רכב יפני, מוניטין אמינות הכי גבוה.. יונדאי לא יפני אגב
בסוף כולם אוכלי עטלפיםבסדר יפנים, קוריאנים, העיקר עיניים מלוכסנות.
גם סינים עם עיניים מלוכסנות ולא נראה לי שמישהו ימליץ על משהו סיני למי שחשובה לו אמינות 😉בסדר יפנים, קוריאנים, העיקר עיניים מלוכסנות.
תודה רבה לכולם על התגובות , אתמקד ביפניות
הרכבלא צריך להיות משפחתי, עדיף קטן, רק בשבילי (הילדים לא יכנסו אליו) בשביל לסוע הלוך חזור לעבודה 20 דק כל יום
הכי ״מנקודה א לנקודה ב״ שיכול להיות
מהתגובות נראה שאלך על הונדה , איזה דגם מומלץ שאחפש?
המיצובישי ספייס סטאר שלי עונה לצורך הזה, זה בדיוק הסיבה שלקחתי אותה בזמנו. רכב קטן, חלש, מנוע 3 בוכנות שנשמע קצת כמו מכסחת דשא, לא נוח, כשיש רוחות צד חזקות אני מרגיש שאני עומד לעוף, אבל זול, חסכוני בדלק, חלפים לא יקרים, לוקח אותי מנקודה א לנקודה ב במינימום עלויות.הרכבלא צריך להיות משפחתי, עדיף קטן, רק בשבילי (הילדים לא יכנסו אליו) בשביל לסוע הלוך חזור לעבודה 20 דק כל יום
הכי ״מנקודה א לנקודה ב״ שיכול להיות
הבאתי לא מזמן ואני מרוצה עד הגג לבנתיים !יונדאי i20
הבאת עם טורבו? חסכוני יותר ורעש 🤤הבאתי לא מזמן ואני מרוצה עד הגג לבנתיים !
בכל מיקרה לפותח האשכול אם תרצה מאזדה 3 שנוסעת בצבע תכלת של בני דודים ששבורה מכל הכיוונים שלח לי פרטי : P