הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לעבוד חזה מבלי להעמיס על המרפק?

DarkMatter

מושעה
1,515
1,267
נק' מוניטין:
3,759
1,515
1,267
שלום 😃
אני PL, כרגע בפציעה במרפק ולא יכול ללחוץ (פרס/בנץ)

אני חושב אולי לעבוד איכשהו חזה בלי להעמיס על המרפקים אפילו בילדינגסטייל נניח כבלים (עדיף מכלום?)

עדיף לתת לחזה משהו או כלום לחזה עד שאחלים במרפק?
סליחה אם השאלה טיפשית אבל מה אתם חושבים לגבי זה?

שלום 😃
אני PL, כרגע בפציעה במרפק ולא יכול ללחוץ (פרס/בנץ)

אני חושב אולי לעבוד איכשהו חזה בלי להעמיס על המרפקים אפילו בילדינגסטייל נניח כבלים (עדיף מכלום?)

עדיף לתת לחזה משהו או כלום לחזה עד שאחלים במרפק?
סליחה אם השאלה טיפשית אבל מה אתם חושבים לגבי זה?

תנסה אולי פרפר עם כבלים, או חזה תחתון עם כבלים..
אם אתה יכול, נראה לי עדיף מכלום.

ולעבוד על סיבולת שריר אתה יכול?
או שכל משקל אסור לך עם התנועה עצמה?

• פותח/ת השרשור
תנסה אולי פרפר עם כבלים, או חזה תחתון עם כבלים..
אם אתה יכול, נראה לי עדיף מכלום.

ולעבוד על סיבולת שריר אתה יכול?
או שכל משקל אסור לך עם התנועה עצמה?
התנועה עצמה של הלחיצה מעמיסה לי על המרפק, במיוחד עם חזרות מרובות..

התנועה עצמה של הלחיצה מעמיסה לי על המרפק, במיוחד עם חזרות מרובות..

תנסה אז פרפר או חזה תחתון עם כבלים, התנועה מגיעה מלמטה ואתה יכול "לנעול" את המרפקים באותה זווית ולמנוע עומס עליהם.

שום דבר לא ימנע לחץ על המרפקים. אם יש בעיה אמיתית, אתה צריך לפתור אותה אחרת היא תחמיר.

• פותח/ת השרשור
שום דבר לא ימנע לחץ על המרפקים. אם יש בעיה אמיתית, אתה צריך לפתור אותה אחרת היא תחמיר.
יכול להיות שזה דלקת? איך אפשר לדעת? איך אני מטפל בזה?
תמיד היו לי בעיות מרפקים בעיקר ביד ימין, לחיצות פשוט הורגות לי את המרפק

אם זאת בעיה כרונית, תתחיל מאורטופד, ותבקש הפניה לפיזיותרפיה. אם יש לך מזל ותיפול על פיזיותרפיסט טוב, תוכל לפתור אותה.

אם זאת בעיה כרונית, תתחיל מאורטופד, ותבקש הפניה לפיזיותרפיה. אם יש לך מזל ותיפול על פיזיותרפיסט טוב, תוכל לפתור אותה.
מחזק. אם אתה קצר בזמן, פנה לפיזיותרפיה פרטית. אל תשכח שהעלות גבוה יותר אך ניתן לקבוע תור בין רגע, לעומת פיזיותרפיה כללית שהמרווח בין תור לתור הוא סביב 2-3 שבועות.

מחזק. אם אתה קצר בזמן, פנה לפיזיותרפיה פרטית. אל תשכח שהעלות גבוה יותר אך ניתן לקבוע תור בין רגע, לעומת פיזיותרפיה כללית שהמרווח בין תור לתור הוא סביב 2-3 שבועות.
2-3 ?
חיכיתי 5 שתהיה בעניינים. עד שהגעתי אליו כבר עברה לי הפציעה

לי לא כואבים המרפקים בבנץ'. באיזה זווית המרפק שלך ביחס לכתפיים? היד צריכה להיות באיזור ה65 מעלות ככה שהמרפק הוא לצד החזה, ולא הכתפיים. כשאתה מוריד את המשקל אל החזה, המרפק הולך קצת קדימה ולא נשאר מתחת למוט. כשהמוט צמוד לחזה, הוא נמצא מעל הבייספס.

קרה לי גם לפני כחצי שנה.
אני אישית עברתי למקבילים עם משקל לחודשיים בערך, עבד לי יופי.
אחרי זה המשכתי בנצ' מאותה נקודה והיה קליל, כאילו עשיתי ריסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית