עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פרטים? נשמע מענייןממליץ על איביי אני אישית לא קונה משם כי אני מתעצל לפתוח חשבון אבל יש לי חבר טוב שמכור לזה ומביא בגדים כאלה במחירים מצחיקים ביותר אפילו ב30 שקל..
ממליץ על איביי אני אישית לא קונה משם כי אני מתעצל לפתוח חשבון אבל יש לי חבר טוב שמכור לזה ומביא בגדים כאלה במחירים מצחיקים ביותר אפילו ב30 שקל..
אממ אני יודע שהוא מחפש באיביי פרטים מסוימים הוא יודע לחפש אותם לפי שם עושה סינון של משלוח חינם ומזמין מגיע אחרי חודש ככה..פרטים? נשמע מעניין
אני מתאמן עם מכנסיים קצרים אם קר ממש אז איזה טרנינג מהודיס לא ממש משקיע על ביגוד לחדר כושר חחאני אשמח לקישור למכירה..
בכל זאת, אם קנית ממישהו ספציפי והאיכות הייתה טובה עדיף לקנות ממנו ולא להסתכן עם מישהו אחר שאולי איכות הבד תהייה אחרת
אז מאיפה אתה קונה? אני מניח שלכל מתאמן יש מכנסיים כאלה..
בכל זאת, אני צריך לקנות גם לשימוש מיידי ככה שאני צריך לדעת גם על חנויות בארץ
אני מתאמן עם מכנסיים קצרים אם קר ממש אז איזה טרנינג מהודיס לא ממש משקיע על ביגוד לחדר כושר חח
מכנס קצר הכי נוח ופשוט לא?אני לא מחפש להשקיע, אני מחפש שיהיה לי נוח...
מכנס קצר הכי נוח ופשוט לא?
אהה הבנתי אחי אני אברר עם חבר שלי בערב איך הוא מזמין מאיביי אני רק מקווה שאני אזכור..אולי, כשאין לך כוויה מכוערת שאתה רוצה להסתיר.
זה בערך גם כמו לשאול מתאמן למה הוא מעדיף חולצה ולא גופיה.. גופיה זה לכל הדעות נוח יותר.. כנראה ששיקולי מראה גורמות לאותו מתאמן להעדיף חולצה...
אהה הבנתי אחי אני אברר עם חבר שלי בערב איך הוא מזמין מאיביי אני רק מקווה שאני אזכור..
בחנויות עודפים יש סחורה יפה כמו המכנס הנ"ל למשל? אם כן אני נוסע לקנות(בתקווה שאולי יש סניף שקרוב אליי יותר מאשר חולון)ממליץ על אדידס עודפים בחולון,בעבר קניתי מכנסיים ארוכים (בצבעים מחרידים) ב40-50 שקל
זה משתנה כל הזמן,סע לראותבחנויות עודפים יש סחורה יפה כמו המכנס הנ"ל למשל? אם כן אני נוסע לקנות(בתקווה שאולי יש סניף שקרוב אליי יותר מאשר חולון)
ברשת. יש מבחר עצום והרבה יותר זול.
אני קונה הכל ברשת, ההיצע שיש בחנויות בארץ זה טיפה בים.
קצת מעיק הקטע של המשלוח, כי המכס והדואר לא יעילים בעליל.
אבל עדיין הרבה יותר משתלם.
מה זה משהו יעיל?
ברשת. יש מבחר עצום והרבה יותר זול.
אני קונה הכל ברשת, ההיצע שיש בחנויות בארץ זה טיפה בים.
קצת מעיק הקטע של המשלוח, כי המכס והדואר לא יעילים בעליל.
אבל עדיין הרבה יותר משתלם.