הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאורעות תשע"ה

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
בעקבות המאירוע של היום (יום שלישי).
מעניין אותי אם יש פה אנשים שיש להם ידע בנושא של משפטנות (מקווה שיש כזאת מילה)
בכל מקרה האם אפשר לעשות חוק שמשפחת מחבל תלקח מהם האזרחות ולא יוכלו לחזור לפה ובנוסף גירוש למדינה שתרצה לקחת אותם ואם אין כזאת אז פשוט להעביר אותם לעזה.

בלי השכלה במשפטים, נראה לך הגיוני להעניש הורים/ילדים על מעשים של בני המשפחה שלהם?
נגיד יחוקקו חוק כזה, ברור לך שלא ניתן יהיה להכיל אותו רק על רוצחים ערבים,
מקובל עליך שכל רוצח במדינה - יהודי ערבי או אחר - יאסר וממשפחתו תשלל אזרחות והם יגורשו מיידית מהארץ?

ושאלה שניה אתה באמת רוצה את כל הרוצחים ומשפחותיהם על מפתן הדלת שלך, בעזה?

• פותח/ת השרשור
החוק יכול להיות רק רצח שנעשה כאקט טרור, ואז זה פותר הרבה.
כרגע אנחנו הורסים את הבית שלהם כלומר המשפחה שלהם נענשת בכל מקרה.
מעדיף אותם בעזה מאשר פה, לדעתי גם ברגע שנתחיל לעשות את זה הטרור בפנימי יפסק
אף אחד מהם לא רוצה לעבור לעזה.

ובכל מקרה עדיף שהם יהיו שם כי אז ברגע שהם מנסים להיכנס לשטח שלנו זה כבר יהיה חדירה והצבא יטפל בזה.
כרגע הם יכולים להסתובב חופשי, באותה מידה יכלו להיכנס לגן ילדים וזה היה נגמר יותר גרוע.

כרגע אין להם מה להפסיד והם רק מרוויחים, כי המשפחה שלהם זוכה לכבוד גדול וגם תשלומים, ולכן הריסת בית לא גורמת נזק ממשי אמתי.
כלומר המשפחה שלהם תומכת מהם ומעודדת אותם, וזה משהו שאסור שיהיה.

מה זה משפחה? אמא ואבא?ואם אחד ההורים הוא חורג אז גם אותו נגרש או רק את הביולוגים?מגרשים גם אחים למחצה ואחים מואמצים?ומה עם דודים ודודות?
קיצור די עם השטויות אי אפשר ליישם דבר כזה.

• פותח/ת השרשור
שאלתי בגלל שמעניין אותי אם בכלל אפשר לעשות משהו כזה, ראיתי המון נושאים בכיוון הזה.
לגבי מי בדיוק לגרש אולי אפשר להכניס נגיד עד איזה קרבה וכו', זה דברים שמאוד קל להגדיר מי בדיוק כן ומי לא.
לפי דעתי נגיד כל מי שגר בערך איתו באותה דירה/בית, להגדיר אותם כמשתפי פעולה בטרור.

עוד פעם רק מעניין אותי האם זה משהוא שאפשר לעשות ושזה יעבור בג"ץ, כי אני רואה על זה המון דיבורים אבל אף אחד לא באמת אמר אם זה ניתן לעשות או לא, ולכן קיוותי אולי יש פה כמה אנשי משפטים.
תגיד את חי פה??
רק לפני כמה חודשים רצחו שלושה ישראלים ילד בן 12. אותו כנ"ל?
דרך אגב אפשר לגרש גם אותם לעזה...

אם החוק הזה היה מתקבל אני חושב שזה יהיה בסדר לגרש גם אותם במקרה הזה. הם עשו את זה בגלל(ממה שהבנתי) ה 3 ילדים היהודים שנרצחו ובגלל שהממשלה לא יכלה לעשות אם זה כמעט כלום.

בלי השכלה במשפטים, נראה לך הגיוני להעניש הורים/ילדים על מעשים של בני המשפחה שלהם?
מקובל עליך שכל רוצח במדינה - יהודי ערבי או אחר - יאסר וממשפחתו תשלל אזרחות והם יגורשו מיידית מהארץ?

הם כבר על מפתן הדלת גרים בבירה שלנו עם תעודות זהות כחולות ויכולים להגיע לכול מקום במדינה,אז כן עדיף שהם יהיו בעזה

כל עוד זה אזרח פלסטין שיעשו את זה , לאזרח ישראל זה סיפור אחר.

עדיף שנמשיך לתת להם לגור איתנו ושיתערבבו איתנו וימשיכו לעשות מה שבא להם (ציני)

כל ערבי "ישראלי" שרוצה להרוג יהודי יכול לעשות את זה בכל רגע רק צריך קצת אומץ וסכין ואם יש אקדח אז בכלל
אם אי אפשר לשלול מהם את האזרחות אז לפחות לרסק אותם כלכלית ולא להעסיק שום ערבי ולא לקנות מהם בשום אופן גם אם זה אומר לשלם קצת יותר

• פותח/ת השרשור
מעניין מה היו מדינות אחרות עושות במצב כזה

לרסק אותם כלכלית גם אי אפשר כי יאנו גם פה אתה מעניש אנשים שלא עשו כלום (בינתיים), אולי אם זה יהיה התאחדות של האזרחים אז אולי זה עוד אפשרי איכשהוא אפילו שיש לנו חוקים שאסור להפלות על פי דת גזע וכו'.
אבל גם פה אני מאמין בסוף תמיד יהיו כאלו שיעסיקו אותם בגלל הכסף.

מעניין מה היו מדינות אחרות עושות במצב כזה

לרסק אותם כלכלית גם אי אפשר כי יאנו גם פה אתה מעניש אנשים שלא עשו כלום (בינתיים), אולי אם זה יהיה התאחדות של האזרחים אז אולי זה עוד אפשרי איכשהוא אפילו שיש לנו חוקים שאסור להפלות על פי דת גזע וכו'.
אבל גם פה אני מאמין בסוף תמיד יהיו כאלו שיעסיקו אותם בגלל הכסף.
נו אז מה אם נפגעים אנשים שלא עשו כלום? כל הערבים שונאים אותנו ותראה בחדשות איך המשפחות שלהם גאות ברוצחים האלה ואשכרה לא עושים להם כלום המחבלים האלה גרים איתנו בתור ירושלמי אני לא מרגיש בטוח ללכת ברחוב כאן במדינה שלי

לאנשי תל אביב והמרכז תמיד קל לדבר ולהיות "אובייקטיבים" והגונים ואני לא ימני קיצוני אבל לאט לאט אני מתחיל לתמוך בדעות שלהם רק בכוח הם מבינים כנראה.. ככה זה בדם שלהם

• פותח/ת השרשור
אני מגדיר את עצמי ימני ואולי אפילו קיצוני, אבל אני גם ריאליסט, והייתי שמח אם היה איזה פתרון שבג"ץ לא יפסול אותו, בכל זאת אנחנו נחשבים מדינה דמוקרטית ויאנו שומרים על ערכיים בין לאומיים
מי שהיה לוחם בצבא והיה במחסומים או בכלל בא איתם במגע יודע שהם מבינים באמת רק כוח, לא סתם כל המדינות שלהם הם של דיקטטורה, מדינה דמוקרטית לא תוכל להחזיק אצלם

שירתתי 3 שנים במחסומים במזרח ירושלים - כל המקומות ששומעים עליהם בחדשות כמו שועפט שהלוואי והיו מורידים טיל על המקום הזה ומפוצצים את כולו כי המקום הזה הוא פשוט קן של צרעות או קלנדיה שהייתי שם פעם אחת שבה החלפנו פלוגה אחרת.

אתה רואה את כל בני הדודים שגרים שם שלומדים באוניברסיטה העברית בזמן שאתה טוחן את האמ אמא שלך בשטח כדי להגן על המדינה מפני החבורה הזאת ובסוף הם יכולים להרשות לעצמם לעבוד במשך ה-3 שנים האלה וללכת ללמוד על חשבוננו. מרתיח לי את הדם.

היה ניסיון לחוקק חוק נאמנות
"בלי נאמנות אין אזרחות" למי שזוכר בבחירות הקודמות ליברמן ניסה להריץ את זה.

אי אפשר לחוקק חוק כזה כי זה לא הגיוני ורק מכניס אותך ליותר בעיה ממה שהיית בה..אתה פשוט תייצר עוד אנשים מתוסכלים = מחבלים.
מצב חרא הפתרון לא כל כך פשוט כמו להעיף כל זבל כזה לעזה

מסתבר שאמו של הרוצח גאה בו ולא אכפת אם יהרסו את ביתה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4594563,00.html

מדהים עם מי יש לנו עסק.

אי אפשר לחוקק חוק כזה כי זה לא הגיוני ורק מכניס אותך ליותר בעיה ממה שהיית בה..אתה פשוט תייצר עוד אנשים מתוסכלים = מחבלים.

נכון, בגלל זה צריך להכנע לטרור ולתת להם כל מה שהם רוצים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית