הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון(דיון אחרון, מבטיח)

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
אהלן,
מראש אני מצטער על החפירה ועל ההספמה של הפורום עם השאלות שלי אני פשוט רוצה לוודא שאני עושה הכל נכון.
אני יוצא למילואים בקרוב ואחריי המילואים אני רוצה להכנס לסייקל.
אבל.
הבנתי שעדיף להכנס באחוז שומן נמוך יחסית. מהסיבה הזאת החלטתי לחטב כדי שאוכל להכנס לסייקל כמו שצריך.
רציתי לדעת כמה דברים
1. האם זה קריטי שאהיה על אחוז שומן סופר נמוך?או שאפשר להיות על 14-15?
2. האם זה בסדר ישר אחריי החיטוב להכנס לסייקל או שעדיף לעשות מעין תקופת גישור?
מבחינת תכנית, המטרה העיקרית זה כח מבחינתי והיא תראה ככה(לינארית של קנדיטו)-
יום 1-
3X6 סקוואט
2X6 דדליפט
3X8 פרונט סקוואט
3X8 המכונה הזאת של ההאמסטרינגס

יום 2-
3X6 בנץ'
4X6 טי-בר
1X6 פרס
1X6 מתח עם משקל
3X8 קלוז גריפ בנץ'
3X8 בייספס

יום 3-
6X4 ספיד סקוואט
6X4 ספיד דדליפט
6X4 קפיצה לגובה מסקוואט
6X4 קפיצה לרוחק
לא בטוח איך היום הזה צריך להראות על סטרואידים אז אשמח לקצת עזרה פה

יום 4-
6X4 ספוטו פרס
6X4 טי בר עם עצירה למעלה
1X10 פרס
1X10 מתח עם משקל
3X8 קלוז גריפ בנץ'
3X8 בייספס

אשמח לעזרה עם התכנית עם יש טיפים וזה.
עלייה במשקלי עבודה היא משבוע לשבוע.

אה כן ושאלה נוספת
אמור להיות לי מבחן מו"ר באזור של מאי. אני יודע ששימוש בחומרים עלול ליצורים שינויים מרחיקי לכת באישיות(עצבנות, אגרסיביות וכד')אבל האם יש סיכון לשינוי אישיותי קבוע?
תודה!

לגבי השאלה הנוספת - כמובן שזה וריאבלי, אבל בהרבה דיווחים מה שקורה זה שהתכונות האמיתיות שלך הן אלה שיצופו על פני השטח - אם אתה מבסוט על עצמך ולא מתכנן להציג מישהו שהוא לא אתה - נראה לי כמו משהו אידיאלי.

• פותח/ת השרשור
לגבי השאלה הנוספת - כמובן שזה וריאבלי, אבל בהרבה דיווחים מה שקורה זה שהתכונות האמיתיות שלך הן אלה שיצופו על פני השטח - אם אתה מבסוט על עצמך ולא מתכנן להציג מישהו שהוא לא אתה - נראה לי כמו משהו אידיאלי.
תודה רבה על התשובה.
יש אולי עוד תובנות חבר'ה?

אם לא תנסה לא תדע. אני עכשיו שבועיים אחרי סייקל של סוסטנון ודיאנבול- ותופעות הלוואי שהיו ספציפית "לי" ממש שונות מלאנשים שאני הכרתי. אולי זה גם קשור לשימוש מקביל בסמים אחרים,מצב פסיכולוגי(לחץ,דכאון,אפטיות)- בכל מקרה לדעתי זה ישנה לך את האישיות בזמן הסייקל, לאחריו תחזור להיות מי שהיית.
הייתי ממליץ לקחת משהו שיגביר את התאבון כי לי אישית דיאנבול דיכא את התאבון. ראיתי הרבה המלצות על 2 אימונים ביום ולדפוק שנ"ץ כל יום.
הייתי נמנע מסאונות וממריצים. שמתי לב שעכשיו אחרי הסייקל יש לי דופק לא סדיר, וזה מפחיד אם פתאום אתה מרגיש שיש לך התקף או פומה רודפת אחריך.. אולי יהיה לך בעיה להירדם אז מומלץ לקנות מלטונין(או גראס\אופיום 😃)
חשבת על סייקל ספציפי?

• פותח/ת השרשור
אם לא תנסה לא תדע. אני עכשיו שבועיים אחרי סייקל של סוסטנון ודיאנבול- ותופעות הלוואי שהיו ספציפית "לי" ממש שונות מלאנשים שאני הכרתי. אולי זה גם קשור לשימוש מקביל בסמים אחרים,מצב פסיכולוגי(לחץ,דכאון,אפטיות)- בכל מקרה לדעתי זה ישנה לך את האישיות בזמן הסייקל, לאחריו תחזור להיות מי שהיית.
הייתי ממליץ לקחת משהו שיגביר את התאבון כי לי אישית דיאנבול דיכא את התאבון. ראיתי הרבה המלצות על 2 אימונים ביום ולדפוק שנ"ץ כל יום.
הייתי נמנע מסאונות וממריצים. שמתי לב שעכשיו אחרי הסייקל יש לי דופק לא סדיר, וזה מפחיד אם פתאום אתה מרגיש שיש לך התקף או פומה רודפת אחריך.. אולי יהיה לך בעיה להירדם אז מומלץ לקנות מלטונין(או גראס\אופיום 😃)
חשבת על סייקל ספציפי?
כן
1-6 100 מ"ג של טסט פרופ EOD
1-6 30 מ"ג של מתיל סתנבולון ED. את המתיל סתנבולון אולי אקצר נראה.

כן
1-6 100 מ"ג של טסט פרופ EOD
1-6 30 מ"ג של מתיל סתנבולון ED. את המתיל סתנבולון אולי אקצר נראה.
סייקל טוב מאוד. תקופת המטילסטנבולון סבירה, אך קח בחשבון שהוא אינו קל במיוחד על הכבד. עדיין, בסייקל ראשון שלאחריו מנוחה מתאימה כדאי למצות את המירב ובייחוד שמדובר בסייקל קצר מאוד. נכון להיום הפידבקים מהמשתמשים בפורום שהתנסו ב-msten טובים ומפרגנים מאוד (בעיקר בהיבט המסה אך גם בכל הקשור בכח).
ברוב המוחלט של המקרים, חומרים אנבוליים אינם משנים אישיות מעבר להדגשת תכונות קיימות (אדם רגוע לא יהפוך אחוז אמוק).
בנוגע לתוכנית, נראה שהנפח בה גבוה ועדיין, מעט מוזרה ויוצאת דופן. עשית כבר סייקל של אפיסטן ולכן אני מאמין שהתחושה לגבי התוכנית מבוססת במידה מסויימת. לא התכנית שהייתי מבצע... 😃

אהלן,
מראש אני מצטער על החפירה ועל ההספמה של הפורום עם השאלות שלי אני פשוט רוצה לוודא שאני עושה הכל נכון.
אני יוצא למילואים בקרוב ואחריי המילואים אני רוצה להכנס לסייקל.
אבל.
הבנתי שעדיף להכנס באחוז שומן נמוך יחסית. מהסיבה הזאת החלטתי לחטב כדי שאוכל להכנס לסייקל כמו שצריך.
רציתי לדעת כמה דברים
1. האם זה קריטי שאהיה על אחוז שומן סופר נמוך?או שאפשר להיות על 14-15?
2. האם זה בסדר ישר אחריי החיטוב להכנס לסייקל או שעדיף לעשות מעין תקופת גישור?
מבחינת תכנית, המטרה העיקרית זה כח מבחינתי והיא תראה ככה(לינארית של קנדיטו)-
יום 1-
3X6 סקוואט
2X6 דדליפט
3X8 פרונט סקוואט
3X8 המכונה הזאת של ההאמסטרינגס

יום 2-
3X6 בנץ'
4X6 טי-בר
1X6 פרס
1X6 מתח עם משקל
3X8 קלוז גריפ בנץ'
3X8 בייספס

יום 3-
6X4 ספיד סקוואט
6X4 ספיד דדליפט
6X4 קפיצה לגובה מסקוואט
6X4 קפיצה לרוחק
לא בטוח איך היום הזה צריך להראות על סטרואידים אז אשמח לקצת עזרה פה

יום 4-
6X4 ספוטו פרס
6X4 טי בר עם עצירה למעלה
1X10 פרס
1X10 מתח עם משקל
3X8 קלוז גריפ בנץ'
3X8 בייספס

אשמח לעזרה עם התכנית עם יש טיפים וזה.
עלייה במשקלי עבודה היא משבוע לשבוע.

אה כן ושאלה נוספת
אמור להיות לי מבחן מו"ר באזור של מאי. אני יודע ששימוש בחומרים עלול ליצורים שינויים מרחיקי לכת באישיות(עצבנות, אגרסיביות וכד')אבל האם יש סיכון לשינוי אישיותי קבוע?
תודה!
תוכנית מוזרה. הרבה חפיפות של שרירים באותו אימון . כמות אימונים לשריר גג 2 פעמים בשבוע עדיפות לפחות וכך ניתן לחפור לעומק בשריר...
ולגבי שינוי אישיות אולי קצת יותר עירנות/אגרסיוויות אך בטח לא שינוי.אלא אם אתה קורה לחרמנות יתר שינוי אישיות.)אם אתה תימני סעיף זה אינו רלוונטי התימנים תמיד חרמנים (.

• פותח/ת השרשור
אהלן,
תודה על התגובות.
אני עושה כרגע את התכנית הזאת, והיא מצויינת..עובדת לי ממש טוב!
לצערי מפאת חוסר זמן שיניתי בה מספר דברים אבל זו בגדול התכנית..
בסייקל אפיסטן השיא שלי בדדליפט 2X3 עם 190, כיום אני עושה 2X6 עם 190.
בסקוואט נפצעתי ככה ש..לא ממש יודע :<

אגב, האם ההתאוששות שלי בין סט לסט תשתפר גם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית