עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על התגובה, ואני מחפש משהו יחסית עדין, שלא ישבור חלונותתעשה חיפוש בקארספורום
www.carsforum.co.il
בגדול, חוץ מרעש מעצבן, זה לא מוסיף דבר
וההיפך, סתם מושך תשומת לב מיותרת, כמו של משטרה
תודה רבה על התגובה, אגזוז זרימה חופשית = אגזוז לחץ, סאונד קצת יותר ספורטיבי למנועמה זה בדיוק אגזוז זרימה חופשית ובאיזה סאונד אתה מעוניין?
באופן כללי אגזוז הוא מעין חסם לגזי הפליטה, כלומר הורדת האגזוז או החלפתו באגזוז עם פחות התנגדות תשפר את ביצועי המנוע.
תודה רבה,זיו,בגדול אתה צודק, אבל בלי שיפורים נוספים התועלת היא מינורית ואתה מושך הרבה תשומת לב (מהמשטרה)
וסיכוי להורדה על אגזוז לא מקורי, וסיכוי מסוים להיכשל בבדיקת גזים בטסט.
טורו תתחדש על הרכב.
תודה
למה להסתלבט? כי אתה חושב שאני חי בסרט של NFS?תתחדש נשמה טובה. אפשר לעשות רעש עם כוס פלסטיק גם אני חושב
לא מפרנס ערבים בחיים חח, ובטח לא בדברים שקשורים למכניות של הרכב, מעדיף לקנות מותגאגזוז לחץ?
חחח לך לאיזה מוסך ערבי הם מומחים בזה.
חח לא מבין, אם אתה לא רוצה לעזור - למה להגיב? ובשבילי אחרי 3 שנים עם גטס הפיג'ו מספיקה לי, לא לכל אחד יש כסף לרכב רציני בגיל 20במקום לשים כל מיני חלקים שסתם מזהמים את האוויר ועושים המון רעש מיותר.
עדיף שתקנה רכב מרשים שבאמת נוסע כמו שצריך.
חח לא מבין, אם אתה לא רוצה לעזור - למה להגיב? ובשבילי אחרי 3 שנים עם גטס הפיג'ו מספיקה לי, לא לכל אחד יש כסף לרכב רציני בגיל 20
אוקיי, סליחה, זה פשוט לא היה נשמע ככה, מצטעראני עוזר לך לקבל החלטות מושכלות יותר בחייך ולאדם בן 20 שגם כך נאבק על כספו.
לך ורכוש לך משהו יותר בריא לנשמה מאגזוז שעושה רעש ומזהם - אני בטוח שתמצא דברים טובים יותר לסחוט את הכסף שלך עליהם.
אני בא בטוב.