הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זיוף או אמיתי?

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
הגיע בתפזורת - פה חשדתי 😃
מישהו יודע לומר אם זה אורגינל??

קבצים מצורפים

• IMG-20141119-WA0014.jpg
    IMG-20141119-WA0014.jpg
    KB 21.4 · צפיות: 371
  • IMG-20141119-WA0013.jpg
    IMG-20141119-WA0013.jpg
    KB 50.3 · צפיות: 382
בתמונה עם שלשת האמפולות ללא שקית אני רואה שראשי האמפולות מקבלות צורות אסימטריות , האם זה כך? באמת או שזה רק נראה כך בתמונה.
טסטוורון אמיתי הוא סימטרי ללא ראשי אמפולות מנופחים.

אני מכיר ויודע מאיפה הבאת את זה גם.
אני חושד גם ובגלל זה לא התקרבתי, למרות שאני אקח אמפולה לבדיקה בימים הקרובים. בגדול משתמש מנוסה כמוך יכול לזהות מיד אם החומר מקורי או לא, לפחות כשמדובר בטסטווירון. החומר אמור להיות סמיך, השמן הוא שמן קיק והריח מאוד ספציפי. בנוסף האמפולות של באייר מגיעות כשיש בהם קצת יותר מ 1 CC , אז גם כמותית אפשר לבדוק.

אני מכיר ויודע מאיפה הבאת את זה גם.
אני חושד גם ובגלל זה לא התקרבתי, למרות שאני אקח אמפולה לבדיקה בימים הקרובים. בגדול משתמש מנוסה כמוך יכול לזהות מיד אם החומר מקורי או לא, לפחות כשמדובר בטסטווירון. החומר אמור להיות סמיך, השמן הוא שמן קיק והריח מאוד ספציפי. בנוסף האמפולות של באייר מגיעות כשיש בהם קצת יותר מ 1 CC , אז גם כמותית אפשר לבדוק.
איפה אתה יכול לבדוק?

מה הבעיה למלא את כולם באותה כמות.... 😃
לא בעיה בכלל , רק שבלזייף אמפולות זה לא בעיה צריך לבדןק טוב טוב גם את הראש של האמפולה אם הם זהים , למלא אמפולה זה כל כך פשוט שלא פלא שיש מלא זיופים , אבל העניין שאי אפשר לעשות אמפולות כמו רפואי כי ברפואי זאת מכונה שסוגרת את הראש של האמפולה ולא מבער כמו באנדרגראונד
כמו שאתה רואה בתמונה הראשונה עם שלושה האמפולות זה זיוף 100% הראשים שונים שם זה לא אמור להיות ככה ברפואי

הזיופים האלה עולים ממש גרושים וזה משתלם לדילר למכור , אני לא יגיד כמה זה יוצא לאמפולה אבל כמה שקלים חח כבר עדיף לקחת אנדרגראונד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית