הולכים לבחירות

עלה ירוק כמעט עברו את אחוז החסימה פעם שעברה, אבל הפעם לדעתי אין סיכוי וזה גדול עליהם. 4 מנדטים זה משהו כמו 120 אלף איש, היה להם בקושי 50 אלף פעם שעברה. אולי עם מימון מפלגות וקמפיין מסיבי באינטרנט זה יעבוד

מהראלים לדעתי הוא מתאים בהחלט. מהלא ריאלים עלה ירוק (שהם כבר לא באמת עלה ירוק אלא מפלגה ליברלית) - אבל זה לעולם לא יקרה, לפחות לא בגלגול שלנו.
בנט ממש מתאים להיות ראש ממשלה
what is wrong with you ?!

בנט ממש מתאים להיות ראש ממשלה
what is wrong with you ?!

למה לא?
הוא לא קיצוני מידיי, לא מתון מידיי.. לדעתי אחרי ביבי (שלצערי שוב כנראה ייבחר) הוא האופציה הריאלית ביותר שתתממש.

אחרת מי?
בוז'י ?
לבני?
לפיד?
🤮

למה לא?
הוא לא קיצוני מידיי, לא מתון מידיי.. לדעתי אחרי ביבי (שלצערי שוב כנראה ייבחר) הוא האופציה הריאלית ביותר שתתממש.

אחרת מי?
בוז'י ?
לבני?
לפיד?
🤮
בנט הוא ממש דמות נערצת מחוץ לישראל, בדיוק הבחור שאנחנו צריכים

לא משנה מי ייבחר לא יהיה פה שינוי...
כמו שלא משנה מי יהיה המאמן של ישראל, לא נעלה למונדיאל (ליורו יש תקווה)

זה טוב
אבל אין במדינה הזו מנהיג אחד שאפשר לבחור בו בלב שקט (גם אם היו בחירות ישירות)

10170691_10152571404494372_8768420445689302196_n.jpg

(amir schiby)

מהראלים לדעתי הוא מתאים בהחלט. מהלא ריאלים עלה ירוק (שהם כבר לא באמת עלה ירוק אלא מפלגה ליברלית) - אבל זה לעולם לא יקרה, לפחות לא בגלגול שלנו.
יצא לך טוב..
וברצינות,פעם שעברה הצבעתי להם,פשוט בזבוז של קול
כנראה לא אצביע הפעם

בכל מערכת בחירות ישנה תחושה שהנה הגיע המשיח. בחירה בו והחלפת השלטון, תוריד את גן העדן מהשמיים ארוז בעטיפה יפה.
הנאיביות הזו נדושה ויצאה כבר מכל החורים.
לא משנה מי יבחר. לא ישתנה פה כלום אחרי הבחירות. (פרט לעוד כמה חוקים מטופשים ומעיקים ולהעלאת מיסים).
אני אפילו לא טורח להשתתף באיוולת. לא לרמה שלי. 😵‍💫🥊

יצא לך טוב..
וברצינות,פעם שעברה הצבעתי להם,פשוט בזבוז של קול
כנראה לא אצביע הפעם

ממש לא בזבוז של קול. אם כל האנשים שאומרים לעצמם "בזבוז של קול, חבל סתם להצביע, אין להם סיכוי" היו מצביעים במקום להתמרמר, אולי עלה ירוק כבר היו בפנים.

ממש לא בזבוז של קול. אם כל האנשים שאומרים לעצמם "בזבוז של קול, חבל סתם להצביע, אין להם סיכוי" היו מצביעים במקום להתמרמר, אולי עלה ירוק כבר היו בפנים.
אולי..אם כל הסטלנים לא היו נרדמים ובאים להצביע? 🤣

לבני .. היחידה עם קצת שכל בממשלה הזאת
הבעיה היא שבחיים היא לא תשיג מספיק מנדטים, אלא אם יהיה איזה איחוד בינה לבין לפיד.
לבני חרא של בן אדם,לא תורמת בכלום ורק עושה נזק למדינת ישראל.
תראה לי עוד שרה בכנסת שהולכת נגד המדינה שלה,בצוק איתן היא אפילו דיברה על החיילים שהיו בתקריות עם ערבים שהחיילים שלנו לא בסדר..איך יש לה את הבושה לבוא ולהגיד את זה? אפס מאופס זה מה שהיא.
מלקקת לערבים,שהילד הערבי נרצח ע"י יהודים היא הלכה לנחם את המשפחה ובכתה ביחד איתם,שקרה ההפך היא אפילו לא הגיבה ואף חייכה באותו ראיון..עם אתה חושב שהיא זאת שמגיע לה להיות ראש ממשלה,הייתי מציע לך לעשות חושבים..

אם כבר עדיף הפעם ללכת על בנט,קשה למצוא אלטרנטיבות.
יאיר לפיד?גימיק עלוב, שיחק על הלב של כולנו שהוא בעד מעמד הביניים ובסוף הוא דואג לטייקונים בידיוק כמו שהוא טוען ש"ביבי עושה" הם לא שונים אחד מהשני..אפילו בידיעות אחרונות שהיה לו טור אישי שמה במשך שנים,התחילו להשמיץ ולגדף אותו.
שי פירון הזה ליצן שאי אפשר לתאר,בן אדם חלש אופי שלא יכול לעמוד על שלו.
יעקב פרי?בדיחה עלובה עוד יותר,אנשים אפילו לא מתיחסים אליו בכנסת..בשיעורי אזרחות אנחנו צופים בכנסת כדי ללמוד לקראת הבגרות
יש יותר אנשים כאשר חברי כנסת ערביים נואמים מאשר אצלו.

אם כבר עדיף ללכת על בנט [ אני מרכז ] שבאמת מנסה לשנות פה משהו ודואג ליהודים במידנת ישראל ולא חושב רק על הערבים כביכול.
כחלון נישמע כמו התלהבות ראשונית בגלל שייאמר לזכותו הוא הצליח לחולל רפורמה בתקשורת עם הפלאפונים..אבל הבעיה שאתה לא יכול להיסתמך עליו ועל הרשימה שלו.

בנט שבאמת דואג להסביר לעולם מה קורה בזמן המלחמות והמצב הקשה לעומת ציפי לבני שבזמן המלחמה מתראיינת לטלוויזיה הערבית ואומרת שזה לא בסדר להרוג גם אזרחים חפים מפשע ערבים ושהצבא שלנו לא אמור לעשות אתזה,כשזה לא המצב בפועל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית