עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראשון,שלישי,חמישי,שבת.... ואז שני כן?
יום כן יום לא.. הכוונה?
יכול להיות שאני טועה... אבל זה נראה פחות סטרילי ואם פתאום נכנסה בועת דם מה אחרכך? לא נראה לי שזה נכון לעשות אבל יש מצב אני טועה אני אישית לא יעשה את זהאני הכנסתי 3 אמפולות למזרק אחד
הזרקתי חצי מזרק שמתי תמזרק בצד עד הזריקה הבאה וככה בעיני הכי נוח.
אני הייתי נותן ראשון שלישי חמישי שבת שני רביעי שישי ראשון וחוזריכול להיות שאני טועה... אבל זה נראה פחות סטרילי ואם פתאום נכנסה בועת דם מה אחרכך? לא נראה לי שזה נכון לעשות אבל יש מצב אני טועה אני אישית לא יעשה את זה
אלה אם כן זה בתוך ויאל ולא בתוך מזרק.. /:
אתה לא אמיתי, כשמדברים פה בפורום על כמות מדברים על כמות החומר ולא על כמויות טסט - לא מפרידים.טסט וירון באמפולה הוא רק 180 מ"ג טסטטוסטרון
אנאבוליות \אנדרוגניות 100\100
אתה מכניס בשבוע רק 540 מ"ג טסט
אורך האסטר של הטסטוירון הוא אנטייט כלומר 11-12 יום לערך
אני צרכן וותיק של טסטוירון במסגרת TRT
3 אמפולות בשבוע טסטוירון הן שוות ערך ל540 מ"ג טסט
האמפולה של הטסטוירון בנויה מהשילוב הבא
180 טסט
70 מ"ג שמן +בנזיל בינזויאט
כדי להגיע למינון של 750 מ"ג בשבוע אתה צריך לחשב לפי הערך הבא
180 מ"ג טסט באמפלוה אחת אשר מישתחררים לאורך 12 יום לערך כלומר
המינון היומי המדיוק לאמפולה אחת הוא 15 מ"ג ליממה
בכדי להגיע למינון של 700 מ"ג בשבוע אתה צריך להגיע לשיחרור של 100 מ"ג טסט ליממה
כלומר
להזריק בבת אחת 6 אמפולות של טסטוירון ....
היות וזה נראה מינון בשמיים ולא כל כך הגיוני אזי שאתם צריכים לארגן את המינונים מחדש
בכל מקרה דבר אחד בטוח
באמפולה של טססוירון יש רק 180 מ"ג טסט
ואורך האסטר שלו הוא אנטייט זמן שיחרור 11-12 יום
לפי זה תארגנו את התחשיבים שלכם מחדש
כפי שציין @Eyal, לשמור את זה פשוט זה להזריק 3 פעמים. אין חשיבות רבה אם זה יהיה במרווח של eod ואז e3d מאחר ומן הראוי להתייחס לטסט כאסטר ארוך ולקצר כבונוס.שלום! 750 שלוש פעמים בשבוע. האם זה משנה אם הזריקה תהייה באותה שעה? או שזה לא עקרוני.. אם כן.. לתת כל 72 שעות זריקה ?
מה כדי ?
תודה!
אגב @Simon357 לפי ההסבר של תום בעבר טסטווירון זה פרופ ואננטט וטסטווירון דפו זה רק אננטט
זה נכון כשמדובר במקור של שרינג. לא כל כך נפוץ אגב.אגב @Simon357 לפי ההסבר של תום בעבר טסטווירון זה פרופ ואננטט וטסטווירון דפו זה רק אננטט