הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כמה cc אפשר להזריק לשריר

• פותח/ת השרשור eli26
  • פורסם בתאריך

eli26

משתמש מתחיל
67
6
נק' מוניטין:
6
67
6
השאלה היא כמה cc בזריקה אחת והאם השריר לא נפגע במהלך ההזרקות...

בשרירים גדולים כמו ישבן/רגל (4 ראשי) מזריקים 3 סיסי נכנס חלק. בשרירים קטנים יותר כמו כתף עדיף להזריק פחות 1,5-2 אבל אם הכתף שלך גדולה והשמנים טובים גם 3 סיסי זורם.
אם יש לך רק 2 זריקות בשבוע כל הסייקל אפשר להשאר רק על הישבן (לחי שמאל וגם ימין). אם יש לך 3 תרוץ גם על הכתפיים/רגליים.

• פותח/ת השרשור
וההזרקות לא הורסות את השריר ככה שכל פעם יש בלון של שמן קרוב למקום הקודם..הרגליים שלי תפוסות וממש לא בא לי על תחת תפוס אלא אם כן שם פחות רגיש...

וההזרקות לא הורסות את השריר ככה שכל פעם יש בלון של שמן קרוב למקום הקודם..הרגליים שלי תפוסות וממש לא בא לי על תחת תפוס אלא אם כן שם פחות רגיש...
הישבן הוא אתר ההזרקה הבטוח והנוח ביותר. בסייקל כמו שלך סביר שכמעט ולא היית מרגיש את נהזרקות לאחר תקופה קצרה יחסית.

המפתח פה הוא טיב וסוג החומר. מידת הניסיון שלך בהזרקה היא חשובה אבל בוא נשים אותה בצד ונגיד שהיא מושלמת.
יש חומרים שהם יותר כואבים. בעיקר קצרים. פרופ לדוגמא נחשב כואב.
רמת הייצור - סטריליות וסוג השמן. יש ייצרנים טובים , שאין מה לעשות החומרים שלהם כואבים. בחירת השמנים והחומרים שמכניסים בנוסף כמו בנזיל אלכוהול ואטיל אלואט יכולים לכאוב.
בסייקלים מתקדמים אתה יכול למצוא את עצמך מזריק כל יום. במצב כזה אין מקום לבעיות. מספיק שפעם אחת משהוא משתבש ואיזור ההזרקה מושבת (גוש \ אינפקציה וכו, )

מה אפשר לעשות:

1. סוג החומרים - למד איזה חומר עובד עליך הכי טוב עם מינימום תופעות לוואי. סוג השמן בשימוש ורמת הייצור הכללית.
באופן אישי אני יכול להגיד ששמן קיק עובד הכי טוב.
2. איזור ההזרקה - להחליף כל הזמן. להשתמש בכל הגוף וללמוד להזריק בכל הגוף. ישבן \ רגליים \ כתפיים \ ידיים אחורית קידמית.
בצורה כזאת לא יווצרו צלקות , החומר ייספג היטב (ולא ישאר בתוך "בלון" בשריר) .

לשאלת הכמות - אני משתמש בחומר שמבחינתי הטוב ביותר והיחיד שאני אגע בו כשאני מריץ מינונים גבוהים. סייקל קודם הרצתי 2 גרם טסט ו גרם וחצי טרן קצר. השתמשתי במקס פרו. בישבנים הכנסתי 5 סיסי (!) בלי בעיה. יום אחרי כאילו לא הזרקתי. כתפיים ורגליים 3 סיסי. יד אחורית 1.5 סיסי. הכל הלך חלק . פעם אחת נתקעתי ולקחתי פרופ אחר. איזור ההזרקה נדפק לי. לא יכולתי להזיז את הכתף יומיים ונדפק לי כל הרצף .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית