הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טורינבול ודילול הדם

י נ י ב

משתמש פעיל
359
39
נק' מוניטין:
57
359
39
קראתי בכמה מקומות שונים שטורינבול דווקא מדלל את הדם לעומת טסט וסטרואידים אחרים .יש אמת בדבר?

קראתי בכמה מקומות שונים שטורינבול דווקא מדלל את הדם לעומת טסט וסטרואידים אחרים .יש אמת בדבר?
בהחלט נכון. מטבוליטים של טיבול פוגעים ביכולת קרישת הדם בגוף, או יותר נכון בפעולתם של גורמים מסויימים האחראים על קרישת הדם. יותר מכך, לא מדובר באפקט מינורי אלא כזה שלאורך זמן עלול אפילו להביא לאנמיה.

בהחלט נכון. מטבוליטים של טיבול פוגעים ביכולת קרישת הדם בגוף, או יותר נכון בפעולתם של גורמים מסויימים האחראים על קרישת הדם. יותר מכך, לא מדובר באפקט מינורי אלא כזה שלאורך זמן עלול אפילו להביא לאנמיה.
בתור אחד שעוקב פה בפורום אבל לא משתמש זה כבר מצחיק שאתה פשוט יודע הכל חחח:193ek:

אחי משלב אותו בכל סייקל... נגיד לו להפסיק?
מזל שיש אותך תמיד עונה לעיניין.

אחי משלב אותו בכל סייקל... נגיד לו להפסיק?
מזל שיש אותך תמיד עונה לעיניין.
לא צריך להפסיק. טורינבול סטרואיד מאוד נח. פשוט לא הייתי משתמש בו בסמוך לניתוח, בשילוב עם מדללי דם כאספירין ובשילוב עם אינסולין.

• פותח/ת השרשור
לא צריך להפסיק. טורינבול סטרואיד מאוד נח. פשוט לא הייתי משתמש בו בסמוך לניתוח, בשילוב עם מדללי דם כאספירין ובשילוב עם אינסולין.
אז אני מבין מדברך כי יחד עם טסט שהוא מסמיך דם יהיה איזון מסוים? ואך זה מיתישב עם העלעת יכולת אירובית וטורינבול ההמוטוקרית קטן?

בתור אחד שעוקב פה בפורום אבל לא משתמש זה כבר מצחיק שאתה פשוט יודע הכל חחח:193ek:

כן גוגל שואל אותו.

רוב השאלות שלכם פשוט באות מעצלנות בחיפוש - הוא בנוסף לעוד הרבה חבר'ה רציניים פשוט טרחו לקרוא במקום לטרוח רק לשאול.
אני מבטיח לך שגם אתה יכול - אם תרצה אני מוכן לספק לך את הכיוון הראשון להתחיל בו.

זה לא מופע קסמים.

אני אשמח אם תכוון אותי אני תמיד שמח לדעת עוד.
כן גוגל שואל אותו.

רוב השאלות שלכם פשוט באות מעצלנות בחיפוש - הוא בנוסף לעוד הרבה חבר'ה רציניים פשוט טרחו לקרוא במקום לטרוח רק לשאול.
אני מבטיח לך שגם אתה יכול - אם תרצה אני מוכן לספק לך את הכיוון הראשון להתחיל בו.

זה לא מופע קסמים.

כן גוגל שואל אותו.

זה לא מופע קסמים.
אני רוצה כיוון! אני רוצה לדעת מעבר
ובאמת בטורינבול האירובי שלי דיי השתפר זה קשור?

אני אשמח אם תכוון אותי אני תמיד שמח לדעת עוד.
ברור לך שלא המצאתי את המידע... העיקרון הוא להיות מסוגל לעבד ולהבין מידע שמוגש בכל הרמות (מפורום העוסק בתחום כלשהו ועד מחקרים אקדמיים) ובנוסף לדעת להפריד מוץ מתבן (כאן צריך טיפה ניסיון).
התחלה טובה היא שתחליט שאתה מחפש תשובות בעצמך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית