הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

יש לי למה ללכת ליום סיירות?

אל תעשה טעות של כל מלש"ב, להיות נעול על יחידה מסוימת
הגעתי לגיוס בכושר המפחיד ביותר שהייתי בחיי הייתי רץ 2000 ב6 וחצי דקות
הייתי נעול על יחידת המסתערבים של מג"ב, ויתרתי על יום סיירות למרות שלא הייתי מרגיש אותו
אז התגייסתי למג"ב סיימתי מצטיין עברתי גיבוש מסתערבים הגעתי למסלול שבועיים לפני סוף מסלול נפלתי במסע ושברתי כמה חוליות בגב
בסופו של סיפור שירתתי במג"ב שכם ולא מיציתי שליש מימה שחשבתי שאני יכול, אולי זה היה נגמר אחרת אם הייתי הולך ליום סיירות.

אותו סיפור על חבר שהגיע ליום סיירות וקיבל שייטת, הוא היה נעול על שלד"ג חתם ויתור על שייטת והבטיחו לו שלד"ג
בסופו של עניין לא קיבל והגיע לגולני, שירת בגדס"ר גולני והרגיש שלא מיצה את עצמו.

אף פעם אל תסגור דלתות שפותחים לך, לך ליום סיירות אולי תקבל סוויצ' ותחליט להיות לוחם קומנדו או חובל לך תדע?
בצבא שלנו אתה אף פעם לא יכול להיות בטוח שתגיע לאן שאתה מתכנן גם אם אתה הכי שפיץ שיש. בהצלחה ידידי.

לאיפה באמ"ן אתה מעוניין ללכת?
אני לא נעול על יחידה מסויימת, אין לי בעיה לשרת בכל יחידת מחשבים\סייבר שהיא, אבל כמובן שמכוון הכי גבוה.
אין לי בעיה לעשות עתודה, או שחקים וחבצלות או לחתום קבע תקופה, כל עוד אני ביחידה כזאת שמאפשרת לי לממש את עצמי יותר, מאפשרת לי לתרום יותר לצבא, ומאפשרת לי למקסם יכולות, כי מבחינתי זה שירות שהרבה יותר מדבר אליי והרבה יותר משמעותי מבחינתי (מבחינתי בלבד) מאשר להיות קרבי\תותחנים וכו'.

אני לא נעול על יחידה מסויימת, אין לי בעיה לשרת בכל יחידת מחשבים\סייבר שהיא, אבל כמובן שמכוון הכי גבוה.
אין לי בעיה לעשות עתודה, או שחקים וחבצלות או לחתום קבע תקופה, כל עוד אני ביחידה כזאת שמאפשרת לי לממש את עצמי יותר, מאפשרת לי לתרום יותר לצבא, ומאפשרת לי למקסם יכולות, כי מבחינתי זה שירות שהרבה יותר מדבר אליי והרבה יותר משמעותי מבחינתי (מבחינתי בלבד) מאשר להיות קרבי\תותחנים וכו'.
מה אתה יודע בתחום?

מבין שזאת דעתך וזה בסדר לגמרי (היא לא נכונה אבל לא נכנס לויכוח כי זה לא מעניין),
מה שאני רוצה להגיד זה שבשום ראיון שאתה עושה אל תעיז להגיד את המשפט הזה, כי אתה תיפול על זה.

מה אתה יודע בתחום?
לא הרבה מעבר למה שאני לומד בבצפר (קוד בC#, מודולים חישוביים, רקורסיה, סביבה אינטרנטית (HTML, SQL, JavaScript))
מקווה בקרוב להתחיל C, ופייתון (שהבנתי שזה חובה אם אני רוצה להגיע לשם) בעזרת @Alikk1998 ו@omerh

אחלה תודה רבה! 😃

אם מישהו היה פה בעוקץ ויש לו קצת פרטים או טיפים ודברים שלא כתובים באינטרנט אני אשמח לשמוע 🙄

לאנשים שנופלים מטייס/חובלים/שייטת/מטכל יש אפשרות להגיע לעוקץ.
בקיצור תלך ליום סיירות.

יתרון נוסף של ללכת ליום לסיירות בכל זאת זה לא לצאת שוק בגיבוש.
בגיבוש תצתרך לעשות סדרה של מאמצים לא מתגמלים, עם עוד הרבה מתחרים מכשילים, ומילואימניק שמחרבן עליך. זה לא דומה לאימונים בבית.

בחודש הזה בשנה שעברה אם אני לא טועה כבר התראיינתי לאחד ממסלולי שחקים אז תבדוק אם זה לא מאוחר מדי , גם מסלולי גאמ"א מראיינים כבר עכשיו
לא הרבה מעבר למה שאני לומד בבצפר (קוד בC#, מודולים חישוביים, רקורסיה, סביבה אינטרנטית (HTML, SQL, JavaScript))
מקווה בקרוב להתחיל C, ופייתון (שהבנתי שזה חובה אם אני רוצה להגיע לשם) בעזרת @Alikk1998 ו@omerh
פייתון ממש לא חובה בשביל להגיע לשם כל מסלול שם דורש משהו אחר , דרך אגב חבר שלי התקבל רק על סמך ידע ב java לאחד המסלולים שם (היה לו ידע מעבר לרמה הבית ספרית והילד מאוד חכם) והוא היחיד מכל השכבה שלי שהתקבל לשם אז אל תבנה על זה כי היו לי הרבה חנונים בשכבה שחרשו בבית חומרים הזויים

שמע, קח בחשבון שלשרת באמ"ן זה נחמד והכל, אבל בסופו של דבר זה לעבוד מול מחשב.
אתה לא תרגיש בכלל שטח בשירות שלך, וגם יכול מאוד להיות שתעשה יומיות.
קח את זה בחשבון אם זה מה שאתה רוצה שייראה השירות שלך.

בכל מקרה - כרגע אל תחשוב על זה. לך לכל מיון אפשרי (אולי חוץ מ-קד"צ נהיגה) ותשאף להגיע הכי גבוהה. בסופו של דבר תבחר אתה מה אתה מעדיף. אני חושב שאפשר להתמיין מקביל לסיירות ולמודיעין. הדבר היחיד שחוסם את זה הוא טיס ותלפיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית