הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ pre workout

PuppEDogg

משתמש מתחיל
50
3
נק' מוניטין:
3
50
3
אני רוצה לחזור להתאמן אחרי תקופה מאוד ארוכה שלא התאמנתי הבעיה שאני עובד בעבודה שלפעמים המשמרת היא בשעות קצת בעיתיות ואני חוזר מאוד עייף ורק רוצה לישון לכן חשבתי על לקחת pre workout הבנתי שזה עוזר במקרים כאלה רק הבעיה שאני מבין רק בחלבונים וגיינרים בנושא הזה אין לי מושג.

יש לי כמה שאלות בנושא
1) מה זה בדיוק pre workout ומה זה עושה לגוף

2) האם זה בריא/לא בריא או לא מומלץ בכלל

3) האם צריך אחרי זמן מסויים הגוף מתרגל וזה מפסיק להשפיע כמו בכדורי קופאין ואז צריך לקחת הפסקה (בעקרון אני רוצה להשתמש בזה רק כשאני עושה משמרת בוקר ככה שזה לא תמיד לפני כל אימון)

4) איזה סוג/חברה אתם ממליצים לקנות

1) מה זה בדיוק pre workout ומה זה עושה לגוף
pre workout משמש בתור "תוסף אנרגיה" לגוף. הסיבה שמשתמשים בו היא כאשר אתה מגיע לאימונים עייף בשל אילוצי עבודה למשל וכו'. אפשרי להשתמש גם אם אתה לא מגיע עייף לאימונים, אך זה דיי מיותר. רוב הpre workout מכילים קריאטין, חומצות אמינו, בטא אלנין, קפאין וכו'. מבחינת הפגיעה בגוף זה תלוי באופן השימוש. כל עוד לא תשמש לתקופות ממשוכות בלי הפסקות למיניהן, טוב לגוף זה לא.
יש לציין כי המוצר מגיע בטעמים שונים, מה שאומר שהוא מכיל צבעי מאכל שלא בריאים..
ראה את התגובה הנ"ל.
3) האם צריך אחרי זמן מסויים הגוף מתרגל וזה מפסיק להשפיע כמו בכדורי קופאין ואז צריך לקחת הפסקה (בעקרון אני רוצה להשתמש בזה רק כשאני עושה משמרת בוקר ככה שזה לא תמיד לפני כל אימון)
אחרי זמן מסוים הגוף מתרגל ויש לעשות סייקלים ON-OFF.
4) איזה סוג/חברה אתם ממליצים לקנות
בהשוואה לקפאין, פרי וורקאט לא משתלם.
קפאין - זול ביחס לכמות, כדור קטן(יחסית) לבליעה שמספיק לאימון נורמלי.
פרי וורקאוט - יקר ביחס לכמות, מגיע באבקות בטעמים(יתכן ולא תאהב טעם ספציפי) ורוב הפעמים מנה אחת לא מספקת לאימון נורמלי כך שיש לקחת מינון כפול. זה כמובן גורר אחריו סיום מהיר יותר של המוצר.
לסיכום, קפאין תמיד עדיף על PRE WORKOUT לא משנה איך תסובב את זה.

ואם אתה רוצה שזמן ההשפעה של הקפאין יהיה ארוך יותר, תקנה L-Tyrosin וקח 3 גרם ביחד עם הקפאין.
זה יאריך את משך ההשפעה בכחצי מזמן ההשפעה המלא של הקפאין.

בנוסף למה שאמרו פה, הפרה-וורקאוט לא בריא במיוחד מכיוון שהוא משפיע חזק על מערכת העצבים שלך ולכן, מומלץ לקחת אותו מדי פעם, במצבים שבהם אתה מרגיש שלא תוכל למקד את עצמך לקראת האימון בצורה הכי טובה או לפני אימונים כבדים במיוחד. מומלץ גם לקחת הפסקה ממנו לפרק זמן מסוים, גם כדי לתת למערכת העצבים לנוח וגם כי הגוף מתרגל להשפעתו של התוסף.
בקשר לשאלה איזה ממריץ הכי טוב, מניסיון שלי, קשה לבחור ממריץ שפועל על כולם אותו דבר מכיוון שכולנו בני אדם שונים ועל מישהו אחד אותו הממריץ משפיע יותר טוב/פחות טוב מאשר על מישהו אחר. אני אישית קניתי בזמנו 5-6 ממריצים, כל אחד של כ-10 מנות הגשה, בכדי לבדוק איזה מהם מתאים לי הכי טוב וגם בכדי לא ליפול על קופסא מלאה של 30 מנות הגשה ולגלות שהמוצר אינו משפיע עליי כלל. אני יכול להגיד לך שהממריץ שהשפיע עליי בצורה הכי טובה היה ה-Neurocore של חברת Muscletech.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית