הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון קגנוביץ דני זוכה בפעם השניה ביוניברס

אף פעם לא הבנתי מה הקטע הטיפשי הזה שלבוא לבמה ולרקוד עלייה כאילו זאת כוסית בת 18 עם 300CC סיליקון .
כולה גבר שרירי שבמציאות נראה מפחיד כמו מאבטח בקרמלין ברוסיה , אבל פה רוקד כמו בלרינה ..
אני מודע לכך שכל בודי בילדר הוא בתוך תוכו סיסי קטן .. אבל אני פשוט צוחק כשאני רואה אותם רוקדים ככה !

אף פעם לא הבנתי מה הקטע הטיפשי הזה שלבוא לבמה ולרקוד עלייה כאילו זאת כוסית בת 18 עם 300CC סיליקון .
כולה גבר שרירי שבמציאות נראה מפחיד כמו מאבטח בקרמלין ברוסיה , אבל פה רוקד כמו בלרינה ..
אני מודע לכך שכל בודי בילדר הוא בתוך תוכו סיסי קטן .. אבל אני פשוט צוחק כשאני רואה אותם רוקדים ככה !

מה זאת אומרת? מדגים יכולות אתלטיות 😆

300CC טסט אולי

• אהבתי
Reactions: Asi
סתם לא יודעים להעריך עבודה קשה צרי עין מגיעלים כול אחד היה מת להראות כמוהו ולהגיע להשגים שדני הגיע

בילדר מוכשר ביותר עם עתיד מזהיר בתחום. התקדם במשך השנים והגיע לרמה מדהימה ואני מאמין שזו רק ההתחלה בשבילו. בנוסף הנוכחות שלו על הבמה , הפוזינג והטאצ האישי שלו בהחלט ברמה אחרת משאר המתחרים וגם פה הייתרון ברור.
כל הכבוד !

דני נראה מאוד אסטטי. חסרה לי קצת מסה וגם משהו בבטן נראה קצת מוזר.

לא שאני אוהב את ה"מופע ריקודים" שלו, אבל הוא הציג פוזינג מושלם. המון פוטנציאל יש בו.
מאחל לו להגיע כמה שיותר רחוק.

תרצה לפרט?
דני הגיע בשייפ טוב. שים לב שבין פוזינג הבטן נראית מעט משוחררת בצורה טיפה משונה.
יש לדני מבנה שאני מאוד אוהב אלא שחסרה לי מסה (אפילו די הרבה).

לא הבנת אותי, אחי. 😃
שים לב שבציטוט הדגשתי את ה"לי" שרשמת, כאילו אתה מספר על בעיות שלך.

בחלק מן הפוזינג הוא לא כיווץ את הבטן. לי משום מה משהו בבטן שלו לא מסתדר לי.
לא הבנת אותי, אחי. 😃
הוא התכוון שמהנקודת מבט שלו על דני חסרה לו קצת מסה בבטן ביחס לשאר הגוף.

בחלק מן הפוזינג הוא לא כיווץ את הבטן. לי משום מה משהו בבטן שלו לא מסתדר לי.

הוא התכוון שמהנקודת מבט שלו על דני חסרה לו קצת מסה בבטן ביחס לשאר הגוף.
הו פאק, כנראה היום הזה צריך להגמר כאן ועכשיו.

לא הבנת אותי, אחי. 😃
חח... לי תמיד חסרה מסה והבטן שלי תמיד מוזרה... אז כנראה שזה היה תרתי משמע...

סתם לא יודעים להעריך עבודה קשה צרי עין מגיעלים כול אחד היה מת להראות כמוהו ולהגיע להשגים שדני הגיע

לא אמרתי משהו רע על הגוף שלו,
אמרתי שבכללי בכל מקום בעולם בתחרויות פיתוח גוף המתמודדים נותנים ריקודים של חשפנית ב-Pussycat , סלח לי אבל זה טיפשי..

לא אמרתי משהו רע על הגוף שלו,
אמרתי שבכללי בכל מקום בעולם בתחרויות פיתוח גוף המתמודדים נותנים ריקודים של חשפנית בגוגו , סלח לי אבל זה טיפשי..
זה "מעין" אלמנט להציג את הפוזינג טוב יותר. גם אני באותה דעה איתך שזה דיי מטופש.

Back
למעלה תחתית