הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מינון טסט פרופ חיטוב

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
שלום לכולם
נמצא כרגע בחיטוב 10 ימים
משקל 97 התחלתי 102 (המון נוזלים ירדו)כי הייתי על חומרים ארוכים לפני החיטוב.

כרגע סייקל עדין בחיטוב
טסט פרופ 1 מל יום כן יום לא
קלן 160
ובהמשך אולי נוסיף מסטרון נראה...
כמה דברים שממש מציקים ואשמח לחוות דעתם המקצועית של התותחים כאן.
חיטוב זה קשה נכון,תפריט מוקפד 100 פחמימה 300 חלבון 50 שומן.
אבל אני מחזיק מעמד דבר שמפריע לי מאד זה שהגוף נראה מרוקן כל כך זה כאילו לא אני במראה,אז נכון שהגליקוגן כנראה מתרוקן וזה העניין,אבל קשה להתאמן בצורה כזו.
דבר נוסף זה האם המינון של הפרופ בסדר או להעלות אותו כי אני לא ממש מרגיש שאני בסייקל והחומר שלי מצויין.
אשמח לכל הערה/הארה
תודה

אתה שואל האם מינון הפרופ שאתה לוקח הוא בסדר, אבל אתה לא מציין איזה מינון אתה לוקח..

המינון הנוכחי אמור להיות קצת יותר ממינון בסייקל הקודם, זאת אומרת אם היית על 500 אנטט בקודם עכשיו אתה יכול לעשות 600.
צריך לקחת בחשבון ירידת כוח בחיטוב הרי זה הגיוני, אין לגוף מאגרים. הייתי ממליץ לך לעשות העמסה פעם בכמה שבועות- יעזור לך להשאר על דל פחממה

לפי דעתי המינון נמוך. אבל אני מאמין במינונים גבוהים יחסית. אבל עדיין...
ממליץ לך לחשוב על לשלב טרן. לטרן יש יתרון בדיאטות, בכך שהוא יודע להוציא את המקסימום מהמזון שאתה אוכל, ובכך לעזור לך לשמר שריר.
לגבי הפחמימות - דל פחמימה עובד. אבל חוץ מזה שזה קשה זה גם משאיר אותך מרוקן. אני לא יודע כמה פחמימות אכלת קודם, אבל אם אכלת 500 וחתכת ל 250 זה כבר די קיצוני. אני ממליץ להעלות קצת, לחתוך לגמרי כשיש יעד מסויים, כמו תחרות או משהו כזה, אבל בחודשים הראשונים זה די חבר טעם. רק תוודא שאתה אכן יורד באחוזי שומן.
אני לוקח פה בחשבון גם שהוספת עוד אירובי פה לעניין, אז ההוצאה הקלורית שלך עלתה...

שלום לכולם
נמצא כרגע בחיטוב 10 ימים
משקל 97 התחלתי 102 (המון נוזלים ירדו)כי הייתי על חומרים ארוכים לפני החיטוב.

כרגע סייקל עדין בחיטוב
טסט פרופ 1 מל יום כן יום לא
קלן 160
ובהמשך אולי נוסיף מסטרון נראה...
כמה דברים שממש מציקים ואשמח לחוות דעתם המקצועית של התותחים כאן.
חיטוב זה קשה נכון,תפריט מוקפד 100 פחמימה 300 חלבון 50 שומן.
אבל אני מחזיק מעמד דבר שמפריע לי מאד זה שהגוף נראה מרוקן כל כך זה כאילו לא אני במראה,אז נכון שהגליקוגן כנראה מתרוקן וזה העניין,אבל קשה להתאמן בצורה כזו.
דבר נוסף זה האם המינון של הפרופ בסדר או להעלות אותו כי אני לא ממש מרגיש שאני בסייקל והחומר שלי מצויין.
אשמח לכל הערה/הארה
תודה
מסטרון חומר מעולה לשלב אפילו במינון גבוה כמו 200mg eod. כמו שסימון מעלי אמר, הייתי מוסיף טרן אצטט לסייקל. מינון של 100mg eod יהיה מעולה לחיטוב ולשמירה על שריר.
טרן נכנס אצלי בכל סייקל חיטוב. אני מרגיש שגם כשבכללי אני מזייף באוכל הטרן לא יאפשר לחיטוב להתפקשש.
הייתי עולה במקומך ל-150mg eod של טסט פרופ. במשקל שלך המינון נמוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית