נק' מוניטין:
0
- 32
- 0
קראתי על gh נפלאות..בריא מוריד שומן לחץ דם וכו' עכשיו השאלה שלי חיפשתי באינטרנט וראיתי בבושיבילדיג חברה של יוניברסל וכו' האם זה חרטה(עוזר) או שבשביל תוצאות חייב זריקות?..מתאמן שנה בן 21
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האם ghrp 2 לא ייתן את התוצאות כמעט כמו gh לבד?הורמון גדילה יש רק אחד ובוודאי שהוא משפיע. הבעייה היא שהוא יקר. מאוד יקר.
מגביהה אותך לא וזה גם לא יקרה בחיים , הורמון גדילה מבית מרקחת ולא כל התוספים בבודי בילדינג למיניהם הם עוזרים אך ורק עד לגיל 21 , בדרך כלל נותנים לגמדים/ננסיםהבנתי?אז קראתי פה כמה מאמרים שלא כדי להתחיל עם זה בכלל וזה לא מומלץ..האמת שקראתי עליו רק דברים טובים שזה גם מגביה אותך שורף שומן בריא למערכת חיסון אז למה לפחד להתחיל עם יש תכסף?
Gh שקונים בבית מרקחת עם מרשם כמובן זה לא משפיע?
בהנחה ואני לפני גיל 21 ולא ממ, מרוצה מהגובה שלימגביהה אותך לא וזה גם לא יקרה בחיים , הורמון גדילה מבית מרקחת ולא כל התוספים בבודי בילדינג למיניהם הם עוזרים אך ורק עד לגיל 21 , בדרך כלל נותנים לגמדים/ננסים
תלוי בן כמה אתה יש בחורים שהגוף שלהם כבר לא מייצר הורמון גדילה בגיל 20בהנחה ואני לפני גיל 21 ולא ממ, מרוצה מהגובה שלי
יש מצב?
אתה מוכן להסביר לי מה הסיבה לזה?הורמון גדילה יש רק אחד ובוודאי שהוא משפיע. הבעייה היא שהוא יקר. מאוד יקר.
בהנחה ואני לפני גיל 21 ולא ממ, מרוצה מהגובה שלי
יש מצב?
אתה מוכן להסביר לי מה הסיבה לזה?
הבנתי שסה"כ עלות היצור שלו היא יחסית זולה. אומרים שהם מדביקים תווית מחיר כזו כי..טוב כי הם יכולים.
עןשים צילום כף יד ורואים אם יש סגירת עצמות.בדכ בגיל 17בהנחה ואני לפני גיל 21 ולא ממ, מרוצה מהגובה שלי
יש מצב?