הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו יודע אם יש בארץ ייצור דילדו אישי?

• פותח/ת השרשור Vile
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
Shut up and squat.

3 פעמים בשבוע זה מספיק לי.
אני לא רוצה לחזור על אותה טעות כמו שקרה לי עם האקסית שלי שהיינו שוכבים כל יום 3 פעמים, ואז מהר מאוד נמאס לי ממנה וכבר לא עמד לי.
כשיש ריחוק, יש בשביל מה להתגעגע.
תלמד, בני 😃
תיעוד נדיר של Vile

eddd.png

תגיד אתה רציני שאתה רוצה לקנות לחברה שלך דילדו ???????
אולי על הדרך תקנה לה גם חבר עם שכל

חשבת על תחליף אנושי?

דילדו וgo pro 4 black edition.

לפחות שייצא לך מזה סרט...

הייתי במצב כמוך עם החברה הקודמת שלי
פשוט שלא הייתי אח שלי הקטן עשה את העבודה במקומי

היום זה לא היה עובד כי אח שלי הקטן כבר מבוגר מידי בשביל השטויות האלו (בן 13 כבר)

• פותח/ת השרשור
תאכלס, אין לי בעיה לשכב איתה יותר פעמים בשבוע, אבל זה סתם ימאס לי ואז לא יעמוד לי כל פעם שאני אראה אותה.
ואז אחר כך סתם זה יגרור אותי לבגוד ויעשה בעיות :\ כי אהבה תמיד יש, גם אם אין סקס.
מצב קשה.

כמו ש- KART אמר, הלוואי ואלו יהיו הבעיות היחידות.

תאכלס, אין לי בעיה לשכב איתה יותר פעמים בשבוע, אבל זה סתם ימאס לי ואז לא יעמוד לי כל פעם שאני אראה אותה.
ואז אחר כך סתם זה יגרור אותי לבגוד ויעשה בעיות :\ כי אהבה תמיד יש, גם אם אין סקס.
מצב קשה.

אתה ממש פרנואיד..

מצב קשה.

my-meגדme.jpg

מה קרה להייטמר ???
הוא קיבל הקדשה ראשון... עכשיו תור vile...

אגב לבא שיהיה לו יומולדת אני אוסיף לפאורליפטר אביזר.. ככה יתווספו לו עוד ועוד אביזרי יומולדת 😃

• פותח/ת השרשור
מה כל כך קשה להבין את זה?
האם אתם בתולים? אף פעם לא היה לכם מרתון סקס עם אותה בחורה? זה כמו ללקק סוכריה יום אחרי יום, זה בסוף נמאס.
או לאכול חזה עוף יום אחרי יום... כבר בא להקיא.

האם אתם בתולים? אף פעם לא היה לכם מרתון סקס עם אותה בחורה? זה כמו ללקק סוכריה יום אחרי יום, זה בסוף נמאס.
או לאכול חזה עוף יום אחרי יום... כבר בא להקיא.
תן לי להזכיר לך שזה = השאלה שלך על איך להכין דילדו בצורה של הזין שלך מפלסטלינה בשביל לענג את חברה שלך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית