הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם שבוע 6

• פותח/ת השרשור SHBG
  • פורסם בתאריך

SHBG

משתמש מתחיל
204
40
נק' מוניטין:
208
204
40
שבוע 6 מתוך סייקל שאין לדעת מתי יגמר. 500 מ"ג test e בלבד.
כולם מוזמנים לחוות דעותיהם ולייעץ.

TEST FREE: 100 PG/ML
TEST TOTAL: 120 NMOL/L
ESTRADIOL: 85 PG/ML
FSH: 0.05 mUI/mL
LH 0.07 mUI/mL
SHBG: 25.9 NMOL/L
CREATININ: 0.94 MG/DL
RBC COUNT: 5.17 *10^6/μl

וואי אני משתגעעעעע איך אני מחשב כמה test בMG יש בדם לפי זה?!??!?!? ואיך אני יודע מה משקל האסטר?!?!?!? שעה גוגל!!

שבוע 6 מתוך סייקל שאין לדעת מתי יגמר. 500 מ"ג test e בלבד.
כולם מוזמנים לחוות דעותיהם ולייעץ.

TEST FREE: 100 PG/ML
TEST TOTAL: 120 NMOL/L
ESTRADIOL: 85 PG/ML
FSH: 0.05 mUI/mL
LH 0.07 mUI/mL
SHBG: 25.9 NMOL/L
CREATININ: 0.94 MG/DL
RBC COUNT: 5.17 *10^6/μl
דיעה לגבי?...
הזרקת חומר במינון טוב. קל להראות שהמינון שהוזרק תואם את הרמה בבדיקה (עד כדי שגיאה צפוייה).
מעניין לשמוע באיזה חברה בחרת להשתמש.

• פותח/ת השרשור
החומר שבא לידי ביטוי בבדיקה הוא טסט E של ורמודגה.
אבל בשבוע שלאחר הבדיקה - לצערי נאלצתי להחליף לבלקן עקב כאב פוסט זריקה בלתי נסבל מהאתיל אוליאת.
קשה לי לומר עדיין אם הפוטנטיות זהה.

אשמח לדעת האם הייתם ממליצים לשלב טמוקסיפן במובן מניעתי עקב תוצאות הe2 (בינתיים אני לא מציג אי אלו תופעות לוואי). נדמה לי שהתשובה היא לא ואם כך - מה לגבי מינון מינימאלי של ארימידקס?

נערך לאחרונה:
האסטרוגן גבוה מאחר וקיים טסט רב בגוף, לא כל שכן קצב ההמרה מוגבר. האם אתה חש ברגישות מסויימת בפטמות? א"ש סביר?
אין צורך להוסיף טמוקסיפן במידה ואינך חש רגישות עזה באזור רקמת השד. ב-AI בוודאי שאין צורך.

החומר שבא לידי ביטוי בבדיקה הוא טסט E של ורמודגה.
אבל בשבוע שלאחר הבדיקה - לצערי נאלצתי להחליף לבלקן עקב כאב פוסט זריקה בלתי נסבל מהאתיל אוליאת.
קשה לי לומר עדיין אם הפוטנטיות זהה.

אשמח לדעת האם הייתם ממליצים לשלב טמוקסיפן במובן מניעתי עקב תוצאות הe2 (בינתיים אני לא מציג אי אלו תופעות לוואי). נדמה לי שהתשובה היא לא ואם כך - מה לגבי מינון מינימאלי של ארימידקס?
לצערך?!?!?!?! אתה יודע מה ההבדל בין בלקן לורמודז' אני מקווה..... חוץ מזה שבלקן משתמשים בשמן יותר טוב ולא אתיל
רק אומר את דעתי 🙄
2. לא חושב שכדאי לשלב זה סייקל פשוט למדי...
ועדיין אני לא מבין איך אפשר לדעת כמה אמור לצאת בבדיקות דם 😣 אני לא מצליח לחשב

• פותח/ת השרשור
לצערך?!?!?!?! אתה יודע מה ההבדל בין בלקן לורמודז' אני מקווה..... חוץ מזה שבלקן משתמשים בשמן יותר טוב ולא אתיל
רק אומר את דעתי 🙄
איך הניסיון שלך עם השניים? באילו הבדלים הרגשת?
דווקא בגלל הפשטות שבו לשינוי יכולה להיות משמעות גדולה או לחילופין מינימלית, תמבין מה אני אומר?

רק אומר את דעתי 🙄
ככל שזה קשור בבלקן, תלוי מי המקור פשוט.
בנוגע לחישוב, בסה"כ מדובר בהמרת יחידות ולשים לב באיזה בדיקה מדובר בשלביל להתאים מסה מולקורית (טסט/ אסטרוגן/ כל מולקולה אחרת) בכדי לעבור מ-g/ng/pg לnmol.

איך הניסיון שלך עם השניים? באילו הבדלים הרגשת?
דווקא בגלל הפשטות שבו לשינוי יכולה להיות משמעות גדולה או לחילופין מינימלית, תמבין מה אני אומר?
הבלקן פשוט הרגשתי תמיד חזק יותר, במיוחד בקלן יש הבדל עצום כנ"ל וויני טרן דיבול וטורינבול.
טסט לא השוותי עדיין אבל חבר שלי שהבאתי לו את של בלקן אמר שזה יותר טוב
אני רק בתחום של מולדובה לכן זה החברות היחידות שאני מכיר למעט הבית מרקחת(שזה ליגה שונה)

הבלקן פשוט הרגשתי תמיד חזק יותר, במיוחד בקלן יש הבדל עצום כנ"ל וויני טרן דיבול וטורינבול.
טסט לא השוותי עדיין אבל חבר שלי שהבאתי לו את של בלקן אמר שזה יותר טוב
אני רק בתחום של מולדובה לכן זה החברות היחידות שאני מכיר למעט הבית מרקחת(שזה ליגה שונה)
צריך להדגיש שוב שהמקור ככל שזה קשור בבלקן מאוד חשוב. בלקן עצמה היא אמנם ug, אבל נחשבת ברמה גבוהה מאוד. מצד שני יש לה זיופים. הבעיה שיש לה מפיצים מאוד מוכרים שמפיצים זיוף. אנחנו לא נשווה כאן מקורות ולכן ככל שזה קשור בבלקן כדאי פשוט לבדוק טוב.

צריך להדגיש שוב שהמקור ככל שזה קשור בבלקן מאוד חשוב. בלקן עצמה היא אמנם ug, אבל נחשבת ברמה גבוהה מאוד. מצד שני יש לה זיופים. הבעיה שיש לה מפיצים מאוד מוכרים שמפיצים זיוף. אנחנו לא נשווה כאן מקורות ולכן ככל שזה קשור בבלקן כדאי פשוט לבדוק טוב.
http://www.balkanpharmaceuticals.com/en/certify
יש להם אישורים, לא ניראה לי שחברה כזאת שהמוצרים שלה נבדקים לשימוש בבני אדם זה UG בניגוד לורמודז' שקיבלו אישור ומייצרים וטרינרי
הסיבה שאין טרן אננתת לבלקן כי זה הורמון וטרינרי לעומת הפראבולן שכן משמש לפי מה שכתוב באתר שלהם לטיפול בפירוק שריר או משהו כזה(אני עייף) מינון רפואי 100-200 מ"ג פעם ב 1-4 שבועות.
הם גם הולכים לבנות מפעל גדול יותר ב26 מיליון יורו.
בקיצור ...
מיוצר בתנאים מעולים תחת אישורים וביקורת, לשימוש בבני אדם(שוב... לא כמו ורמודז'(הכל שם וטרינרי)).
משמע זה לא UG.
לדעתי
וביזבתי שעה לחקור עליהם פעם שלישית.

יש להם אישורים, לא ניראה לי שחברה כזאת שהמוצרים שלה נבדקים לשימוש בבני אדם זה UG בניגוד לורמודז' שקיבלו אישור ומייצרים וטרינרי
הסיבה שאין טרן אננתת לבלקן כי זה הורמון וטרינרי לעומת הפראבולן שכן משמש לפי מה שכתוב באתר שלהם לטיפול בפירוק שריר או משהו כזה(אני עייף) מינון רפואי 100-200 מ"ג פעם ב 1-4 שבועות.
בקיצור ...
מיוצר בתנאים מעולים תחת אישורים וביקורת, לשימוש בבני אדם(שוב... לא כמו ורמודז'(הכל שם וטרינרי)).
משמע זה לא UG.
לדעתי
בלקן היא ug שנולדה משאריות ug. על תהאי הייצור יש הרבה מאוד סימני שאלה.

בקיצור ...
משמע זה לא UG.
לדעתי
אתה באמת עקשן אה חח , תעשה גם גוגל על הייצרן הראשי שלהם ותרשום alin axio lab הוא בעצם (אלין) מנהל את בלקן שהם ug לכל דבר , החברה הקודמת שלו הייתה אקסיו לאב

אוף צדקתם!, אין להם אישור לסחור מחוץ לגבולות המדינה.......
למה אתם צודקים תמיד למה?!?!!??
אתה יכול להריץ חיפוש בפורום פה תרשום פשוט סיינטרופ בלקן אלין , חכמים לפנינו צדקו אני פשוט זוכר את הכל זה בערך קרה ב 2008 בעבר היו אקסיו לאב השתמשתי בהם חומרים כואבים אבל עבד מעולה

אתה יכול להריץ חיפוש בפורום פה תרשום פשוט סיינטרופ בלקן אלין , חכמים לפנינו צדקו אני פשוט זוכר את הכל זה בערך קרה ב 2008 בעבר היו אקסיו לאב השתמשתי בהם חומרים כואבים אבל עבד מעולה
דווקא סיינטרופ ואקסיו הם הקשר הישראלי. היו שייכים לבריאן לאחר שבריטיש דרגון נפלה. אלין שהיה מפיץ אחר "מכר" חלק מהתשתיות והקים פחות או יותר את מה שמכונה היום בלקן. בריאן עוד דאג לשלוח מייל לכל משתמשי בריטיש דראגון על כך שאלין מחזיק סחורה מזוייפת. משם הכל היסטוריה...

דווקא סיינטרופ ואקסיו הם הקשר הישראלי. היו שייכים לבריאן לאחר שבריטיש דרגון נפלה. אלין שהיה מפיץ אחר "מכר" חלק מהתשתיות והקים פחות או יותא את מה שמכונה היום בלקן. בריאן עוד דאג לשלוח מייל לכל משתמשי בריטיש דראגון על כך שאלין מחזיק סחורה מזוייפת. משם הכל היסטוריה...
בדיוק ובריאן הזה נתפס באפריקה , דווקא יצא לי להכיר לפני כמה זמן את הבחור שהיה מפיץ להם את כל הסחורות , הוא כרגע בארהב עם באטצים אחרונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית