נק' מוניטין:
183
- 444
- 69
יש לי פה מספר חבילות של פרגניל סגורות האם צריך לשים אותן בקירור או עד שמערבבים אותן ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משה זה תופס לכל המותגים?פרגניל במצב אבקתי יכול להשאר בטמפרטורת חדר. זה לא אמור להיות במקרר.
גם המים שלו נכון ?פרגניל במצב אבקתי יכול להשאר בטמפרטורת חדר. זה לא אמור להיות במקרר.
אחרי ערבוב עם מים בקטריוסטטים, לא מים סטרילים (לא המים שמגיעים איתו)וה60 יום זה הזמן תפוגה אחרי העירבוב?
אני לא רואה למה לא. למצב אבקתי אין שום סיבה להיות בקירור.משה זה תופס לכל המותגים?
המים שבאים עם הפרגניל זה מים סטרילים שמותאמים ל-24 שעות בלבד מרגע שבירת האמפולה. כדי לשמר את הפרגניל עד 60 יום אתה תצטרך מים בקטריוסטטים (מים סטרילים עם אלכוהול במינונים נכונים).גם המים שלו נכון ?
המים הבקטריוסטטיים יכולים להיות בטמפ׳ החדר לפני הערבוב עם האבקה?אחרי ערבוב עם מים בקטריוסטטים, לא מים סטרילים (לא המים שמגיעים איתו)
אני לא רואה למה לא. למצב אבקתי אין שום סיבה להיות בקירור.
המים שבאים עם הפרגניל זה מים סטרילים שמותאמים ל-24 שעות בלבד מרגע שבירת האמפולה. כדי לשמר את הפרגניל עד 60 יום אתה תצטרך מים בקטריוסטטים (מים סטרילים עם אלכוהול במינונים נכונים).
בוודאות כןהמים הבקטריוסטטיים יכולים להיות בטמפ׳ החדר לפני הערבוב עם האבקה?