הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה הדגשים וחידוד קל לגבי הודעות פרטיות - בדגש על סחר.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לאחרונה יש לי המון עבודה מאחורי הקלעים עם גולשים שהם חושבים שהם מעט יותר חכמים מהמערכת.

בימים האחרונים וגם היום הושעו גולשים לתקופה של מעל חודש.

לכל מי שחושב שהוא יכול מאחורי הקלעים לסחור בחומרים או לעשות כמה שקלים על הגב שלנו טועה.

גולש שיתפס מפנה גולש אחר לפייסבוק / אימייל וכל אמצעי תקשורת ללא סיבה מספקת יענש, ואינני אבא רחמן.

מאחל לכם המשך גלישה ונעימה.

לדעתי , lbs זה פורום מאוד דמוקרטי בכל נוגע לחופש ביטוי.
כל הנושא החומרים זה תחום "אפור. יש פה ילדים קטינים שנכנסים חופשי לאשכול חומרים וזה יכול להפוך לבעיה של ההנהלה אם יוכח שאיזה ילד טיפש מצא בפורום הזה דילר ונפגע כתוצאה מרכישה לא מוצלחת בפורום.
אז הפוליטיקה של הנהלה נגד סחר היא לא רק פרקטית אלא גם מועילה .

הכל טוב ויפה

אפשר גם להוכיח שאיזה קטין פגש דילר במכון כושר וניפגע
לכן צריך לסגור את מכון הכושר
מכאן ואילך ניתן לימצוא דוגמאות למכביר

מי שנושא באחריות למקרה הזה זה רק הדילר ...

אפשר שגם הדילר והקטין יפגשו בפאב לקניה ומכירה לכן צריך לסגור את הפאב
וכולי וכולי וכולי

אפשר להוכיח שגם קטין נאנס בידי מבוגר שניפגש איתו באינטרנט
אז אולי כדאי לסגור את רשת האינטרנט ועוד כהנה וכהנה

במקרה דנן האחריות היא על הדילר עצמו
אגב
כמה זמן אתה בשילטון ???
והאים אתה זוכר נקודת זמן בה חל השינוי ???
הרי חלק מהמנהלים עזב כאן

אגב
כיצד היגעת לפורום ???
ומי היה זה שלקח את ההחלטה להקים את הפורום ??

אגב
איך ניקראת הפלטפורמה של הפורום ??
היאם משהוא משלם לחברת אינטרנט בעבור השרות שהיא נותנת לתחזק את האתר ??

מחר יספרו בחדשות ערוץ 2 שילד בן 15 קנה סטרואידים בפורום lbs. זה לא יעניין אף אחד שזה אחריות של דילר או של ילד או של משפחה .
כדי שאחרים יפחדו , יסגרו את הפורום.
מי ירוח מזה, אתה , אני?

מחר יספרו בחדשות ערוץ 2 שילד בן 15 קנה סטרואידים בפורום lbs. זה לא יעניין אף אחד שזה אחריות של דילר או של ילד או של משפחה .
כדי שאחרים יפחדו , יסגרו את הפורום.
מי ירוח מזה, אתה , אני?
אתה מוציא את הדברים מהקשרם !!!!
כרגע הבחור הסביר לך את הסיטואציות שיכולות להתבצר ילד פגש דילר בסופר יסגרו את הסופר ??
תפסיק להגיב תגובות סתמיות וחסרות תועלת רק בשביל להראות נוכחות!!!

אגב
כמה זמן אתה בשילטון ???
הרי חלק מהמנהלים עזב כאן

אני כאן הרבה זמן, תראה לי מקרה אחד של משתמש שקילל ולא טופל בארבע השנים האחרונות.

אתה מוציא את הדברים מהקשרם !!!!
כרגע הבחור הסביר לך את הסיטואציות שיכולות להתבצר ילד פגש דילר בסופר יסגרו את הסופר ??
תפסיק להגיב תגובות סתמיות וחסרות תועלת רק בשביל להראות נוכחות!!!
בחורצ'יק, רק שאתה לא מסכים עם משהו זה לא הופך את זה לסתמי.
אם אתה לא מבין משנאמר , אז תקרא פעמיים ותנסה להבין.

בחורצ'יק, רק שאתה לא מסכים עם משהו זה לא הופך את זה לסתמי.
אם אתה לא מבין משנאמר , אז תקרא פעמיים ותנסה להבין.
אדוני הנכבד ,הבנתי טוב מאוד למה שהתכוונת למרות שהתגובה שלך ממש לא מובנת , כנראה שיש לך בעיה בהבעה עצמית .
כמו שאמרתי אתה מגיב בשביל להראות נוכחות למרות שפישלת עם התגובה הסתמית שלך אתה מנסה לכפר בזאת בכך שתגיד לי לקרוא אותה פעמיים ובכל זאת זה לא יהפוך אותה לתגובה עניינית , אז בכך אני מציע לך פשוט להפנים שאין לך צורך להמשיך להגיב פה באשכול ללא עניין לתגובה הסתמית שלך .

• פותח/ת השרשור
הכל טוב ויפה

אפשר גם להוכיח שאיזה קטין פגש דילר במכון כושר וניפגע
לכן צריך לסגור את מכון הכושר
מכאן ואילך ניתן לימצוא דוגמאות למכביר

מי שנושא באחריות למקרה הזה זה רק הדילר ...

אפשר שגם הדילר והקטין יפגשו בפאב לקניה ומכירה לכן צריך לסגור את הפאב
וכולי וכולי וכולי

אפשר להוכיח שגם קטין נאנס בידי מבוגר שניפגש איתו באינטרנט
אז אולי כדאי לסגור את רשת האינטרנט ועוד כהנה וכהנה

במקרה דנן האחריות היא על הדילר עצמו
אגב
כמה זמן אתה בשילטון ???
הרי חלק מהמנהלים עזב כאן

אגב
כיצד היגעת לפורום ???
ומי היה זה שלקח את ההחלטה להקים את הפורום ??

אגב
איך ניקראת הפלטפורמה של הפורום ??
היאם משהוא משלם לחברת אינטרנט בעבור השרות שהיא נותנת לתחזק את האתר ??

יעקב,

108 גולשים שומרי חוק צפו באשכול הנ"ל, ורק יעקב החליט להיות נציג וועד העובדים.

בוא נעשה סדר יעקב, עושה רושם שאתה צריך ארימידקס עקב בעיות אסטרטגיות כיוון שאתה מאוד נרגש.

אני אחדד ואומר דברים שכבר נאמרו.

- מי שמקלל / מטריל / מתבטא בצורה לא מכבדת מטופל באופן מיידי ביד קשה.

- אך ורק מנהלי אתר ומנהלים ראשיים יכולים לפשפש בהודעות הפרטיות של הגולשים. צוות מצומצם שנספר על יד אחת.

*כאשר אישרת את התקנון בהרשמה למעשה נתת לנו מבחינה משפטית את היכולת לבחון הודעות שיראו לנו חשודות.

ונקודה האחרונה והחשובה ביותר, לא יתקיים סחר של חומרים לא בין קוטלי הפורום ולא בהודעות פרטיות.

רק להעשרת הידע שלך, היה פה גולש שחיפש כלומיד בנרות. והיה מוכן לשלם כפול 4 מהמחיר. מדוע העפתי אותו ולא מכרתי לו?

מוסר יעקב, מוסר.

נסגור את הדיון בכך שכרגע זו המדיניות באתר. משתמשים שמרגישים לא בנוח עם המדיניות מוזמנים לקבל לפנות לפורומים אחרים לקבלת מידע (רמז: אין).
אני חייב להודות שדי מאכזב אותי לשמוע טרוניות על אופי תת-הפורום. המידע הקיים כיום והסיוע שאנחנו מעניקים לאותם מתאמנים שבחרו להתחיל שימוש בחומרים ייחודי ואיכותי ביותר.
אדם שמספיק זמן בתחום ימצא מהיכן להשיג חומרים ויוכל לפנות אלינו בכדי להשתמש בצורה מושכלת וראויה.

אייל הנכבד, יש לי כמה דברים לומר לך אולי הם קצת קשורים למישור האישי אבל בכל זאת אני הרשום אותם פה כי מה שאני מציין מוצג באשכול הזה.
מריבית תגובתך מראות על חוסר סבלנות וכמה שיותר מהר לסיים עם הנושא של האשכול , בנוסף לכך לא רק שהתגבות שלך לא סבלניות הם גם מזלזלות אולי לא באופן ישיר אלה בהקיף, לדוגמא בתגובתך האחרונה באשכול זה אפשר לראות זלזול וחוסר סובלנות באופן ברור!
פורום נוצר גם בשביל לתת למשתמשים אחרים להביע דעה ולא רק מנהלים, עם יעקב רואה לנכון להביע עמדה אז זו זכותו המלאה כי לא נראלי שיש בתקנון חוק האוסר הבעת עמדה באשכול כלשהו !.
בכל זאת זה לא דיקטטורה אלה זה דמוקרטיה. !

• פותח/ת השרשור
אייל הנכבד, יש לי כמה דברים לומר לך אולי הם קצת קשורים למישור האישי אבל בכל זאת אני הרשום אותם פה כי מה שאני מציין מוצג באשכול הזה.
מריבית תגובתך מראות על חוסר סבלנות וכמה שיותר מהר לסיים עם הנושא של האשכול , בנוסף לכך לא רק שהתגבות שלך לא סבלניות הם גם מזלזלות אולי לא באופן ישיר אלה בהקיף, לדוגמא בתגובתך האחרונה באשכול זה אפשר לראות זלזול וחוסר סובלנות באופן ברור!
פורום נוצר גם בשביל לתת למשתמשים אחרים להביע דעה ולא רק מנהלים, עם יעקב רואה לנכון להביע עמדה אז זו זכותו המלאה כי לא נראלי שיש בתקנון חוק האוסר הבעת עמדה באשכול כלשהו !.

אהלן,

מטרת האשכול אינה הייתה על מנת לפתוח דיון בנושא הנ"ל - אלה לחדד מסר שכנראה הוא לא היה מספיק ברור למספר מצומצם של גולשים חדשים ואף וותיקים.

משום מה, האשכול גלש לדיון. כפי שאתה רואה, גם אתה וגם שאר הגולשים אשר רוצים להציג את עמדתם מקבלים את הבמה. לולא הייתי פועל עפ"י שיטת פוטין הייתי נועל את האשכול ואף מרחיק.

נוצר פה דיון, שמטרתו הינה ברורה מאוד.

תודה על זמנך.

האמת יצא לי פעם להפנות מישהו שיחפש קלן בפייסבוק... לא ממני, פשוט כי אין לי
אבל אמרתי לו שאם יחפש טוב בפייסבוק ימצא אנשים

עד כמה מצב כזה הוא רע?

באמת שאני לא מבין מה אתה רוצה...

• פותח/ת השרשור
האמת יצא לי פעם להפנות מישהו שיחפש קלן בפייסבוק... לא ממני, פשוט כי אין לי
אבל אמרתי לו שאם יחפש טוב בפייסבוק ימצא אנשים

עד כמה מצב כזה הוא רע?

אם זכרוני אינו מטעה אותי אני שוחחתי איתך בעבר בנוגע לסוגיה זו.

במילה אחת, מיותר.

• פותח/ת השרשור
רוצה להודות לכל הקבינט שהתאסף כאן ונטל חלק בדיון. כמו כן מקווה שהמסר חודד בהצלחה.

שבת שלום.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית