עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מישהו???קראתי בכמה מקומות שונים שטורינבול דווקא מדלל את הדם לעומת טסט וסטרואידים אחרים .יש אמת בדבר?
בהחלט נכון. מטבוליטים של טיבול פוגעים ביכולת קרישת הדם בגוף, או יותר נכון בפעולתם של גורמים מסויימים האחראים על קרישת הדם. יותר מכך, לא מדובר באפקט מינורי אלא כזה שלאורך זמן עלול אפילו להביא לאנמיה.קראתי בכמה מקומות שונים שטורינבול דווקא מדלל את הדם לעומת טסט וסטרואידים אחרים .יש אמת בדבר?
בתור אחד שעוקב פה בפורום אבל לא משתמש זה כבר מצחיק שאתה פשוט יודע הכל חחח:193ek:בהחלט נכון. מטבוליטים של טיבול פוגעים ביכולת קרישת הדם בגוף, או יותר נכון בפעולתם של גורמים מסויימים האחראים על קרישת הדם. יותר מכך, לא מדובר באפקט מינורי אלא כזה שלאורך זמן עלול אפילו להביא לאנמיה.
אחי משלב אותו בכל סייקל... נגיד לו להפסיק?בהחלט נכון. מטבוליטים של טיבול פוגעים ביכולת קרישת הדם בגוף, או יותר נכון בפעולתם של גורמים מסויימים האחראים על קרישת הדם. יותר מכך, לא מדובר באפקט מינורי אלא כזה שלאורך זמן עלול אפילו להביא לאנמיה.
לא צריך להפסיק. טורינבול סטרואיד מאוד נח. פשוט לא הייתי משתמש בו בסמוך לניתוח, בשילוב עם מדללי דם כאספירין ובשילוב עם אינסולין.אחי משלב אותו בכל סייקל... נגיד לו להפסיק?
מזל שיש אותך תמיד עונה לעיניין.
אז אני מבין מדברך כי יחד עם טסט שהוא מסמיך דם יהיה איזון מסוים? ואך זה מיתישב עם העלעת יכולת אירובית וטורינבול ההמוטוקרית קטן?לא צריך להפסיק. טורינבול סטרואיד מאוד נח. פשוט לא הייתי משתמש בו בסמוך לניתוח, בשילוב עם מדללי דם כאספירין ובשילוב עם אינסולין.
בתור אחד שעוקב פה בפורום אבל לא משתמש זה כבר מצחיק שאתה פשוט יודע הכל חחח:193ek:
כן גוגל שואל אותו.
רוב השאלות שלכם פשוט באות מעצלנות בחיפוש - הוא בנוסף לעוד הרבה חבר'ה רציניים פשוט טרחו לקרוא במקום לטרוח רק לשאול.
אני מבטיח לך שגם אתה יכול - אם תרצה אני מוכן לספק לך את הכיוון הראשון להתחיל בו.
זה לא מופע קסמים.
אני רוצה כיוון! אני רוצה לדעת מעברכן גוגל שואל אותו.
רוב השאלות שלכם פשוט באות מעצלנות בחיפוש - הוא בנוסף לעוד הרבה חבר'ה רציניים פשוט טרחו לקרוא במקום לטרוח רק לשאול.
אני מבטיח לך שגם אתה יכול - אם תרצה אני מוכן לספק לך את הכיוון הראשון להתחיל בו.
זה לא מופע קסמים.
זה לא? תמיד חשבתי שזה מה שאנחנו עושים... 😉זה לא מופע קסמים.
ברור לך שלא המצאתי את המידע... העיקרון הוא להיות מסוגל לעבד ולהבין מידע שמוגש בכל הרמות (מפורום העוסק בתחום כלשהו ועד מחקרים אקדמיים) ובנוסף לדעת להפריד מוץ מתבן (כאן צריך טיפה ניסיון).אני אשמח אם תכוון אותי אני תמיד שמח לדעת עוד.
אני אשמח אם תכוון אותי אני תמיד שמח לדעת עוד.