סרטון קגנוביץ דני זוכה בפעם השניה ביוניברס

חבר'ה פוזינג זה חלק מאוד מאוד חשוב למי שעולה על הבמה.... לא צריך להסביר לכם את זה.
@Tom. בעניין הבטן אני מסכים איתך. אתה לא היחיד שהזכיר את זה.
בעניין המסה... אני מכיר את דני באופן אישי. הבחור גבוהה יחסית ולכן מסה תמיד תהיה נדרשת פה. מה שכן הבחור מסי מאוד. רק שהוא גוזר את עצמו לפני תחרויות ונראה לי שזה עולה במסה כל הזמן...

חבר'ה פוזינג זה חלק מאוד מאוד חשוב למי שעולה על הבמה.... לא צריך להסביר לכם את זה.
בעניין המסה... אני מכיר את דני באופן אישי. הבחור גבוהה יחסית ולכן מסה תמיד תהיה נדרשת פה. מה שכן הבחור מסי מאוד. רק שהוא גוזר את עצמו לפני תחרויות ונראה לי שזה עולה במסה כל הזמן...
הבחור מסי? מה, הוא גם מפתח גוף וגם שחקן כדורגל? 😃

@Tom @coldfire הלו, חברים!
פורום פיתוח גוף ופיטנס, מה יהיה?

• אהבתי
Reactions: Tom
האמת שיחסית ל"מר יוניברס", זה מאכזב לראות מישהו שנראה "דקיק" ( ביחס למפתחי גוף מקצועיים ), אבל בסה"כ לפחות מבחינת פלג גוף עליון, הוא הכי גדול שם- כך שכנראה זו רמה טובה לגילו.

האמת שיחסית ל"מר יוניברס", זה מאכזב לראות מישהו שנראה "דקיק" ( ביחס למפתחי גוף מקצועיים ), אבל בסה"כ לפחות מבחינת פלג גוף עליון, הוא הכי גדול שם- כך שכנראה זו רמה טובה לגילו.
אתה מוכן להחליף את התמונה הזאת?

אבל אתה בוודאי מסכים שחיטוב לתחרות הוא לא דבר חדש בבודיבילדינג. בסופו של דבר אני משווה עם מפתחי גוף בתחרויות ולדעתי חסרה לו די הרבה מסה.

אתה מוכן להחליף את התמונה הזאת?
חסרה לי קצת מסה
IMG_20141204_003730.jpg

אבל אתה בוודאי מסכים שחיטוב לתחרות הוא לא דבר חדש בבודיבילדינג. בסופו של דבר אני משווה עם מפתחי גוף בתחרויות ולדעתי חסרה לו די הרבה מסה.

להיות מפתח גוף זה דבר אחד. להיות גדול מאוד זה דבר שני.
להיות מפתח גוף תחרותי זה כבר יותר מדי לרובנו הייתי אומר....
חיטוב לתחרות והייבוש הסופי זה מבחינתי אומנות... רוב מפתחי הגוף התחרותיים נופלים בשלב הזה. לוקח שנים למצוא את הנוסחה המתאימה למתחרה כך שהוא מצליח להביא המסה שלו בצורה הכי טובה לבמה.
כמה מתחרים אתה מכיר, שנראים הרבה יותר טוב דווקא יום אחרי התחרות ? לצערי כמעט כל מי שיצא לי להכיר. דוחפים את כל הג'אנק יום אחרי והגוף כל כל שמח לקבל את זה... 😃

Back
למעלה תחתית