הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Lolkillk12

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
קראתי על gh נפלאות..בריא מוריד שומן לחץ דם וכו' עכשיו השאלה שלי חיפשתי באינטרנט וראיתי בבושיבילדיג חברה של יוניברסל וכו' האם זה חרטה(עוזר) או שבשביל תוצאות חייב זריקות?..מתאמן שנה בן 21

המוצר שאתה מדבר עליו הוא תוסף שאינו תורם במובן אנבולי כלשהו. השם הוא סתם מקדם מכירות.

• פותח/ת השרשור
הבנתי?אז קראתי פה כמה מאמרים שלא כדי להתחיל עם זה בכלל וזה לא מומלץ..האמת שקראתי עליו רק דברים טובים שזה גם מגביה אותך שורף שומן בריא למערכת חיסון אז למה לפחד להתחיל עם יש תכסף?
Gh שקונים בבית מרקחת עם מרשם כמובן זה לא משפיע?

הורמון גדילה יש רק אחד ובוודאי שהוא משפיע. הבעייה היא שהוא יקר. מאוד יקר.

הבנתי?אז קראתי פה כמה מאמרים שלא כדי להתחיל עם זה בכלל וזה לא מומלץ..האמת שקראתי עליו רק דברים טובים שזה גם מגביה אותך שורף שומן בריא למערכת חיסון אז למה לפחד להתחיל עם יש תכסף?
Gh שקונים בבית מרקחת עם מרשם כמובן זה לא משפיע?
מגביהה אותך לא וזה גם לא יקרה בחיים , הורמון גדילה מבית מרקחת ולא כל התוספים בבודי בילדינג למיניהם הם עוזרים אך ורק עד לגיל 21 , בדרך כלל נותנים לגמדים/ננסים

מגביהה אותך לא וזה גם לא יקרה בחיים , הורמון גדילה מבית מרקחת ולא כל התוספים בבודי בילדינג למיניהם הם עוזרים אך ורק עד לגיל 21 , בדרך כלל נותנים לגמדים/ננסים
בהנחה ואני לפני גיל 21 ולא ממ, מרוצה מהגובה שלי
יש מצב?

GHRP הוא בעצם פפטיד האמור לגרות את הגוף לייצר הורמון גדילה. זהו חומר ניסיוני והדיווחים על הצלחותיו שרויים במחלוקת.

הורמון גדילה יש רק אחד ובוודאי שהוא משפיע. הבעייה היא שהוא יקר. מאוד יקר.
אתה מוכן להסביר לי מה הסיבה לזה?
הבנתי שסה"כ עלות היצור שלו היא יחסית זולה. אומרים שהם מדביקים תווית מחיר כזו כי..טוב כי הם יכולים.

בהנחה ואני לפני גיל 21 ולא ממ, מרוצה מהגובה שלי
יש מצב?

לאורך שימוש ממושך אחד התופעות היא גדילה של עצמות. ידיים , רגליים, גולגולת ואף איברים פנימיים....
לשאלתך - לא תגבה ממש.... במקרה הטוב מידת הנעל שלך תשתנה והכובע
אתה מוכן להסביר לי מה הסיבה לזה?
הבנתי שסה"כ עלות היצור שלו היא יחסית זולה. אומרים שהם מדביקים תווית מחיר כזו כי..טוב כי הם יכולים.

אם עלות הייצור שלו הייתה זולה אז זה היה מתומחר בהתאם. מדובר בייצור חומר שהגוף מקבל אותו ומזהה אותו לגמרי כהורמון שלו, במידה ומדובר בחומר רפואי ולא חיקוי סיני (שמה מבנה חומצת האמינו שונה, וקל יותר לייצור).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית