עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אשרייך... כמה מזמן השתמשת? החברה מופצת כולה חודשים ספורים.
תבין גבר, יש לי ניסיון עם אנדרגראונד מקומי והוא אומר שמי שמתחיל מוזר, ממשיך רע ונעלם מהר. אם החומרים עובדים יעשה לעצמו טובה היצרן ויהיה ישר, ירוויח פחות לטווח הקצר אבל לטווח ארוך יפציץ.
חומר נראה מוזר, כמו גזר, ניסיון קצר של מכר אמר שלא הרגיש לו טרן מספיק. אני מוותר. יהיו ביקורות טובות (לא "חומר פצצה"...) אני אזרום. דרך אגב, רוב אלה שמביני עניין כמוני.
אני לא מתלכלך. אם שמעתי סתם שמועות אני לא ארשום. הכל אמיתי.
קהילת הבילדרים מצומצמת ומוכרת. אני יודע מי קשור במה ומה הוא מי ולהגיד שרץ שם הרבה יושר זה לצחוק על העובדות בפנים.הבעיה עם חומר UG הוא שאתה לא יודע מה אתה קונה רוב הזמן. קהילת הבילדרים היא די מצומצמת לעומת זאת, ולכן בשורה התחתונה מה שטוב יגידו שטוב ומה שרע יגידו שרע. היוצאי דופן יגידו אחרות מתוך אינטרס.
אתה בא ושולל פה טרן של יצרן מסויים. סבבה וזאת זכותך. עכשיו אתה משתמש מנוסה, לפחות ככה נשמע. וגם שמעת מחבר שלך ככה וככה. זה גם סבבה. ואם אתה סומך עליו אז רוב הסיכויים שפה זה נגמר.
אז פה בפורום זה לא עובד ככה. אנחנו נטרליים, נותנים את דעתנו וחוות דעת שלנו מניסיון אישי שלנו (לא של חבר). מה שטוב נגיד טוב ומה שלא ... לא .
לצורך העיניין - MXP תמיד כיכב בשורה הראשונה וכמעט כולם נתנו ביקורות טובות. העניין הוא שגם MAX PRO קיבל ביקורות טובות מכל משתמש שניסה. וזה מבחינתי, ומבחינת החבר'ה פה שמשתתפים בדיון מספיק אמין בכדי ללכת ולקנות. ככה זה עובד ב UG ואתה יודע זאת.
לי היה ניסיון מעולה עם הטרן של MAX PRO... ולך ?
קהילת הבילדרים מצומצמת ומוכרת. אני יודע מי קשור במה ומה הוא מי ולהגיד שרץ שם הרבה יושר זה לצחוק על העובדות בפנים.
לי באופן אישי חשוב לדעת שהאנדרגראונד המקומי שקיבלתי מגיע ממקור סביר. אני יודע את זה לפי הצלחת הסייקל ולפי סוג האנשים שמעבירים לי את החומר. עם mxp המשכתי למרות עניין הכאב בפעם הראשונה כי הייתי בטוח שהחומר במינון טוב והאנשים שהתנהלתי מולם התנהגו כמו בני אדם, לא דחפו לי "פצצה" ולא יצא לי לשמוע על חבר'ה שנדפקו. זה עבד טוב כי הסייקל האחרון היה אחד המוצלחים עבורי. חומרים במינון, חומרים נכונים ולא כאב.
לך היה ניסיון מעולה ולחבר קרוב שלי לא. בדרך כלל זה מספיק לי עד שאקבל מספיק פידבקים מהסביבה לגבי החומרים.
לגבי הפורום, הייתי בו בעבר והוא השתפר מאוד בשנתיים האחרונות. ברור לי שיש אנשים עם אינטרס בכל מקום וזה לא בעיה כל עוד שומרים על סטנדרטים גבוהים.
זה בערך מה שעשיתי. נתתי את דעתי על הטרן ואני הכי אשמח אם היצרן יקבל עוד פידבקים דומים ויהיה פה עוד שנתיים ויותר.אני מקבל את מה שאתה אומר. וחשוב לדווח גם על נפילות... אני מניח שרוב הייצרנים , לפחות המקומיים, יירצו לדעת על נפילות בדיוק כמו על הצלחות. סהכ מביקורת בונה רק מתפתחים.
רשמתי לך בתגובה שהוא התחיל, ניסה וויתר. הוא לא אמר שזה זבל אבל היו לו עוד אופציות והוא העדיף להמשיך איתן. הצבע הוא מוזר. לא אמרתי שזה פוסל את החברה ושהיא חרא, להיפך, הסכמתי עם @Tom שהיצרן טוב, שהטסטים עובדים ושהחומרים לא כואבים.מעניין fire אתה אומר שהצבע של הטרן הוא מוזר אז אין לו תופעות לוואי של טרן ? לא הבנתי למה אתה שולל מלכתחילה , טענת בהתחלה שחבר שלך לא לקח בסוף בגלל הצבע ואחרי זה רשמת
כשמראים לי ויאל עם טרן שלא נראה כמו טרן, לא נותן תופעות לוואי רגילות של טרן וגם מדובר בחברה מאוד חדשה, אני מוותר. אז מה נסגר איתך
רציתי להגיב לפניך למה לא העלתה את האבקה עצמה?סתם בשביל להמחיש לך שצבע זה לא אינדיקציה , אני רוצה שתסביר לי למה הצבע של הטרן כהה בתמונותשאני מעלה
ודרך אגב אני ניסיתי את הטרן של מקספרו 2 מיל ונחנקתי למוות , אם אין לך ניסיון איתם אז אתה לא יודע אחי