הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם

haim12

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
-18
33
0
שלום לכולם. לפני שלושה חודשים ביצעתי בדיקת דם טסטוסטרון התוצאה הייתה 24.8 מתוך 28 והשבוע ביצעתי שוב בדיקת דם טסטוסטרון והתוצאה יצאה 15.8... אשמח אם מישהו יאיר את הנושא באור איך יכול להיות שתוך שלושה חודשים ירד כל כך הרבה הטסטוסטרון? זקוק לעזרתכם, תודה!!!

שלום לכולם. לפני שלושה חודשים ביצעתי בדיקת דם טסטוסטרון התוצאה הייתה 24.8 מתוך 28 והשבוע ביצעתי שוב בדיקת דם טסטוסטרון והתוצאה יצאה 15.8... אשמח אם מישהו יאיר את הנושא באור איך יכול להיות שתוך שלושה חודשים ירד כל כך הרבה הטסטוסטרון? זקוק לעזרתכם, תודה!!!
עשית דיאטה? שינוי כולשהו? ניראה הבדל גדול מעבר לרגיל

• פותח/ת השרשור
עשיתי מאסה... עליתי סביבות ה 7 קילו ביצעתי את הבדיקה הראשונה ב 8 בבוקר את הבדיקה הזו ב 10 בבוקר....

קרה לי מקרה בדיוק כמו שלך, לפני שלושה חודשים עשיתי בדיקה ויצא לי ערך גבוה ועכשיו הוא ירד משמעותית..
אני עשיתי את הבדיקה ההיא בזמן מסה ועכשיו עשיתי אותה בזמן שינוי קיצוני והורדה מטורפת של קלוריות ואיבוד משקל. איך זה קשור?
מה שמוזר זה שאני מרגיש מפוצץ בטסט, אני עצבני מאוד ויש לי שינויים קיצוניים במצבי רוח וגם חשק מיני גבוה. איך זה הגיוני? אמרו לי שזה בגלל שהדבר הבאמת חשוב זה הטסט פרי ולא הטוטאל אבל לא ביצעתי בדיקה של טסט פרי..

בלי שום קשר, הקורטיזול שלי עמד על 484nmol/l בשעה שמונה בבוקר,
האסטרדיול קטן מ- 100pmol/L,
FSH 3.3 iu
LH 2.4
הבדיקות תקינות או שזה נחשב נמוך?
בספירת הדם כמעט כל המדדים שנבדקו היו באמצע הסקאלה, מלבד נאוטרופילס שיצא מעט מתחת לטווח התחתון ולימפוציטים שיצאו מעט מעל הטווח העליון (האמת שאין לי מושג מה הפירוש של שני המושגים שאמרתי אבל אני רוצה לספק לכם את כל הרקע)

לפותח הפוסט- מצטער שמתפרץ לך לאשכול אבל אנחנו בבעיה דומה אז חשבתי שזה יעזור

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית