הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מדריך כושר כעבודת סטודנט

• פותח/ת השרשור anutkk
  • פורסם בתאריך

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
היי חברים אני בן 24 וכרגע אני בלימודים ואני חייב משרת סטודנט.

חשבתי על מדריך חדר כושר כעבודת סטודנט,כי זה התחום שאני הכי מתחבר אליו ומתעסק איתו מגיל 16. לדעתי היא יותר טובה מלמלצר או במקרה הגרוע עובד מחסן.

ועכשיו אני בטוח שיש פה כמה מדריכי כושר שיכולים לתת את דעתם בנושא. איך הבחירה טובה?

אני חייב לעבוד מקסימום 3 פעמים בשבוע, רק בשעות אחר הצהריים ומקסימום כול משמרת לא יותר מ 6-7 שעות, ואם יש אופציה אז גם לעבוד בשבת.

ועכשיו איך באמת העבודה מתגמלת? מה השכר הממוצע לשעה, לא כולל אימונים אישיים ואם יש גמישות לסטודנטים.

ועוד דבר הבנתי שצריכים לעשות קורס, איפה הכי מומלץ לעשות אותו שבאמת הקורס הוא מעניין ושהתעודה שלו נחשבת בחוץ.

אם יש לכם הצעה אחרת אשמח לשמוע. שיהיה גמישות לסטודנטים משמרות של 3 ימים בשבוע, שרק יהיה בשעות אחר הצהריים, ובשום פנים ואופן לא שמירה או מלצרות והכי גרוע עובד מחסן.

מה לגביי תמיכה טכנית באחת מספקיות האינטרנט?
כמו נטויז'ן למשל

היי חברים אני בן 24 וכרגע אני בלימודים ואני חייב משרת סטודנט.

חשבתי על מדריך חדר כושר כעבודת סטודנט,כי זה התחום שאני הכי מתחבר אליו ומתעסק איתו מגיל 16. לדעתי היא יותר טובה מלמלצר או במקרה הגרוע עובד מחסן.

ועכשיו אני בטוח שיש פה כמה מדריכי כושר שיכולים לתת את דעתם בנושא. איך הבחירה טובה?

אני חייב לעבוד מקסימום 3 פעמים בשבוע, רק בשעות אחר הצהריים ומקסימום כול משמרת לא יותר מ 6-7 שעות, ואם יש אופציה אז גם לעבוד בשבת.

ועכשיו איך באמת העבודה מתגמלת? מה השכר הממוצע לשעה, לא כולל אימונים אישיים ואם יש גמישות לסטודנטים.

ועוד דבר הבנתי שצריכים לעשות קורס, איפה הכי מומלץ לעשות אותו שבאמת הקורס הוא מעניין ושהתעודה שלו נחשבת בחוץ.

אם יש לכם הצעה אחרת אשמח לשמוע. שיהיה גמישות לסטודנטים משמרות של 3 ימים בשבוע, שרק יהיה בשעות אחר הצהריים, ובשום פנים ואופן לא שמירה או מלצרות והכי גרוע עובד מחסן.
קורס היום עולה באיזור ה9000 ש"ח, בדרך כלל עושים בוינגייט או בשיאים.
משכורת ממוצעת זה 25 ש"ח (יש כאלה שמביאים מינימום, יש כאלה שמביאים 30).
המשמרות בדרך כלל הם של 5-6 שעות.

• פותח/ת השרשור
מה לגביי תמיכה טכנית באחת מספקיות האינטרנט?
כמו נטויז'ן למשל
לפי מה שהבנתי אין גמישות לסטוד
בטח שיש
בעצמי עבדתי בזה כשהייתי סטודנט

ואיך התנאים יש גמישות? ומה השכר לשעה? ואם זה ממוקם באזור המרכז.

והכי חשוב יש אפשרת לעבוד אחר הצהריים?

עכשיו נכנסתי לאתר שלהם והמשרה רק לתושבי חיפה...

נערך לאחרונה:
אני אומנם לא מדריך חדר כושר אבל מספיק מאמנים מהחדר כושר שלי - אני מכיר

ומה שהצלחתי פחות או יותר להבין זה שאת רוב הכסף אתה תעשה נטו מאימונים אישיים לנשים שצריכות הדרכה או לגברים שגם צריכים הדרכה ועבודה על טכניקה בעיקר ברשתות הגדולות שלהן יש חדרי כושר גדולים עם המון אנשים.

כמו כן אתה תצטרך לעבוד הרבה על הגוף שלך כדי לשווק את עצמך ולייצור לעצמך מוניטין בחדר הכושר. אם יהיו לך מתאמנים שעבדו אתך ויצרו שינוי זה יעשה לך שירות מצוין. כמו כן אם תתחיל לדבר ולהכיר אנשים בחדר כושר זה ייתן לך אפשרות למתאמנים פוטנציאליים. בדיוק אתמול אחד המדריכים שהוא חבר טוב שלי סיפר לי שמתאמן שלו שעושה אצלו אימונים אישיים סיפר והמליץ עליו לחבר אחר שלו, וכשאותו חבר הגיע למכון הוא ביקש לעשות אימונים אישיים ספציפית עם המדריך הזה.

עוד משו שאני בטוח שיבקשו ממך בעיקר ברשתות הגדולות זה למכור את התוספים והמוצרים השונים מה שייתן לך איזה נתח מהמכירות.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות. בסוף החלטתי לרדת מהקטע של החדר הכושר.

העדיפות היא כרגע בקטע של מחשבים.- גם יש לי קצת ניסיון בזה.

יש לכם מושג אם רשתות אייבורי או באג או חנויות בסגנון הזה, נותנות תנאים לסטודנטים?

תודה על התגובות. בסוף החלטתי לרדת מהקטע של החדר הכושר.

העדיפות היא כרגע בקטע של מחשבים.- גם יש לי קצת ניסיון בזה.

יש לכם מושג אם רשתות אייבורי או באג או חנויות בסגנון הזה, נותנות תנאים לסטודנטים?

אני יודע לגבי אייבורי, יש לי בן משפחה שעובד שם והבן אדם עובד מ-9 בבוקר עד 7 בערב. לא חושב שזה יתאים לך אחי.

• פותח/ת השרשור
תודה. יכול להיות שהוא מנהל?

אני מדבר על יועץ מכירות.

זו אחלה עבודה לסטודנט, בד"כ המשמרות מאוד גמישות ובהרבה מקומות אפשר לעשות גם פחות מ-3 בשבוע.
אם יזדמן לך גם אימון אישיים יכול להיות כסף נחמד.

במלצרות כמעט בטוח תעשה יותר, אבל לדעתי אחרי יום של חפירה בלימודים הרבה יותר נחמד לבוא לחד"כ אם מוזיקה טובה ובחורות ולא לנקות שולחנות.

• פותח/ת השרשור
כן, אבל הבעיה שעלות הקורס עולה 7 אלף+-

ובשביל בן אדם שעובד פעמיים-שלוש בשבוע זה כמעט בלתי אפשרי לשלם.

לא שווה תכסף עם אן לך תועדת מדריך רק להוציא זה 7אלף עזוב לדעתי לך תעבוד במשו אחר אנערף תחלק עיתונים כל מיני לא חסר עבודות..

אם אתם לא מתכוונים לעשות משהוא עם התחום הזה מעבר ללהשלים שעות פנאי, לכו תעשו משהוא אחר. אח"כ יוצאים מדריכים מעפנים שנותנים לנו שם רע.
פנה אלי משהוא ושאל אותי כחלק מהתהיות שלו לחיים אם כדי לו לעבוד כמדריך בחדר כושר, ככה הוא יוכל לראות כוסיות כל היום ולעזור להם, אמרתי לו שילך להתאמן, הוא אמר שאין לו כסף למנויים האלה.
לכו לעזאזל...

אם אתם לא מתכוונים לעשות משהוא עם התחום הזה מעבר ללהשלים שעות פנאי, לכו תעשו משהוא אחר. אח"כ יוצאים מדריכים מעפנים שנותנים לנו שם רע.
פנה אלי משהוא ושאל אותי כחלק מהתהיות שלו לחיים אם כדי לו לעבוד כמדריך בחדר כושר, ככה הוא יוכל לראות כוסיות כל היום ולעזור להם, אמרתי לו שילך להתאמן, הוא אמר שאין לו כסף למנויים האלה.
לכו לעזאזל...
בכל תחום יש את הטובים, פחות טובים וגרועים.
ממש לא מפריע לי אם מישהו רואה את זה בתור סתם עבודת סטודנט, להפך, זה גורם לי להתבלט בתור מאמן טוב ולא עוד אחד מהחרא הממוצע.

לכו לעזאזל...

אני אגיד לך תאמת, לשמוע מדריך כושר מדבר ככה, זה לא שונה בהרבה מלשמוע עובד במקדונלדס אומר "אם לא באמת אכפת לך מלהשביע את תיאבונם של הלקוחות עם אוכל איכותי ושירות מצוין ואדיב, עדיף שתלך למקום אחר"

אני אגיד לך תאמת, לשמוע מדריך כושר מדבר ככה, זה לא שונה בהרבה מלשמוע עובד במקדונלדס אומר "אם לא באמת אכפת לך מלהשביע את תיאבונם של הלקוחות עם אוכל איכותי ושירות מצוין ואדיב, עדיף שתלך למקום אחר"
עובד במקדונלדס לא מנסה לשווק את עצמו ולא משקיע סכום נכבד בהכשרה שאורכת 4 חודשים

לכו לעזאזל...

בכל תחום יש מעפנים שמוציאים שם רע..
אבל בלי קשר לזה, בהרבה מקרים מדריכים לא מבינים מי קהל הלקוחות שלהם...
מדריך חכם יקרקר סביב האנשים שכנראה צריכים אימונים אישיים, אלה שנראים אבודים בחדר הכושר, אלה שחלשים, אלה שהוא שם לב שתקופה ארוכה לא מתקדמים.... בנתיים, המדריכים שאני רואה הם אנשים חסרי סבלנות שמבלים את רוב זמנם באיזור המשקולות כאילו מתחבאים שרק לא יטרידו אותם.

אני לא נמצא הרבה זמן בחדר הכושר, למעשה עד לא מזמן התאמנתי בבית... זה בכל אופן מה שאני רואה. אם אני הייתי צריך אימון אישי, בטח לא הייתי לוקח אחד מהמדריכים האלה ובטח לא הייתי ממליץ לאף אחד שאני מכיר על אחד מהמדריכים שם. יכול מאוד להיות שהמדריכים האלה באמת תותחים, אבל הם לא מראים את זה.. לפחות לא לעיניים הנכונות... זה שמר משקולות שלא צריך אימונים אישיים יחשוב שאתה מדריך תותח לא יביא לך את הלקוח הבא של האימונים האישיים. נראה לי שכחלק מקורס מדריכי כושר צריך לעשות שם גם הדרכות על מכירות.. איך לגרום לאדם לבוא אליך ולהגיד שהוא רוצה לקנות.. במקרה הזה לקנות אימון אישי.

עובד במקדונלדס לא מנסה לשווק את עצמו ולא משקיע סכום נכבד בהכשרה שאורכת 4 חודשים

לא הבנתי מה הנקודה שלך פה חוץ מלהתמרמר שהשקעת הרבה זמן וכסף בשביל עבודה בשכר של מנהל משמרת בדומינוס פיצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית