עפת קצת רחוק, גבר.
אתה מאוד, אבל מאוד רחוק מלהיות מציאותי.
די אחי, אל תגיד שאתה לא רוצה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עפת קצת רחוק, גבר.
אתה מאוד, אבל מאוד רחוק מלהיות מציאותי.
הבן אדם היחיד שהייתי באמת רוצה להיות, הוא דן בילזריאן.די אחי, אל תגיד שאתה לא רוצה.
הוא אלוהים! יותר מכל בלרינה על במההבן אדם היחיד שהייתי באמת רוצה להיות, הוא דן בילזריאן.
הבן אדם היחיד שהייתי באמת רוצה להיות, הוא דן בילזריאן.
מה אתה רוצה?
(אל תהיה צנוע...)
הבחור מסי? מה, הוא גם מפתח גוף וגם שחקן כדורגל? 😃חבר'ה פוזינג זה חלק מאוד מאוד חשוב למי שעולה על הבמה.... לא צריך להסביר לכם את זה.
@Tom. בעניין הבטן אני מסכים איתך. אתה לא היחיד שהזכיר את זה.
בעניין המסה... אני מכיר את דני באופן אישי. הבחור גבוהה יחסית ולכן מסה תמיד תהיה נדרשת פה. מה שכן הבחור מסי מאוד. רק שהוא גוזר את עצמו לפני תחרויות ונראה לי שזה עולה במסה כל הזמן...
בירה גם אני רוצה... למה לא? קיבלת...תצטרך להזמין אותי לבירה קודם.
אני לוקח אותו לכל מקום...😆אל תשכח את @Doron Milner
אתה מוכן להחליף את התמונה הזאת?האמת שיחסית ל"מר יוניברס", זה מאכזב לראות מישהו שנראה "דקיק" ( ביחס למפתחי גוף מקצועיים ), אבל בסה"כ לפחות מבחינת פלג גוף עליון, הוא הכי גדול שם- כך שכנראה זו רמה טובה לגילו.
בתשלום סמליאתה מוכן להחליף את התמונה הזאת?
אתה מוכן להסביר לי, איך נתת לי שני מוניטין בשתי דקות ??
אבל אתה בוודאי מסכים שחיטוב לתחרות הוא לא דבר חדש בבודיבילדינג. בסופו של דבר אני משווה עם מפתחי גוף בתחרויות ולדעתי חסרה לו די הרבה מסה.חבר'ה פוזינג זה חלק מאוד מאוד חשוב למי שעולה על הבמה.... לא צריך להסביר לכם את זה.
@Tom. בעניין הבטן אני מסכים איתך. אתה לא היחיד שהזכיר את זה.
בעניין המסה... אני מכיר את דני באופן אישי. הבחור גבוהה יחסית ולכן מסה תמיד תהיה נדרשת פה. מה שכן הבחור מסי מאוד. רק שהוא גוזר את עצמו לפני תחרויות ונראה לי שזה עולה במסה כל הזמן...
אתה מוכן להחליף את התמונה הזאת?
אתה מוכן להסביר לי, איך נתת לי שני מוניטין בשתי דקות ??
בתשלום סמלי
@Blast תתחיל להתאמן אחחסרה לי קצת מסה
אבל אתה בוודאי מסכים שחיטוב לתחרות הוא לא דבר חדש בבודיבילדינג. בסופו של דבר אני משווה עם מפתחי גוף בתחרויות ולדעתי חסרה לו די הרבה מסה.