עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון. כשממשלה או פרלמנט מחליטים שאסור לחנויות ספרים למכור ספר בהנחה במשך 18 חודש, או שאסור לחלק עיתון יומי בחינם, ולאנשים זה נראה נורמלי - לי בא להקיא.לא, כי זו הוראה מהצד הפאשיסטי של הממשלה שלך ששוב מתערבת בשוק הפרטי ולאט לאט הופכת להיות ברית המועצות לשעבר.
בגדול כל השטיקים הללו פשוט מנסים לכפות על הדבר האמיתי: רגולוציה עמוקה בתחום הייבוא ומיסים גבוהים. אם הייבוא היה פתוח לכל, כולל נדל"ן (פועלים מחו"ל, יחד עם מכירת ה 90% קרקעות שבבעלות המדינה ואישור בניית מגדל ב-90 יום) - הדברים היו נראים אחרת לגמרי בישראל. אבל כשיש לך חסמים על ייבוא של מוצרי מזון ומוצרי בסיס אחרים, תחבורה והרשימה עוד ארוכה, אז יוצאים עם חוקים דבילים כמו הנ"ל בתירוץ שזה מה שיעזור לנהגים להתעורר ולא לעשות תאונות דרכים. אם הממשלה כזו או אחרת הייתה מכריחה אותי למכור ב-X ש"ח מוצר כזה או אחר, הייתי סוגר את הבסטה ומתקפל למקום אחר.נכון. כשממשלה או פרלמנט מחליטים שאסור לחנויות ספרים למכור ספר בהנחה במשך 18 חודש, או שאסור לחלק עיתון יומי בחינם, ולאנשים זה נראה נורמלי - לי בא להקיא.
ברור, אתה גר בארה"ב. אני לא אשכח את המבט וההבעה על הפנים של חבר שלי שקפץ לביקור מארה"ב, גר דיי קרוב אליך, באל איי - כשהוא ראה שלט בסטימצקי שאומר שעוד חודשיים אי אפשר יהיה למכור ספרים חדשים בהנחה. הלם מוחלט. היה בטוח שעובדים עליו.אם הממשלה כזו או אחרת הייתה מכריחה אותי למכור ב-X ש"ח מוצר כזה או אחר, הייתי סוגר את הבסטה ומתקפל למקום אחר.
לא ברור לי מה הקשר בין התגובות פה לתוכן הכתבה. דבר ראשון זו יוזמה, לא חוק, חברות הדלק עושות את זה מרצונן. דבר שני מטרת היוזמה היא לא להתערב בשוק הפרטי שיהיה נוח לצרכן אלא שאותם נהגים שמעדיפים להמשיך לנהוג עייפים ולא להוציא 7 שקל על קפה אולי כן יוציאו שקל ואולי ימנעו תאונה.
צודק. ✌️
הקדשתי לך שיר.
(השיר מנוסח בלשון נקבה מטעמי נוחות בלבד ומיועד לשני המינים)
הקטע עם העיתון שונה, הוא חינמי ולכן מגיע לאוכלסיות חלשות, זה מסוכן מאוד שלעיתון מסוים יש אג'נדה מסוימת, וגם התומכים של ביבי לא יכולים לטעון שהעיתון 'טהור' ואובייקטיבי.נכון. כשממשלה או פרלמנט מחליטים שאסור לחנויות ספרים למכור ספר בהנחה במשך 18 חודש, או שאסור לחלק עיתון יומי בחינם, ולאנשים זה נראה נורמלי - לי בא להקיא.
כלכך עצוב לי שאתה צודק.. אני רואה איך 90% מהשכבה שלי (כיתה יא) רווים בריטלין ו"כבויים" רוב היום.. ואני כמעט בטוח שגג 20% מהם באמת צריכים. פשוט יוזמה מפגרת שכל ילד שקשה לו להתרכז ישר דוחפים לו כדורים..הצעת חוק הבאה: לחייב ילדים מגיל 4 לקחת רטלין כדי שלא יהיו להם בעיות קשב וריכוז.
כן? עכשיו עברנו להגן על טוהר העיתונות?הקטע עם העיתון שונה, הוא חינמי ולכן מגיע לאוכלסיות חלשות, זה מסוכן מאוד שלעיתון מסוים יש אג'נדה מסוימת, וגם התומכים של ביבי לא יכולים לטעון שהעיתון 'טהור' ואובייקטיבי.
אני לא המנכל של אף אחד מהעיתונים האלו, בעיתונות אסור שתיהיה אג'נדה מוסוות, חוץ מזה הארץ ידוע כעיתון שמאל לדוגמא, מה גם שהוא לא חינמי, ישראל היום מתיימר להיות אוביקטיבי והוא חינמי. אני מתלונן על זה שהוא חינמי בגלל שהוא מגיע לכולם, אם אתה לדוגמא יודע שידיעות שמאלני מדי בשבילך אתה לא תקנה אותו, אבל כשאתה חייל או קשיש שהולך ברחוב ולוקח עיתון בחינם אתה לא חושב מה המניעים של בעלי השליטה בעיתון ... אותו דבר אסור שיקרה בערוץ 1 או בחומר שנלמד בבית ספר, אתה לא מסכים ?כן? עכשיו עברנו להגן על טוהר העיתונות?
איפה אבירי החוק היו כשחמישים שנה ידיעות אחרונות דיברר את מפא"י/המערך/העבודה? כשמעריב הסביר את מפם/מרצ? כשהארץ היה בטאון חד"ש? איפה?????
לא, אני לא מסכים. במשך עשרות שנים כל עיתון שהיית קונה, היה שמאלני באופן מובהק. מה היית אמור לעשות, לא לקנות בכלל?? איזה אופציה היתה לי בתור מישהו שמתפוצץ מהשטויות של בן כספית?? לקנות ולקרוא את נחום ברנע?? למה זה בסדר שמאז קום המדינה האנשים ש"גנבו להם את המדינה" עיצבו פה את דעת הקהל באופן חופשי, חוצפן וגלוי, אבל זה לא בסדר שיש פה עיתון שתומך בביבי??אני לא המנכל של אף אחד מהעיתונים האלו, בעיתונות אסור שתיהיה אג'נדה מוסוות, חוץ מזה הארץ ידוע כעיתון שמאל לדוגמא, מה גם שהוא לא חינמי, ישראל היום מתיימר להיות אוביקטיבי והוא חינמי. אני מתלונן על זה שהוא חינמי בגלל שהוא מגיע לכולם, אם אתה לדוגמא יודע שידיעות שמאלני מדי בשבילך אתה לא תקנה אותו, אבל כשאתה חייל או קשיש שהולך ברחוב ולוקח עיתון בחינם אתה לא חושב מה המניעים של בעלי השליטה בעיתון ... אותו דבר אסור שיקרה בערוץ 1 או בחומר שנלמד בבית ספר, אתה לא מסכים ?
לא הבנתי בדיוק איך הסקת שאני נאיבי אם לא אמרתי בכלל את דעתי בעניין.
1. תחזור לשיעורי הבנת הנקרא.
2. תקרא שוב את הפוסט.
3. תהייה מודע למה שאתה כותב.
4. חזור על פעולות 1,2,3
ואז תבין.