הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע עלות בדיקות דם | מצורף מחירון

נביעות

משתמש פעיל
383
141
נק' מוניטין:
333
383
141
שלום לכולם,

זהו מידע עבור אלו המחפשים לבצע בדיקות דם פרטיות.

upload_2014-11-30_14-27-7.png

• פותח/ת השרשור
ללא ספק נראה משמעותית יותר טוב מלפני הסייקל, קצת התאכזבתי שלא הצלחתי להגיע ל 100 ק"ג. אבל הפנמתי שלהעלות 12 ק"ג עבורי בסייקל של 8 שבועות, זה אומר או לעלות מאוד מלוכלך או להגדיל מינונים משמעותית וכמובן שלא רציתי לא את זה ולא את זה.

ללא ספק נראה משמעותית יותר טוב מלפני הסייקל, קצת התאכזבתי שלא הצלחתי להגיע ל 100 ק"ג. אבל הפנמתי שלהעלות 12 ק"ג עבורי בסייקל של 8 שבועות, זה אומר או לעלות מאוד מלוכלך או להגדיל מינונים משמעותית וכמובן שלא רציתי לא את זה ולא את זה.
מעולה אחי - נשמע פגז חבל על הזמן .
עכשיו אתה עושה PCT רגיל - ומה התיכנון לסייקל חיטוב איזה חומרים ?

• פותח/ת השרשור
לא עושה PCT, בגלל זה ה TRT, רק ממשיך כרגיל עם HCG. הסייקל יתחיל ככה :

Prop 50 eod
Tren a 50 eod
Masteron 50 eod

מינונים אולי יעלו בהמשך, למרות שאני מקווה שלא אצטרך.

לעניין הביטוח - ההגדרה של סטרואידים מול סמים היא שאם השתמשת בסטרואידים ללא מרשם זה שווה ערך לשימוש באנטיביוטיקה ללא מרשם. חברות הביטוח משתדלות לא לשלם אבל זה לא מה שיגרום להם לא לשלם ברוב המקרים

• פותח/ת השרשור
לעניין הביטוח - ההגדרה של סטרואידים מול סמים היא שאם השתמשת בסטרואידים ללא מרשם זה שווה ערך לשימוש באנטיביוטיקה ללא מרשם. חברות הביטוח משתדלות לא לשלם אבל זה לא מה שיגרום להם לא לשלם ברוב המקרים
לא יודע, לא בא לי לקחת את הסיכון. כשיש ילדים ומשפחה ברקע אתה לא לוקח סיכונים מיותרים.

אני סיימתי את הסייקל, לא עדכנתי כי שינו משהו במערכת של הלוגים. הסייקל היה שמונה שבועות :

prop 200 eod
primo 150 eod

סך הכל עלייה של 7 ק"ג (95 ק"ג נוכחי). לא הצלחתי לעלות מעל זה, ניסיתי העמסות אבל לדעתי הדבר היחידי שהיה משנה זה העלאת מינון ה PROP. התחלתי בשבוע השישי להוסיף טסט אנתת במינון של TRT. אני מושך TRT ל 4 שבועות על מנת לתת לרצפטורים להתאושש ואז נכנס לסייקל חיטוב.
התאוששות רצפטורים זה מיתוס
אתה מפסיק לגדול לא בגלל הרצפטורים, אלא בגלל גורמים מעכביי גדילה

התאוששות רצפטורים זה מיתוס
אתה מפסיק לגדול לא בגלל הרצפטורים, אלא בגלל גורמים מעכביי גדילה

אני תמיד חושב על זה כמו כל מוצר שצורכים כגון : קפה , Pre-Workout , ושאר הירקות
לוקחים מינונים מסויימים ולאט לאט הגוף מתרגל לכמות/למינון והוא כבר לא מפתח את האפקט שרצית שיפתח לך כמו בהתחלה,
ולכן צריכים להתחיל לחזק את המינונים ולעלות בכמות כי בעצם הכמות הנוכחית כבר קטנה ולא מספיקה בשביל הגוף שלך .
ככה גם בסטרואידים - ההפסקה נועדה יותר לתת לגוף להתאושש מהכמויות של ההורומנים שנכנסו בצורה לא טבעית - לתת לגוף מנוחה וכו'.

אני תמיד חושב על זה כמו כל מוצר שצורכים כגון : קפה , Pre-Workout , ושאר הירקות
לוקחים מינונים מסויימים ולאט לאט הגוף מתרגל לכמות/למינון והוא כבר לא מפתח את האפקט שרצית שיפתח לך כמו בהתחלה,
ולכן צריכים להתחיל לחזק את המינונים ולעלות בכמות כי בעצם הכמות הנוכחית כבר קטנה ולא מספיקה בשביל הגוף שלך .
ככה גם בסטרואידים - ההפסקה נועדה יותר לתת לגוף להתאושש מהכמויות של ההורומנים שנכנסו בצורה לא טבעית - לתת לגוף מנוחה וכו'.
כבר דשנו בנושא בפוסט שלי. אפשר לבצע סייקלים ארוכים בהרבה פשוט שינוי חומרים.
הגוף בהחלט מסתגל לגדילה ועם הזמן תהיה האטה

אבל תסתכל על תגובות מפוסט אחר רגע

השטות הזאת של רווית רצפטורים צריכה להיות מונחת בבית קברות.

איך אתה מסביר סייקלים של חצי שנה - של פרו? הם סתם מזריקים?
הרעיון הוא סוג של סבב חומרים ושינוי מינונים - כל המטרה הכללית היא לא לתת לגוף להגיע למצב של הומאוסטזיס ותמיד לגרום לו להמשיך לנחש - כך גם הפרשת המיוסטטין משתנה באופן ניכר כמו-גם הפרשת אינסולין+IGF-1.

הסיבות העיקריות הן כלי דם, כבד, כליות, עליה בליפידים שנעשית ע"י חומרים ועליה רמות המוטקריט (לעיתים אף לרמות מסכנות חיים).

כשאתה משתמש בסייקל אתה שם את הגוף שלך על SUPERMAN MODE +/-
כדי שזה יקרה כל האיברים בגוף שלך צריכים לתת משהו - בד"כ אנחנו נבחין בעליה בלחץ הדם, עליה בכדוריות דם אדומות שגורמת גם לתחושת הפאמפ המאוד מוכרת, העמסה על הכליות עקב לחץ הדם ועל הנפרונים במיוחד שעדינים מאוד - כמו-גם בלוטת האדרנל שנוטה לקרוס לאחר שימוש ממושך בAAS (בד"כ תסמינים של תשישות ועייפות כרונית), הכבד שמווסת את האנדרוגנים כמו גם אמור לסנן את כל הרעלים מהחומרים שלנו במיוחד UG שעלולים להכיל שאריות של מתכות ומי יודע מה.

כלי דם שנוטים להיסתם עם הסתם עקב העליה בכולסטרול (ליפידים) , כאשר עליה ברמות ההמוטוקריט יגרמו לדם חומצי וסמיך שמקשה מאוד על מעבר מולקולות החמצן ועוד...

ככה בקטנה.

חשוב גם כן לעשות את ההבדלה בין חומרים אקסוגנים (מגיעים מחוץ לגוף) ואנדוגנים (מיוצרים בגוף).

לא עושה PCT, בגלל זה ה TRT, רק ממשיך כרגיל עם HCG. הסייקל יתחיל ככה :

Prop 50 eod
Tren a 50 eod
Masteron 50 eod
הי נביעות ,
תעלה תמונה עדכנית ... פעם אחרונה היתה תמונה שלך אחרי אימון במעלית ...(אם אני זוכר) , מעניין לראות...
בנוסף : איך מסתדר לך המשפט "משפחה וילדים - סיכונים ובאותה נשימה Tren ...אתה לא חושב שתחווה תופעות קצת קיצוניות ביחס לטסטס ופרימו ? (זה לא ביקורת שלילית , באמת מעניין אותי , גם אני נשוי עם ילדים ...)
תודה

אני בסיום הסייקל והפי סי טי מתכוון גם לעשות בדיקה כזאת, לאחר כמה זמן מסיום הפי סי טי מומלץ לעשות את הבדיקה ?

לא אם הם יוכיחו שאתה גרמת נזק לעצמך כתוצאה בשימוש של סמים/תרופות ללא מרשם וכדומה. להבדיל אלפי הבדלות, מבחינתן זה על אותו משקל של אדם שנפל לסמים קשים (נרקומן).
אני לא חושב שניתן לבטל לך ביטוח בריאות ממשלתי (זה שאתה תורם משכרך כל חודש אליו) ולא משנה מה תעשה לעצמך. ביטוחים משלימים/פרטיים זה נושא אחר, אבל בדיקות דם ניתן לעשות עם כל ביטוח בריאות ממשלתי.
חוץ מזה מה הבעיה ביימנו למצוא קומבינה עם רופא כזה או אחר שיתן הכל חופשי חודשי? מניח שאם תחפש קצת לעומק תמצא חבר של חבר של חבר שהוא רופא ויסכים לתת לך הכל מהכל.
נסה את הרופא של מישל אם אתה בכללית.

נערך לאחרונה:
ז"א - שאם עכשיו בן אדם עשה ביטוח בריאות בחברת ביטוח מסויימת ,
עבר את תקופת ההכשרה של ה-3 חודשים , והתחיל להזריק סטרואידים לאחר בוא נגיד שנה מתחילת הביטוח .
הוא יהיה מכוסה בפוליסה ? במידה ויצטרך לעבור איזה משהו וכו' .

בתאוריה אולי... בפועל רק אדם שמעולם לא התמודד מול מסלקי תביעות של חברת ביטוח יכול להניח שהוא יהיה מכוסה בשעת הצורך.
בשעת הצורך ימצאו את הסיבה המתאימה כדי לא לשלם לך... האינטרנט מוצף בכתבות על הדברים האלה.
אני לא חושב שניתן לבטל לך ביטוח בריאות ממשלתי (זה שאתה תורם משכרך כל חודש אליו) ולא משנה מה תעשה לעצמך. ביטוחים משלימים/פרטיים זה נושא אחר, אבל בדיקות דם ניתן לעשות עם כל ביטוח בריאות ממשלתי.

ניתן כן, אבל זה שפרוצדורה אפשרית לא אומר שתקבל אותה.
כבר היום קופות החולים מפרסמות נהלים נוקשים לבדיקות דם, זה עולה להם הון... יש קופות שכבר החלו לאמץ כללים לגבי מתי עושים איזה בדיקה. היד החופשית לרופאים בעניין הזה הולכת להצטמצם משמעותית.

• פותח/ת השרשור
חוץ מזה מה הבעיה ביימנו למצוא קומבינה עם רופא כזה או אחר שיתן הכל חופשי חודשי? מניח שאם תחפש קצת לעומק תמצא חבר של חבר של חבר שהוא רופא ויסכים לתת לך הכל מהכל.
נסה את הרופא של מישל אם אתה בכללית.
אני מדבר על ביטוחים פרטיים בעיקר. שם הכסף הגדול בביטוחים. למעלה מ 60% מהאוכלוסיה בישראל מטופלת ברפואה פרטית. כמו כן ביטוח לאומי(הנבלות) לא יתנו לך שקל אם יתברר שהנזק נגרם מסיבה כזאת. אני בכללית, מישל מכיר את העניין אך לא הזכיר את הרופא.
@Mishel27

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית