עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה אתה יכול לבדוק?אני מכיר ויודע מאיפה הבאת את זה גם.
אני חושד גם ובגלל זה לא התקרבתי, למרות שאני אקח אמפולה לבדיקה בימים הקרובים. בגדול משתמש מנוסה כמוך יכול לזהות מיד אם החומר מקורי או לא, לפחות כשמדובר בטסטווירון. החומר אמור להיות סמיך, השמן הוא שמן קיק והריח מאוד ספציפי. בנוסף האמפולות של באייר מגיעות כשיש בהם קצת יותר מ 1 CC , אז גם כמותית אפשר לבדוק.
איפה אתה יכול לבדוק?
תראה אם כל המיל של האמפולות זהות אחד לשניה , גם אני יודע מאיפה זה מגיע ואני חושב שזה זיוף בגלל שאני יודע מי מביא את זה
לא בעיה בכלל , רק שבלזייף אמפולות זה לא בעיה צריך לבדןק טוב טוב גם את הראש של האמפולה אם הם זהים , למלא אמפולה זה כל כך פשוט שלא פלא שיש מלא זיופים , אבל העניין שאי אפשר לעשות אמפולות כמו רפואי כי ברפואי זאת מכונה שסוגרת את הראש של האמפולה ולא מבער כמו באנדרגראונדמה הבעיה למלא את כולם באותה כמות.... 😃
שלך נראה רפואיאני באותה דילמה -
מצ"ב טסטווירון שרק קיבלתי , עדיין לא השתמשתי.
האם מזויף או אמיתי?צפה בקובץ המצורף 21613
זה מה שניקרא "זיופים יפים" גם לי ניסו לדחוף את זה וכמאט הצליחו.הגיע בתפזורת - פה חשדתי 😃
מישהו יודע לומר אם זה אורגינל??
מבין אותך אלכס לא רק אתהזה מה שניקרא "זיופים יפים" גם לי ניסו לדחוף את זה וכמאט הצליחו.
חשבתי יותר בקטע מדעי..כמות טסט ורכיביםבעצמי. שובר את האמפולה ובודק. השתמשתי במספיק כאלו בכדי לזהות