נק' מוניטין:
6,632
- 3,828
- 961
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אף פעם לא הבנתי מה הקטע הטיפשי הזה שלבוא לבמה ולרקוד עלייה כאילו זאת כוסית בת 18 עם 300CC סיליקון .
כולה גבר שרירי שבמציאות נראה מפחיד כמו מאבטח בקרמלין ברוסיה , אבל פה רוקד כמו בלרינה ..
אני מודע לכך שכל בודי בילדר הוא בתוך תוכו סיסי קטן .. אבל אני פשוט צוחק כשאני רואה אותם רוקדים ככה !
300CC טסט אוליאף פעם לא הבנתי מה הקטע הטיפשי הזה שלבוא לבמה ולרקוד עלייה כאילו זאת כוסית בת 18 עם 300CC סיליקון .
כולה גבר שרירי שבמציאות נראה מפחיד כמו מאבטח בקרמלין ברוסיה , אבל פה רוקד כמו בלרינה ..
אני מודע לכך שכל בודי בילדר הוא בתוך תוכו סיסי קטן .. אבל אני פשוט צוחק כשאני רואה אותם רוקדים ככה !
אתלטיות ברמה גבוהה יש לנו פה , תחת חטוב ומוצק 😃מה זאת אומרת? מדגים יכולות אתלטיות 😆
חסרה לי קצת מסה וגם משהו בבטן נראה קצת מוזר.
הבטן זו עבודה של ה gh שהוא דוחף לא ?דני נראה מאוד אסטטי. חסרה לי קצת מסה וגם משהו בבטן נראה קצת מוזר.
דני הגיע בשייפ טוב. שים לב שבין פוזינג הבטן נראית מעט משוחררת בצורה טיפה משונה.תרצה לפרט?
לא. אין סיבה שהבטן תיראה משוחררת ככה. GH לא קשור.הבטן זו עבודה של ה gh שהוא דוחף לא ?
לא הבנת אותי, אחי. 😃דני הגיע בשייפ טוב. שים לב שבין פוזינג הבטן נראית מעט משוחררת בצורה טיפה משונה.
יש לדני מבנה שאני מאוד אוהב אלא שחסרה לי מסה (אפילו די הרבה).
בחלק מן הפוזינג הוא לא כיווץ את הבטן. לי משום מה משהו בבטן שלו לא מסתדר לי.דני הגיע בשייפ טוב. שים לב שבין פוזינג הבטן נראית מעט משוחררת בצורה טיפה משונה.
יש לדני מבנה שאני מאוד אוהב אלא שחסרה לי מסה (אפילו די הרבה).
הוא התכוון שמהנקודת מבט שלו על דני חסרה לו קצת מסה בבטן ביחס לשאר הגוף.לא הבנת אותי, אחי. 😃
שים לב שבציטוט הדגשתי את ה"לי" שרשמת, כאילו אתה מספר על בעיות שלך.
הו פאק, כנראה היום הזה צריך להגמר כאן ועכשיו.בחלק מן הפוזינג הוא לא כיווץ את הבטן. לי משום מה משהו בבטן שלו לא מסתדר לי.
הוא התכוון שמהנקודת מבט שלו על דני חסרה לו קצת מסה בבטן ביחס לשאר הגוף.
חח... לי תמיד חסרה מסה והבטן שלי תמיד מוזרה... אז כנראה שזה היה תרתי משמע...לא הבנת אותי, אחי. 😃
שים לב שבציטוט הדגשתי את ה"לי" שרשמת, כאילו אתה מספר על בעיות שלך.
סתם לא יודעים להעריך עבודה קשה צרי עין מגיעלים כול אחד היה מת להראות כמוהו ולהגיע להשגים שדני הגיע
כול אחד היה מת להראות כמוהו ולהגיע להשגים שדני הגיע
זה "מעין" אלמנט להציג את הפוזינג טוב יותר. גם אני באותה דעה איתך שזה דיי מטופש.לא אמרתי משהו רע על הגוף שלו,
אמרתי שבכללי בכל מקום בעולם בתחרויות פיתוח גוף המתמודדים נותנים ריקודים של חשפנית בגוגו , סלח לי אבל זה טיפשי..