הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה אתם קונים מכנסי אימון ארוכים?

David999

משתמש מתחיל
258
25
נק' מוניטין:
103
258
25
הכי זול שמצאתי זה ב 150 שקל ליחידה... מחיר מטורף. וגם אלה היו עבים בצורה מחרידה או יותר מכנסי

איפה אפשר למצוא מכנסים ארוכים (לא ניילון) שמתאימים לאימון? לא ממש אפכת לי פירמות וכאלה.

נניח משהו כמו בתמונה המצורפת...

קבצים מצורפים

• Untitled.png
    Untitled.png
    KB 12 · צפיות: 417
קניתי כאלה מאיביי עלו לי 60 שקל, מאוד מאוד מרוצה מהבד\גזרה.

ממליץ על איביי אני אישית לא קונה משם כי אני מתעצל לפתוח חשבון אבל יש לי חבר טוב שמכור לזה ומביא בגדים כאלה במחירים מצחיקים ביותר אפילו ב30 שקל..

• פותח/ת השרשור
אני אשמח לקישור למכירה..
בכל זאת, אם קנית ממישהו ספציפי והאיכות הייתה טובה עדיף לקנות ממנו ולא להסתכן עם מישהו אחר שאולי איכות הבד תהייה אחרת
ממליץ על איביי אני אישית לא קונה משם כי אני מתעצל לפתוח חשבון אבל יש לי חבר טוב שמכור לזה ומביא בגדים כאלה במחירים מצחיקים ביותר אפילו ב30 שקל..

אז מאיפה אתה קונה? אני מניח שלכל מתאמן יש מכנסיים כאלה..
בכל זאת, אני צריך לקנות גם לשימוש מיידי ככה שאני צריך לדעת גם על חנויות בארץ

ממליץ על אדידס עודפים בחולון,בעבר קניתי מכנסיים ארוכים (בצבעים מחרידים) ב40-50 שקל

פרטים? נשמע מעניין
אממ אני יודע שהוא מחפש באיביי פרטים מסוימים הוא יודע לחפש אותם לפי שם עושה סינון של משלוח חינם ומזמין מגיע אחרי חודש ככה..

בכללי כמעט כל דבר שאתה רוצה לקנות פרט למכשירי אלקטרוניקה וחשמל שיש עליהם מכס תציץ באיביי..
אני אשמח לקישור למכירה..
בכל זאת, אם קנית ממישהו ספציפי והאיכות הייתה טובה עדיף לקנות ממנו ולא להסתכן עם מישהו אחר שאולי איכות הבד תהייה אחרת

אז מאיפה אתה קונה? אני מניח שלכל מתאמן יש מכנסיים כאלה..
בכל זאת, אני צריך לקנות גם לשימוש מיידי ככה שאני צריך לדעת גם על חנויות בארץ
אני מתאמן עם מכנסיים קצרים אם קר ממש אז איזה טרנינג מהודיס לא ממש משקיע על ביגוד לחדר כושר חח

• פותח/ת השרשור
מכנס קצר הכי נוח ופשוט לא?

אולי, כשאין לך כוויה מכוערת שאתה רוצה להסתיר.

זה בערך גם כמו לשאול מתאמן למה הוא מעדיף חולצה ולא גופיה.. גופיה זה לכל הדעות נוח יותר.. כנראה ששיקולי מראה גורמות לאותו מתאמן להעדיף חולצה...

אולי, כשאין לך כוויה מכוערת שאתה רוצה להסתיר.

זה בערך גם כמו לשאול מתאמן למה הוא מעדיף חולצה ולא גופיה.. גופיה זה לכל הדעות נוח יותר.. כנראה ששיקולי מראה גורמות לאותו מתאמן להעדיף חולצה...
אהה הבנתי אחי אני אברר עם חבר שלי בערב איך הוא מזמין מאיביי אני רק מקווה שאני אזכור..

ממליץ על אדידס עודפים בחולון,בעבר קניתי מכנסיים ארוכים (בצבעים מחרידים) ב40-50 שקל
בחנויות עודפים יש סחורה יפה כמו המכנס הנ"ל למשל? אם כן אני נוסע לקנות(בתקווה שאולי יש סניף שקרוב אליי יותר מאשר חולון)

ברשת. יש מבחר עצום והרבה יותר זול.
אני קונה הכל ברשת, ההיצע שיש בחנויות בארץ זה טיפה בים.
קצת מעיק הקטע של המשלוח, כי המכס והדואר לא יעילים בעליל.
אבל עדיין הרבה יותר משתלם.

אשמח אם תשלח משהו יעיל...
למה המכנסיים הארוכים שלי לא נותנים להסקביט כמו שצריך :/

• פותח/ת השרשור

כאן אבל נכנסים לבעיה של מידות..
בכל מקום זה משהו אחר.. וגם כשאתה ממש מודד ס"מ בכל היקף זה עדיין לא תמיד יושב טוב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית