הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סדרן ספורט

danger doom

משתמש מתחיל
137
52
נק' מוניטין:
206
137
52
מישהו עבד בזה? איך העבודה
והאם זה הגיוני שבמהלך ההכשרה קורס 5 ימים הם לא משלמים

מה זה?

אבל כבר עלה לי רעיון חדש
מקצועות שעדיין לא קיימים בחדר הכושר וצריך להמציא:
שומר שורות - זה ההוא ששומר לך את הספסל עד שתסיים את הסט האחרון בסקווט (ולהפך למי שמתעקש) 🚔
דמבל - ההוא שמונע ממך (פיסית) מלעשות שטויות ✋🛑✋
ואם כבר אז אתה בטוח צריך גם את
הבחשן - שזה מי שיכין לך את החלבון בדיוק בתחילת החלון 🍦
🤣

לא עבדתי בזה, אבל אני כן עובד בחברת אבטחה שבה עשיתי קורס ואין דבר כזה שלא משלמים על הקורס.

העבודה בסדר, בעיקר אם אתה סטודנט.
אם אתה מחפש לעשות כסף תמצא משהו אחר לדעתי

אני "עובד" בזה. זה לא ממש עבודה כי זה די מזדמן והמשמרות קצרות, זה יותר כמו עבודה שניה כשיוצא פה ושם.
מבחינת העבודה אז היא לא קשה במיוחד (הכי קשה זה בידוקים שגם זה שעה עבודה עבודה ואז סלמאת) והאמת שאני ממש נהנה בה לרוב, רק האנשים ההזויים והבחורות שאני פוגש בזה שווים את זה. עזוב גם שלפעמים יוצא לך לראות משחקים שלמים אם אתה אוהב, ובפגרות גם יש הופעות (יצא לי להיות ברולינג סטונז במיקום יותר טוב מרוב הקהל ועוד לקבל על זה כסף, כנ"ל פיקסיז). השכר לרוב גם סבבה (בחברה שלי זה 35 לשעה) ביחס לדרישות.

בנוגע לקורס אני אגיד לך מה היה לי: שילמו לי במהלך הקורס שכר מינימום, רק שלקחו לי מהשכר כדי לשלם על הקורס (ככה שקיבלתי משהו כמו 200 במקום 1000). ההבנה שלי היא שעושים ככה כדי לא להחתים אותך על חוזה כמו ששאר המקומות ששולחים לקורס עושים. ואחרי 30 אירועים, מביאים לי בונוס של משהו כמו 700 שקל שכאילו מכסה. לא יודע כמה זה חוקי, אבל באמת שלא עניין אותי בזמנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית