- פותח/ת השרשור
המשך המשפט - כשאני לא נמצא איתה.מה כל כך קשה להבין את זה?
תן לי להזכיר לך שזה = השאלה שלך על איך להכין דילדו בצורה של הזין שלך מפלסטלינה בשביל לענג את חברה שלך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המשך המשפט - כשאני לא נמצא איתה.מה כל כך קשה להבין את זה?
תן לי להזכיר לך שזה = השאלה שלך על איך להכין דילדו בצורה של הזין שלך מפלסטלינה בשביל לענג את חברה שלך.
לא עדיף תקנה לה DVD ואת כל העונת של שובר שורות ?המשך המשפט - כשאני לא נמצא איתה.
המשך המשפט - כשאני לא נמצא איתה.
איך אתה אוהב להתמסכן. לולממש מעציב אותי שימחקו את האשכול וההודעה עם המלא לייקים שלי גם תימחק
ככה זה כשיש לך יד 30איך אתה אוהב להתמסכן. לול
לפותח הפוסט- למה לא לקנות דילדו רגיל, יש לך קנאת פין מלאכותי ?
עברית, אליק, דבר עבריתממש מעציב אותי שכשימחקו את האשכול וההודעה עם המלא לייקים שלי גם תימחק
אולי, אני אחשוב על זה.לא עדיף תקנה לה DVD ואת כל העונת של שובר שורות ?
או מחשב עם אינטרנט ותתן לה לראות שובר רע ?
המממ... זה די מעניין.זה עדיין לא פוסל את העובדה שאתה רוצה לבנות דילדו מפלסטלינה דמוי הזין שלך.
לא מבין איך ציפית לתגובות רציניות בשאלה כזו.
יכול להיות...מה שאתה אומר זה לא הגיוני
אם זה יהיה הגיוני , אז יום אחד לחברה שלך יימאס בכלל ממין , בגלל שיש לה אותך , וכשאין יש לה את הדילדו דמוי החבר שלך שלמטה
מתישהו ימאס לא ?
לא!
כי דילדו רגיל הוא פשוט רגיל... זה לא מיוחד, היא לא תרגיש משהו מגניב אם זה רגיל.איך אתה אוהב להתמסכן. לול
לפותח הפוסט- למה לא לקנות דילדו רגיל, יש לך קנאת פין מלאכותי ?
כי דילדו רגיל הוא פשוט רגיל... זה לא מיוחד, היא לא תרגיש משהו מגניב אם זה רגיל.
אבל אם זה שלי, היא יכולה לדמיין שאני שם כי זה בעצם משקף את הצורה שלי.
via Imgflip Meme Makerמה אם אני אגיד לך.......
מה יכול להיות יותר מפחיד מלקנות לחברה שלך בולבול מפלסטלינה ?עזבו רגע את הנושא הזה, צץ משהו יותר מפחיד.
שמע בן אדם, אתה חייב לחסוך פרטי פרטים.מה אם אני אגיד לך.......
שהיא חולה על הצורה שלי וגומרת 15+ פעמים כל פעם שאנחנו שוכבים ואפילו צריכה הפסקה של 2-3 דקות בין כל גמירה מרוב שהיא עוצמתית וכבר מגיעה לסכרון חושים?
--
עזבו רגע את הנושא הזה, צץ משהו יותר מפחיד.
פתאום התחילו לי כאבים בגב התחתון למטה בצד שמאל בלבד.
יש מצב שזה בגלל הדדליפט של אתמול? לא מבין למה רק בצד אחד זה כואב.
זה היה מתבקש, סורי.שמע בן אדם, אתה חייב לחסוך פרטי פרטים.
אין יותר מפחיד מכאבי גב אחי...מה יכול להיות יותר מפחיד מלקנות לחברה שלך בולבול מפלסטלינה ?
אני יכול לשמוע כשטלוויזיה דלוקה אך לא מכוונת לשום ערוץ/על מיוט.כי אתה מתגאה בכשרון שלך
u srs brah?אני יכול לשמוע כשטלוויזיה דלוקה אך לא מכוונת לשום ערוץ/על מיוט.
כה זה מילדות ככה, יש מי שקורא מחשבות, יש מי שרואה את העתיד, יש מי שחזק ויש מי שרואים עליו שהוא מתאמן.u srs brah?