עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צודק, אני מחכה לעוד הצעת מחיר.מחירים שערורייתיים בכל קנה מידה.
עשיתי בדיקות דם לפני מחודשיים. הכל יצא תקין. קשה לי להאמין שהרופא יתן לי שוב את אותם בדיקות אחרי שיראה תקינות. מה כבר אני יגיד לו? שוב פעם לא עומד לי... השמנתי... מצב רוח...
לדעתי רוב הסיכויים שלא ייתן או שיחקור, ואין לי שום עניין להגיד לו שהזרקתי סטרואידים.
אני לא יודע מה וממי אתה מנסה להסתיר, קח בחשבון שבמקרים רבים אתה חותם על ויתור סודיות רפואית ועלולים להגיע גם לבדיקות האלהנפלת על רופא טוב. אני לא מתכוון לקחת את הסיכון שזה ידפוק לי את הביטוח. יש לי יותר מדיי מה להפסיד.
אז לגמרי שיחקת אותה - הרופא שלך הוא גם עורך הדין שלך 👏אני אמרתי לרופא שהשתמשתי בהורמונים, וגם כשהלכתי להוציא מרשם לויאגרה.
בסוף השיחה הוא שאל אותי מה לרשום בתיק, עניתי: למרשי לא עומד עקב לחץ בלימודים.
וכך נגמר הסיפור.
מה זאת אומרת? ראשית כל בררתי מול המעבדה שפרסמתי וכל הסיפור הוא אנונימי ודיסקרטי. דבר שני, כרגע אין לי מה להסתיר, אבל אם חס וחלילה אני אגרום לגוף שלי נזק כתוצאה משימוש בסטרואידים נראה לך שהביטוח חיים שלי יקחו על זה אחריות?אני לא יודע מה וממי אתה מנסה להסתיר, קח בחשבון שבמקרים רבים אתה חותם על ויתור סודיות רפואית ועלולים להגיע גם לבדיקות האלה
תשמע, הרופאים לא טיפשים ויש עליהם בקרה לגבי כמות הבדיקות שהם מפנים אליהם.אז לגמרי שיחקת אותה - הרופא שלך הוא גם עורך הדין שלך 👏
ולפותח הנושא, תביע רצינות ותן הסבר לגיטימי באשר לסיבה שבגללה אתה רוצה לעבור כל אחד מהבדיקות - ויהיה לו קשה לסרב.
אם זה עדיין לא תופס, תבקש לראות רופא אחר.
את המעבדה הפרטית לא מעניינים הפרטים האישיים שלי. מצידם אני יכול לקרוא לעצמי ינתי פרזי. זה אחד מהיתרונות במעבדה פרטית.הבהרה אני לא סוכן ביטוח או איזה שהיא סמכות מקצועית. במקרים של תביעה חברות הביטוח מבקשות ממך לחתום על טופס ויתור סודיות רפואית על מנת שהן יוכלו לאסוף את המסמכים הרפואיים שלך ולכן השמירה על הסודיות של המעבדה לא רלוונטית
זה לא עניין של טיפשות אלא חשש מקונפליקט רפואי שעלול ליצור פער בין החולה לרופא. אם פציינט יודע מה המשמעות של כל בדיקה ולמה הוא צריך אותה - לרופא קשה לתת טיעון נגדי מספק. באשר לסוגיית הטיפול - זה כבר סרט אחר.הבהרה אני לא סוכן ביטוח או איזה שהיא סמכות מקצועית. במקרים של תביעה חברות הביטוח מבקשות ממך לחתום על טופס ויתור סודיות רפואית על מנת שהן יוכלו לאסוף את המסמכים הרפואיים שלך ולכן השמירה על הסודיות של המעבדה לא רלוונטית
פן נוסף בקשר לביטוח החיים זאת הצהרת הבריאות שבה אתה נשאל לגבי שימוש בתרופות
תשמע, הרופאים לא טיפשים ויש עליהם בקרה לגבי כמות הבדיקות שהם מפנים אליהם.
בואו נעשה סדר לגבי עניין הביטוחים:
ברגע שקנית ביטוח פרטי - לצורך העניין ביטוח בריאות ועברה תקופה ההכשרה שהיא 3 חודשים אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ותהיה מכוסה.
הרעיון הוא שלא יהיה תיעוד רפואי לגבי כל עניין החומרים לפני שהצטרפת לביטוח הפרטי
לא אם הם יוכיחו שאתה גרמת נזק לעצמך כתוצאה בשימוש של סמים/תרופות ללא מרשם וכדומה. להבדיל אלפי הבדלות, מבחינתן זה על אותו משקל של אדם שנפל לסמים קשים (נרקומן).ז"א - שאם עכשיו בן אדם עשה ביטוח בריאות בחברת ביטוח מסויימת ,
עבר את תקופת ההכשרה של ה-3 חודשים , והתחיל להזריק סטרואידים לאחר בוא נגיד שנה מתחילת הביטוח .
הוא יהיה מכוסה בפוליסה ? במידה ויצטרך לעבור איזה משהו וכו' .
לא אם הם יוכיחו שאתה גרמת נזק לעצמך כתוצאה בשימוש של סמים/תרופות ללא מרשם וכדומה. להבדיל אלפי הבדלות, מבחינתן זה על אותו משקל של אדם שנפל לסמים קשים (נרקומן).
חברות הביטוח לא ממהרות לשלם כסף לתובעים וחוקרות מאוד יסודי ולעומק ברגע שיש תביעות נכות כאלו ואחרות.
איך התוצאות יפות ?אני סיימתי את הסייקל, לא עדכנתי כי שינו משהו במערכת של הלוגים. הסייקל היה שמונה שבועות :
prop 200 eod
primo 150 eod
סך הכל עלייה של 7 ק"ג (95 ק"ג נוכחי). לא הצלחתי לעלות מעל זה, ניסיתי העמסות אבל לדעתי הדבר היחידי שהיה משנה זה העלאת מינון ה PROP. התחלתי בשבוע השישי להוסיף טסט אנתת במינון של TRT. אני מושך TRT ל 4 שבועות על מנת לתת לרצפטורים להתאושש ואז נכנס לסייקל חיטוב.