קרבות כלבים בישראל

שוב, אני לא מתייחס לחוקים. ההגדרה של רכוש שיש בחוק היא לא רלוונטית מבחינתי. אני טוען שאתה לא יכול לשנות את ההגדרה בצורה עקבית ולקבל את המצב שאתה רוצה עם כלבים.
אני לא יכול, אני מדבר תיאורטית, כמו שאמרת
שוב, אני לא מתייחס לחוקים. ההגדרה של רכוש שיש בחוק היא לא רלוונטית מבחינתי. אני טוען שאתה לא יכול לשנות את ההגדרה בצורה עקבית ולקבל את המצב שאתה רוצה עם כלבים.

אני לא יודע למה העבדים הסכימו, אבל אם הסכמת להיות עבד, בהגדרה הסכמת להיות רכוש של מישהו.
אבל בשביל זה חוקקו את הזכות לחירות, בשביל כאלה שהחברה יודעת יותר טוב מהם מה טוב בשבילם. אני יודע בשביל הכלבים שיותר טוב להם אצל בעל שיטפל בהם מאשר בקרבות כלבים, כמו שאני יודע שלמכור לסמים עדיף לא לקחת סמים

אבל בשביל זה חוקקו את הזכות לחירות, בשביל כאלה שהחברה יודעת יותר טוב מהם מה טוב בשבילם. אני יודע בשביל הכלבים שיותר טוב להם אצל בעל שיטפל בהם מאשר בקרבות כלבים, כמו שאני יודע שלמכור לסמים עדיף לא לקחת סמים

אתה סגור על עצמך ?

מה? לא הבנתי כלום. קודם כל החברה לא יכולה לדעת שום דבר בשביל אף אחד אחר. זה בולשיט פשיסטי במסווה של אהבת אדם. דבר שני, איך זה קשור לזכות לחירות?

כן, לדוגמא אנשים שלוקחים סמים
חוקקו חוק נגד זה בגלל שהחברה יודעת שסמים זה רע בשביל הפרט

כן, וזה עובד נהדר. זה תמיד עובד טוב להגיד לאנשים אחרים מה רע להם. הם פשוט מפסיקים עם הדברים הרעים.

מה? לא הבנתי כלום. קודם כל החברה לא יכולה לדעת שום דבר בשביל אף אחד אחר. זה בולשיט פשיסטי במסווה של אהבת אדם.
אז בשביל מה יש את זכויות האדם?
איך זה קשור לזכות לחירות?
נתתי דוגמא לעבדים, שהעסקה שלהם מפרה את הזכות לחירות

כן, לדוגמא אנשים שלוקחים סמים
חוקקו חוק נגד זה בגלל שהחברה יודעת שסמים זה רע בשביל הפרט

אז אתה שם את עצמך כמחליט מה טוב בשביל כלבים ?
קצת יומרני ומתנשא ...
מחר תחליט שלטובת ג'נג'ים יהיה לחתוך להם אצבע או רגל או לצבוע אותם לירוק.
יש לך עתיד מזהיר בפוליטיקה , בזימבבווה 😃

אז בשביל מה יש את זכויות האדם?

נתתי דוגמא לעבדים, שהעסקה שלהם מפרה את הזכות לחירות

אתה יודע מה זו זכות? איך מדינה שמחליטה מה אסור לי לעשות עם הרכוש שלי שומרת על זכות כלשהי שלי?

מה קשר בין זכויות אדם והחלטות מה טוב לאדם ( בלי ששאלו אותו) ?
החליטו שטוב לילד שלא יתעללו בו. מי אמר?
אתה יודע מה זו זכות? איך מדינה שמחליטה מה אסור לי לעשות עם הרכוש שלי שומרת על זכות כלשהי שלי?
אם יש לך הרואין, המדינה מונעת ממך לפגוע בעצמך בכל שהיא לוקחת ממך אותו, לדוגמא.

החליטו שטוב לילד שלא יתעללו בו. מי אמר?

אם יש לך הרואין, המדינה מונעת ממך לפגוע בעצמך בכל שהיא לוקחת ממך אותו, לדוגמא.

ובכך המדינה מפרה את הזכות המלאה שלי לרכוש.

שמע, בגלל שאתה עדיין ילד, ובגלל שאתה מרים, אני ארשה לך להיות סוציאליסט עד שתגדל. אבל אני מקווה שזה יעבור בקרוב, אחרת הכלוב ייסגר.

שמת את עצמך בחבורה טובה - אתה ואום:)
אתה דואג לזכויות כלבים והם לזכויות הערבים
לערבים מגיע לזכויות, תסכים איתי על זה לפחות
ובכך המדינה מפרה את הזכות המלאה שלי לרכוש.

שמע, בגלל שאתה עדיין ילד, ובגלל שאתה מרים, אני ארשה לך להיות סוציאליסט עד שתגדל. אבל אני מקווה שזה יעבור בקרוב, אחרת הכלוב ייסגר.
יש!

Just when these American citizens needed their rights the most...their government took them away. and rights aren't rights if someone can take em away. They're priveledges. That's all we've ever had in this country is a bill of TEMPORARY priviledges; and if you read the news, even badly, you know the list get's shorter, and shorter, and shorter.

• פותח/ת השרשור
אם כלב יכול להיות רכוש, אז בעל הרכוש יכול להשתמש בו איך שבא לו. כמה שזה לא נעים לכם.
בכל מקרה, גם תחת ההגדרה של רכוש, יש חוקים להגנה על בעלי חיים, שלא נאכפים וגם יש מקום לשפר אותם, כפי שהכתבה מציגה.
איך אתה רואה את הכלב, אם לא כרכוש?
למשל, כיצור חי שאתה אפוטרופוס שלו. זו דרך אפשרית לשנות את ההגדרה של בעל חיים כרכוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית